anastas11a Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, ppaio είπε Εχουν νοημα οταν εχεις τις διαδικτυακες πχ VivaWallet κτλ...? Έχετε στο νου σας υπάρχει και "ποινή" αν έχεις πολλές ηλεκτρονικές συναλλαγές, πάνω από ένα ποσοστό % των εισοδημάτων σου.. Δε θυμάμαι πιο είναι αυτό το ποσοστό, αλλά είναι κάτω από το 50% (παθούσα)
Tsino Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 minute ago, anastas11a said: Έχετε στο νου σας υπάρχει και "ποινή" αν έχεις πολλές ηλεκτρονικές συναλλαγές, πάνω από ένα ποσοστό % των εισοδημάτων σου.. Δε θυμάμαι πιο είναι αυτό το ποσοστό, αλλά είναι κάτω από το 50% (παθούσα) τι εννοείς δώσε πληροφορίες .
cumulus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, anastas11a είπε Έχετε στο νου σας υπάρχει και "ποινή" αν έχεις πολλές ηλεκτρονικές συναλλαγές, πάνω από ένα ποσοστό % των εισοδημάτων σου.. Δε θυμάμαι πιο είναι αυτό το ποσοστό, αλλά είναι κάτω από το 50% (παθούσα) Οριστε;
anastas11a Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Tsino είπε τι εννοείς δώσε πληροφορίες . Στο εισόδημα 2021 που κάναμε φορολογική πρόσφατα, επειδή είχα πάρα πολλές ηλεκτρονικές συναλλαγές, κάρτες κτλ μου είπε ο λογιστής ότι κανονικά θα είχα πρόστιμο, αλλά αυτό το μέτρο, λέει θα ισχύσει για τα εισοδήματα του 2022 και οχι για του 2021, ενώ ήταν να ισχύσει και για του 2021
vagos789 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δεν υπαρχει ποινη για πολλες συναλλαγες,απλα προφανως οι δαπανες σου υπερβαινανε τα δηλωθεντα εισοδηματα σου και επομενως θα μπορουσες να χρεωθεις με επιπλεον φορο 5
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, anastas11a είπε Στο εισόδημα 2021 που κάναμε φορολογική πρόσφατα, επειδή είχα πάρα πολλές ηλεκτρονικές συναλλαγές, κάρτες κτλ μου είπε ο λογιστής ότι κανονικά θα είχα πρόστιμο, αλλά αυτό το μέτρο, λέει θα ισχύσει για τα εισοδήματα του 2022 και οχι για του 2021, ενώ ήταν να ισχύσει και για του 2021 Αυτό που περιγράφεις δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι όπως το περιγράφεις. Επίσης δεν ισχύει ούτε το "παθούσα" που ανέφερες πριν, δεν έπαθες κάτι. 1
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Ποπο κλάμα τα παππούδια. Δε θα βρίσκουν ουρές να στήνονται. Ρε κακό που μας βρήκε.
anastas11a Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν υπαρχει ποινη για πολλες συναλλαγες,απλα προφανως οι δαπανες σου υπερβαινανε τα δηλωθεντα εισοδηματα σου και επομενως θα μπορουσες να χρεωθεις με επιπλεον φορο Δεν είχα υπερβεί τα εισοδήματά μου, απλά εγώ είχα αναλάβει το σούπερ της οικογένειας και μόνο αυτό ήταν πάνω από το 50% του εισοδήματός μου και μου είπε, ο λογιστής, να προσέξω στο 2022 πόσες ηλεκτρονικές θα έχω
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αυτό που περιγράφεις δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι όπως το περιγράφεις. Επίσης δεν ισχύει ούτε το "παθούσα" που ανέφερες πριν, δεν έπαθες κάτι. Κλασική περίπτωση που κάποιος μας λέει κάτι, δε καταλαβαίνουμε τι μας λέει και αναπαράγουμε μπούρδες 1
