Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα ενα πληκτρολογιο αλλα δυστυχως δεν ειχα προσεξει οτι για να λειτουργησουν τα multimedia keys πρεπει να πατιεται μαζι το  <Fn>. Aυτο ειναι πολυ αβολο, γιατι απαιτει δυο χερια, ενω εσυ μπορει να εχεις το ενα απασχολημενο.

Υπαρχει λυση να πανε τα δυο πληκτρα σε ενα αλλο, τουλαχιστον για το volume up/down?

Πχ. <volume up> + <Fn> = <Page Up>

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο autohotkey. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω σίγουρα, αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

Πολλά πληκτρολόγια έχουν FN lock για να μη χρειάζεται να το έχεις πατημένο. Αν θέλεις στείλε μία φωτό να δούμε αν βγαίνει κάποια άκρη

Δημοσ.
Στις 21/6/2022 στις 5:57 ΠΜ, ant17 είπε

Πολλά πληκτρολόγια έχουν FN lock για να μη χρειάζεται να το έχεις πατημένο. Αν θέλεις στείλε μία φωτό να δούμε αν βγαίνει κάποια άκρη

Εδω ειναι. Λουκετο υπαρχει στο πληκτρο των Windows(χρησιμο, για να μη το πατας κατα λαθος) και στο F11. Στο FN δεν υπαρχει lock

fn.png

Στις 18/6/2022 στις 8:20 ΜΜ, clampro είπε

Ρίξε μια ματιά στο autohotkey. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω σίγουρα, αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αυτο θελει σκριπτς, εντολες κλπ. Υπαρχει κατι πιο απλο και ευκολο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Εδω ειναι. Λουκετο υπαρχει στο πληκτρο των Windows(χρησιμο, για να μη το πατας κατα λαθος) και στο F11. Στο FN δεν υπαρχει lock

fn.png

Αυτο θελει σκριπτς, εντολες κλπ. Υπαρχει κατι πιο απλο και ευκολο?

Δες μήπως μπορείς να το κάνεις από το Keyboard Manager της Microsoft. Είναι μέρος των Power Toys, οδηγίες για το πώς τα βάζεις αν δεν τα έχεις ήδη, εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, clampro είπε

Δες μήπως μπορείς να το κάνεις από το Keyboard Manager της Microsoft. Είναι μέρος των Power Toys, οδηγίες για το πώς τα βάζεις αν δεν τα έχεις ήδη, εδώ.

Ασχετως που το πληκρολογιο δεν ειναι Microsoft?

Yποψιν οτι το δευτερο λινκ λεει οτι ειναι μονο για Win 10 και 11.

Επεξ/σία από rus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...