brine94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Καλημέρα , μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαδικασια να εγγραφεί καποιος στο ταμειο ανεργιας το μονο που εχω ειναι 3 εγγραφα που μου εδωσε ο λογιστης δεν ειμαι καθολου εξοικειωμένος με αυτα .. ευχαριστω για τον χρονο σας !!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, brine94 είπε Καλημέρα , μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαδικασια να εγγραφεί καποιος στο ταμειο ανεργιας το μονο που εχω ειναι 3 εγγραφα που μου εδωσε ο λογιστης δεν ειμαι καθολου εξοικειωμένος με αυτα .. ευχαριστω για τον χρονο σας !! https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=1001:1:0::::: μπαινεις εδω , με κωδικους taxis και σχεδον ολα θα ειναι περασμενα , πριν κανα 3μηνο δεν χρειαστηκε να στειλω τιποτα εξτρα (ζητανε να κανεις upload μονο κατι να γραφει το iban (ακομα και να το γραψεις , στην κυριολεξια το εγραψα στο word pad και το δεχτηκαν ) πρεπει να εισαι 1ος δικαιουχος ομως στο λογαριασμο
brine94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Inuyasha είπε https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=1001:1:0::::: μπαινεις εδω , με κωδικους taxis και σχεδον ολα θα ειναι περασμενα , πριν κανα 3μηνο δεν χρειαστηκε να στειλω τιποτα εξτρα (ζητανε να κανεις upload μονο κατι να γραφει το iban (ακομα και να το γραψεις , στην κυριολεξια το εγραψα στο word pad και το δεχτηκαν ) πρεπει να εισαι 1ος δικαιουχος ομως στο λογαριασμο εκει κολλαω δυστυχως δεν μπορω να μπω με κωδικους Ταξις
Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, brine94 είπε εκει κολλαω δυστυχως δεν μπορω να μπω με κωδικους Ταξις Αφού πας να συνδεθείς με στοιχεία ΟΑΕΔ. Επέλεξε εκεί που λέει σύνδεση με ΑΑΔΕ. Δες επεξηγηματικά βίντεο στο Youtube για τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα