Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, fotoalexandros είπε

Αν εξαιρέσουμε τα pro max όλα τα iPhone στο θέμα μπαταρίας είναι λίγο πολύ για τον καιάδα. Πέραν αυτού δεν θα αγοράσω αυτό που θέλουν οι εταιρίες. Ο κάθε αγοραστής έχει τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Παντόφλες δεν αγοράζω ακόμα κι αν χρειαστεί να επιστρέψω σε τηλέφωνο με κουμπιά 

Ευχομαι να καταλαβαινεις απο χιουμορ...

Screenshot 2022-06-17 143651.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Τουλάχιστον ας ρίξουν την τιμή του βασικού S για να "παίξει" αυτό ως νέο FE.. Πάμε για λιγότερα  flagship μοντέλα (μετά το Note που αναγεννήθηκε ως S Ultra)

(πάντως το S20 FE είναι ίσως η καλύτερη all round συσκευή που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.. και με Snapdragon..)

Ουτε καν... Μεχρι και η οθονη που φημιζεται η samsung ειναι απαραδεκτη, οχι απλα κακη, απαραδεκτη!!! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Είδαν τα χαΐρια της Apple με τη σειρά mini ποσό καλά πούλησαν. 

εννωεις την σειρα iphone SE, που η samsung αντέγραψε και ονόμασε τα δικα της galaxy FE

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε

εννωεις την σειρα iphone SE, που η samsung αντέγραψε και ονόμασε τα δικα της galaxy FE

Εκτός από την σημειολογία αν μου βρεις ένα σημείο αντιγραφής κερνάω μπύρες. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε

Oχι εννοεί τα iphone mini σκέτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Εκτός από την σημειολογία αν μου βρεις ένα σημείο αντιγραφής κερνάω μπύρες. 

εδω εχεις δικιο, προσπαθει να αντιγραψει αλλα δεν τα καταφερνει καλα.

Σκεφτηκαν οτι ειναι καλη ιδεα να ονομασουν ενα αλλο κινητο galaxy FE, με κουτσουρεμενα χαρακτηριστηκα για να μην εχει καμια σχεση με galaxy. Αλλα δεν σκεφτηκαν οτι αν δεν ειναι galaxy με κορυφαια χαρακτηρηστικα, ο κοσμος δεν το αγοραζει και αγοραζει αλλα φθηνοτερα android κινητα.

Ειδαν την Apple που εβαλε ενα SE διπλα στο κινητο της, και το πουλησαν φθηνοτερα, αλλα τους ξεφυγε το μομοπωλειο της Apple στο iOS και σε ολοκληρο το οικοσυστημα αυτο. Οποιος ειναι μεσα στο iOS και θελει φθηνο κινητο θα παρει iphone SE επειδη δεν εχει αλλη επιλογη. Αν ενας με android θελει φθηνο κινητο υπαρχουν 100 αλλα μοντελα εκτος απο το FE...

Επεξ/σία από Radiatedsoul
  • Like 2
Δημοσ.

Το προβλημα είναι ότι η Samsung έχει πάρα πολλά μοντέλα με μικρές διάφορες. 3 Σειρές premium flip fold S. Όποιος δεν βολεύεται υπάρχουν και τα Α που εχει πολλαπλά μοντέλα κι εκεί. Τα FE για το  95% που αγοράζει βάση τιμής και οθόνης δεν έχει λόγο ύπαρξης  στα λεφτά που ζητάει. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, fotoalexandros είπε

Ένα κινητό με λογικό κόστος που να χωράει σε τσέπη χρειάζονται οι γκάμες των android. Όλα έχουν γίνει μια κοψιά με μέγεθος παντόφλας. Αναγκάζομαι δυστυχώς και χρησιμοποιώ iphone 8 με τους περιορισμούς του απαρχαιωμένου ios. Βγάλτε επιτέλους ένα android σε μικρές διαστάσεις!

Xiaomi 12x

Δημοσ.

Μου φαίνεται δεν τους αρέσει να φτιάχνουν ενδιάμεσα με flagship και midrange κινητά γιατί είναι πολύ ελκυστικά για τον κόσμο 😂

Δημοσ.

Πριν από 2 μήνες αγόρασα το Realme 9 Pro+ και τώρα το ψιλομετάνιωσα, γιατί με λίγα παραπάνω χρήματα έπαιρνα το S20 FE 5G. Όχι ότι το 9 Pro+ δεν είναι καλό (που είναι), απλά δεν είχα ποτέ κινητό Galaxy S series και απ' ότι φαίνεται δεν θα έχω ποτέ. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 500-600 ευρώ για κινητό. 

Στις 17/6/2022 στις 11:52 ΠΜ, fotoalexandros είπε

Ένα κινητό με λογικό κόστος που να χωράει σε τσέπη χρειάζονται οι γκάμες των android. Όλα έχουν γίνει μια κοψιά με μέγεθος παντόφλας. Αναγκάζομαι δυστυχώς και χρησιμοποιώ iphone 8 με τους περιορισμούς του απαρχαιωμένου ios. Βγάλτε επιτέλους ένα android σε μικρές διαστάσεις!

Το αγοραστικό κοινό που ζητάει μικρές συσκευές είναι περιορισμένο, οπότε δεν νομίζω να στραφούν προς τα εκεί. Εγώ π.χ. που έχω κινητό με οθόνη 6.4" μου είναι μια χαρά. Δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ένα iPhone 8 ή 12 mini, γιατί τα έχω πιάσει και μου φάνηκαν πάρα πολύ μικρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...