Προς το περιεχόμενο

Toyota bZ4X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω  ότι δεν απευθύνεται στο ελληνικό αγοραστικό κοινό της Toyota. 

ΥΓ: Βάλτε ένα όνομα της προκοπής να μπορεί να το προφέρει ο κόσμος…

Επεξ/σία από Bomber-21
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Νομίζω  ότι δεν απευθύνεται στο ελληνικό αγοραστικό κοινό της Toyota. 

Κάτι σαν e-Yaris ας πούμε;

Δημοσ.

γράφω μονο και μονο για να παιρνω τα notifcations από τα ποστ που θα κανουν τα διαφορα τρολλάκια οπως στο θέμα του Yaris Cross :D

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρεσει σα συνολο, μου τα χαλανε λιγο η εμφανιση (ειδικα αυτες οι μυστηριες διχρωμιες) και η τιμή (ε οχι και 50 Κ για τουοτα ρε παιδια...)

Αν ηταν ωστόσο να εμπιστευτώ καποιον για την ηλεκτροκινηση/μπαταρίες του αυτη μαλλον θα ηταν η τουοτα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μου αρεσει σα συνολο, μου τα χαλανε λιγο η εμφανιση (ειδικα αυτες οι μυστηριες διχρωμιες) και η τιμή (ε οχι και 50 Κ για τουοτα ρε παιδια...)

Αν ηταν ωστόσο να εμπιστευτώ καποιον για την ηλεκτροκινηση/μπαταρίες του αυτη μαλλον θα ηταν η τουοτα

η τιμη σαν απόλυτο νούμερο ειναι οντως ψηλά. 

με την  επιδότηση θα ξεκινάει από 42.000 περίπου και μην ξεχνάς οτι ειναι σε μεγεθος μεγαλύτερο από το ήδη μεγάλο RAV4. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zanskou είπε

η τιμη σαν απόλυτο νούμερο ειναι οντως ψηλά. 

με την  επιδότηση θα ξεκινάει από 42.000 περίπου και μην ξεχνάς οτι ειναι σε μεγεθος μεγαλύτερο από το ήδη μεγάλο RAV4. 

σαφως...

απλα τα 50/42 ειναι ΠΑΡΑ πολλα για να τα δωσεις για toyota, υπαρχουν πολυ ανωτερες κατασκευαστικα/ποιοτικα επιλογες εαν ανεβεις σε αυτα τα ποσα...

Απο εκει και περα οφειλω να ομολογήσω οτι σαν πρώτη εικονα διαφέρει αισθητά απο το ΜΟ της εταιρειας (Yariw/Corolla) σε σχεδιασμο 

Και φυσικα παραδεχομαι την @@δατη εγγυηση...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, paylidis είπε

Και άντε στον ουρανό είναι και μόδα, αλλά αυτό το φτερό μπροστά...ελπίζω να όταν πωληθεί να υπάρχει και σε επιλογή βαμμένου για να μην δείχνει λες και ετοιμάζεται να μπει φαναρτζίδικο.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Και άντε στον ουρανό είναι και μόδα, αλλά αυτό το φτερό μπροστά...ελπίζω να όταν πωληθεί να υπάρχει και σε επιλογή βαμμένου για να μην δείχνει λες και ετοιμάζεται να μπει φαναρτζίδικο.

ε ναι τελειως τραγικο αυτο στο φτερο... σε αυτο αναφερομαι, για τον ουρανο κλαιν αν και παλι το να παρεις γκρι αμαξι και να εχει γκρι ουρανο να αναβει ειναι οτι χειροτερο, καλυτερα παρτο ολο μαυρο ξερω γω :P 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Μπι Ζεντ Φορ Εξ, τι σε δυσκολεύει? Το ότι έχει 4 γράμματα ενώ άλλα (GLX, NSX, FCV, RSQ, C-HR, EQA/B/C/E/S/V κτλ) έχουν μόνο 3?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μπι Ζεντ Φορ Εξ, τι σε δυσκολεύει? Το ότι έχει 4 γράμματα ενώ άλλα (GLX, NSX, FCV, RSQ, C-HR, EQA/B/C/E/S/V κτλ) έχουν μόνο 3?

Δηλαδή το Μπι Ζεντ Φορ Εξ είναι το ίδιο εύκολο να το προφέρεις με τα Κορόλα, Κορόνα, Αβένσις, Γιάρις, Σούπρα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bomber-21 είπε

Δηλαδή το Μπι Ζεντ Φορ Εξ είναι το ίδιο εύκολο να το προφέρεις με τα Κορόλα, Κορόνα, Αβένσις, Γιάρις, Σούπρα;

Δεν νομίζω να έγραψα κάτι τέτοιο, ξαναδιάβασε.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Για να είμαστε ειλικρινείς και το bZ4X, γράμματα έχει τρία!

Δημοσ.

Οπότε για κάποιον γνώστη του αγγλικού αλφαβήτου είναι το ίδιο εύκολο/δύσκολο να προφέρει οποιοδήποτε από τα παρακάτω ονόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...