anastas11a Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που περιγράφεις δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι όπως το περιγράφεις. Επίσης δεν ισχύει ούτε το "παθούσα" που ανέφερες πριν, δεν έπαθες κάτι. αν πω σχεδόν παθούσα αλλάζει κάτι? αν και βασικά νομίζω κάτι πρέπει να βγήκε σε επιπλέον φόρο, γιατί περσυ ήταν πιστωτική η φορολογική μου και φέτος ή μηδενική ή με μικρό φόρο στα ιδια ακριβώς εισοδήματα
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, anastas11a είπε αν πω σχεδόν παθούσα αλλάζει κάτι? αν και βασικά νομίζω κάτι πρέπει να βγήκε σε επιπλέον φόρο, γιατί περσυ ήταν πιστωτική η φορολογική μου και φέτος ή μηδενική ή με μικρό φόρο στα ιδια ακριβώς εισοδήματα Δεν εχεις καταλάβει και η ίδια τι έγινε. Ίσως βαριοταν να εξηγήσει ο λογιστής, ίσως δεν έδωσες σημασία, με αποτέλεσμα με αυτά που γράφεις να μπερδεύεις τον κόσμο 1
anastas11a Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Bitbit είπε Δεν εχεις καταλάβει και η ίδια τι έγινε. Ίσως βαριοταν να εξηγήσει ο λογιστής, ίσως δεν έδωσες σημασία, με αποτέλεσμα με αυτά που γράφεις να μπερδεύεις τον κόσμο Λοιπόν δεν ξέρω αν βαριόταν αλλά μπορείτε να ρωτήσετε και εσείς.....ή να αγνοήσετε όσα γράφω Πάντως στην περίπτωση μου, το 85% του δικού μου εισοδήματος δαπανήθηκε για σουπερ, βενζίνη ηλεκτρονικά κτλ..(δεν λαμβάνεται υπόψιν του συζύγου) Αυτό το ποσοστό έπρεπε να είναι κάτω από 50 σε ηλεκτρονικές. Αν πήγαινα σούπερ με μετρητά δε θα φαινόταν. Αυτή η πληροφορία ενδεχομένως να είναι χρήσιμη σε κάποιον, σε κάποιον ίσως όχι... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από anastas11a
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, anastas11a είπε Αυτό το ποσοστό έπρεπε να είναι κάτω από 50 σε ηλεκτρονικές. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις κάπως, έχεις να παραθέσεις κάποιο νόμο που το αναφέρει, ή έστω κάποιο άρθρο? Αν όχι, τότε είναι απλώς ένας αστήρικτος ισχυρισμός. 6 λεπτά πριν, anastas11a είπε Αυτή η πληροφορία ενδεχομένως να είναι χρήσιμη σε κάποιον, σε κάποιον ίσως όχι... Χρήσιμη θα ήταν μόνο εάν ίσχυε, στην πραγματικότητα είναι παραπλανητική. 1
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, anastas11a είπε Λοιπόν δεν ξέρω αν βαριόταν αλλά μπορείτε να ρωτήσετε και εσείς.....ή να αγνοήσετε όσα γράφω Πάντως στην περίπτωση μου, το 85% του δικού μου εισοδήματος δαπανήθηκε για σουπερ, βενζίνη ηλεκτρονικά κτλ..(δεν λαμβάνεται υπόψιν του συζύγου) Αυτό το ποσοστό έπρεπε να είναι κάτω από 50 σε ηλεκτρονικές. Αν πήγαινα σούπερ με μετρητά δε θα φαινόταν. Θα το αγνοήσουμε αλλά αν γράφονται ανακρίβειες μπερδεύεται ο κόσμος. Οπότε καλό είναι όταν γράφουμε κάτι ή δίνουμε μια συμβουλή να είμαστε σίγουροι ότι ισχύει ή να ρωτάμε αν ισχύει επειδή το ακούσαμε από κάπου. Αν ίσχυε αυτό που λες, εγώ έπρεπε να γράφω από τη φυλακή μιας και συναλλαγές μου με κάρτα ήταν πάνω από το εισόδημα μου. Όποτε μπορεί να την γλίτωσες στο τσακ , αλλά κάτι άλλο ήταν που ίσως θα σου έκανε ζημιά . 1
anastas11a Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις κάπως, έχεις να παραθέσεις κάποιο νόμο που το αναφέρει, ή έστω κάποιο άρθρο? Αν όχι, τότε είναι απλώς ένας αστήρικτος ισχυρισμός. Χρήσιμη θα ήταν μόνο εάν ίσχυε, στην πραγματικότητα είναι παραπλανητική. Ναι δεν είχα τι να κάνω σήμερα και είπα να σας παραπλανήσω... πάμε καλά? που νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις