Nikos3254 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Καλημέρα σας, Πριν κάποιες μέρες με κάλεσαν από την EY να κάνω αίτηση σε μια καινούρια αγγελία που άνοιξαν, καθώς στην παλιά που είχα κάνει είχαμε μείνει πως θα με περνούσαν στο στάδιο της τελικής συνέντευξης , όπως και έκανα και με ενημέρωσαν πως απλά θα περάσω από μια συνέντευξη (στάδιο που είχα μείνει)γιατί την υπόλοιπη διαδικασία την έχω κάνει. Σήμερα ξαφνικά μου ανανέωσαν το στάτους στο ότι δε θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.... Γνωρίζει κάποιος κάτι? Τι φάση παίζει? 1
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Και δηλαδή κάποιος στο ινσομνια θα ξέρει γιατί αλλάξανε γνώμη και δε σε καλέσανε. 3
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, marmagia είπε Κάποιος πήρε φυτευτός την θέση ααααυτο ακριβως...
gorge18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, dhmak είπε Ποιά είναι η ΕΥ ;; ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ (ΕΛΛΑΣ) ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε. κλπ κλπ
Nikos2000i Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μετά απο πόσο καιρό αφού είδαν το βιογραφικό σου σε κάλεσαν για assessment test και μετά από πόσες μέρες αφού ολοκλήρωσες το assessment test σε κάλεσαν για συνέντευξη; Το status το βλέπεις στην σελίδα της ey στην αίτηση; Ευχαριστώ πολύ 14 ώρες πριν, Nikos3254 είπε Καλημέρα σας, Πριν κάποιες μέρες με κάλεσαν από την EY να κάνω αίτηση σε μια καινούρια αγγελία που άνοιξαν, καθώς στην παλιά που είχα κάνει είχαμε μείνει πως θα με περνούσαν στο στάδιο της τελικής συνέντευξης , όπως και έκανα και με ενημέρωσαν πως απλά θα περάσω από μια συνέντευξη (στάδιο που είχα μείνει)γιατί την υπόλοιπη διαδικασία την έχω κάνει. Σήμερα ξαφνικά μου ανανέωσαν το στάτους στο ότι δε θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.... Γνωρίζει κάποιος κάτι? Τι φάση παίζει? Μετά απο πόσο καιρό αφού είδαν το βιογραφικό σου σε κάλεσαν για assessment test και μετά από πόσες μέρες αφού ολοκλήρωσες το assessment test σε κάλεσαν για συνέντευξη; Το status το βλέπεις στην σελίδα της ey στην αίτηση; Ευχαριστώ πολύ 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 9:55 ΠΜ, Nikos3254 είπε Καλημέρα σας, Πριν κάποιες μέρες με κάλεσαν από την EY να κάνω αίτηση σε μια καινούρια αγγελία που άνοιξαν, καθώς στην παλιά που είχα κάνει είχαμε μείνει πως θα με περνούσαν στο στάδιο της τελικής συνέντευξης , όπως και έκανα και με ενημέρωσαν πως απλά θα περάσω από μια συνέντευξη (στάδιο που είχα μείνει)γιατί την υπόλοιπη διαδικασία την έχω κάνει. Σήμερα ξαφνικά μου ανανέωσαν το στάτους στο ότι δε θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.... Γνωρίζει κάποιος κάτι? Τι φάση παίζει? Γλίτωσες 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα