Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, kostasgr78 said: Ξέρουμε αν τυχόν έχει τεθεί και κάτω όριο (ποσοστό) διαθέσιμης μπαταρίας στα 11 χρόνια; Φυσικά και έχει τεθεί, αλλιώς τι εγγύηση θα ήταν? Η εγγύηση που προσφέρει το μοντέλο είναι ότι, μέχρι και την ημέρα που θα συμπληρωθούν τα 11 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς ή μέχρι την στιγμή που το κοντέρ θα γράψει 1.000.000 km, η απόδοση της μπαταρίας θα είναι τουλάχιστον στο 70% σε σχέση με την πρώτη μέρα που βγήκε από την αντιπροσωπεία. https://www.gocar.gr/news/feed/40158,Hlektriko_SUV_11_xronia_eggyhsh.html 1
QuantumWanderer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Έχουμε εδώ κανένα κάτοχο να μάς μεταφέρει εμπειρίες;
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Μάλλον θα πετυχαίνουμε κατόχους του bZ4X με το ντουφέκι. 😂
QuantumWanderer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/6/2024 στις 12:52 ΜΜ, kostasgr78 είπε Έχουμε εδώ κανένα κάτοχο να μάς μεταφέρει εμπειρίες; Μια υπενθύμιση μήπως και τυχόν πέσουμε σε κανέναν κάτοχο ή κάποιον που έχει κάποιον κάτοχο στον κύκλο του κι έχει ακούσει εμπειρίες.
divxmania Δημοσ. Παρασκευή στις 09:55 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:55 πμ Στις 5/12/2024 στις 5:14 ΜΜ, QuantumWanderer είπε Μια υπενθύμιση μήπως και τυχόν πέσουμε σε κανέναν κάτοχο ή κάποιον που έχει κάποιον κάτοχο στον κύκλο του κι έχει ακούσει εμπειρίες. Γνώρισα πρόσφατα κάτοχο μεσω της αντιπροσωπείας της περιοχής μου. Επίσης έκανα και test drive. Η εμπειρία μου από το test drive φοβερή οδήγηση, πολύ στιβαρό, άνετο. Πολύ ωραίο εσωτερικά με 2-3 εξαιρέσεις, πολυ σπαστικό το ποσο μακρια είναι το καντράν και οτι πρεπει να προσαρμοζεις το υψος του καθίσματος για να μη στο κρύβει το τιμόνι. Δεν εχει ντουλαπάκι στο συνοδηγό, διαβάσα βέβαια καπου χωρις να ξερω αν ισχύει, πως ο λόγος ειναι ότι έχουν ενα σύστημα θέρμανσης με ακτινοβολία για τα πόδια οδηγου και συνοδηγού. Ο κάτοχος μου είπε πως είναι πολυ ικανοποιημένος και πως δεν ειχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εως τώρα ούτε στην ταχύτητα φόρτισης ούτε στην αυτονομία. Προσωπικά είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε leasing του lounge plus, απλως περιμένω να δω πότε θα ξεκινήσει το MY25 1
gbras Δημοσ. Παρασκευή στις 01:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:00 μμ 3 hours ago, divxmania said: Γνώρισα πρόσφατα κάτοχο μεσω της αντιπροσωπείας της περιοχής μου. Ειχα ακουσει και εγω αυτο τον μυθο. Ειναι αληθεια τελικα? 3 hours ago, divxmania said: απλως περιμένω να δω πότε θα ξεκινήσει το MY25 Απο Ιουνιο μαλλον.
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 μμ 3 ώρες πριν, divxmania είπε προσαρμοζεις το υψος του καθίσματος για να μη στο κρύβει το τιμόνι. Το τιμόνι δεν ρυθμίζεται αντίστοιχα?
divxmania Δημοσ. Παρασκευή στις 01:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:12 μμ 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το τιμόνι δεν ρυθμίζεται αντίστοιχα? Ναι, το ρυθμιζεις σε όποια θέση θέλεις, απλως πρεπει να βρεις τη χρυσή τομή στο να είναι το τιμόνι σε θέση που σε βολεύει παράλληλα με το κάθισμα ωστε να μη σου κρύβει το καντραν το τιμόνι, εγω οταν καθισα μου πηρε αρκετη ώρα να το ρυθμίσω. 1
Vasilisxd Δημοσ. Παρασκευή στις 03:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:44 μμ Δεν έχει και τις καλύτερες ταχύτητες φόρτισης. Ακούω για κάτι 70άρια και δεν ξέρω εάν βελτιώθηκε σε πιο νέες εκδόσεις. Σε σχέση με ένα Model 3 που πιάνει 150άρια για πλάκα, είναι πολύ πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα