Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ξερετε που μπορω να βγαλω παραβολο για διαβατηριο, προσπαθησα για ωρες online αλλα τιποτα δεν γινεται μου βγαζει αυτο το μυνημα

''Ο ΑΦΜ και τα στοιχεία Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο δεν ταυτοποιούνται"

πρεπει να παω σε καποιο γραφειο, η ερωτηση ειναι σε ποιο?

Δημοσ.

Δοκίμασες στην Τράπεζα σου μέσω web banking;

Πχ στην Πειραιώς

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/ekdosi-pliromi-e-paravolo

Έκδοση & Πληρωμή e-Παράβολου μέσω winbank

Η έκδοση και πληρωμή του e-Παραβόλου πραγματοποιείται από τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της winbank της Τράπεζας Πειραιώς. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς ή με χρέωση του λογαριασμού σας.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Nova222 είπε

Γεια σας ξερετε που μπορω να βγαλω παραβολο για διαβατηριο, προσπαθησα για ωρες online αλλα τιποτα δεν γινεται μου βγαζει αυτο το μυνημα

Μήπως δεν βάζεις σωστά κάποιο από τα στοιχεία σου? Αν όχι τότε πρέπει να απευθυνθείς στο τμήμα μητρώου της εφορίας σου ώστε να γίνει διόρθωση και να μπορέσεις μετά να βγάλεις παράβολο.

Το γραφείο διαβατηρίων της περιοχής σου θα το βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο, η διαδικασία όμως δεν θα προχωρήσει αν δεν έχεις εκδόσει και πληρώσει το απαιτούμενο παράβολο.

Γραφεία Διαβατηρίων στην Ελλάδα - Διεύθυνση Διαβατηρίων και Εγγράφων Ασφαλείας (passport.gov.gr)

Δημοσ.

Το παραβολο πλεον ειναι ηλεκτρονικο,εχω χρονια να δω κατι αλλο.

Πρεπει να ελεγξεις τα στοιχεια σου προσεκτικα

Δημοσ.

Aν θυμάμαι καλά δεν χρειάζε

19 ώρες πριν, Nova222 είπε

https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/welcome.htm

Για την έκδοση και πληρωμή e-Παραβόλου θα χρειαστεί να γνωρίζετε τα ακόλουθα:

1. Φορέα-Κατηγορία-Τύπο του παραβόλου

2. ποσό (δεν απαιτείται σε περίπτωση που το παράβολο έχει σταθερή τιμή)

3. ΑΦΜ, Επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, του ατόμου για λογαριασμό του οποίου ζητείται η έκδοση

4. ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού (27 ψηφία) στον οποίο θα κατατεθεί το ποσό σε περίπτωση επιστροφής (απαιτείται δήλωση ΑΦΜ)

Σημειώσεις:

1. Εναλλακτικά μπορεί να εκδοθεί e-παράβολο χωρίς ΑΦΜ συμπληρώνοντας τα πεδία Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και Ημερομηνία Γέννησης. Ο ΑΦΜ είναι απαραίτητος για να υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του e-παραβόλου
  2. Για την κατάθεση του e-Παραβόλου στον αρμόδιο Φορέα απαιτείται η πληρωμή του.
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες του αρμόδιου Φορέα για τη συμπλήρωση του πεδίου "πρόσθετα στοιχεία".

Το #1 στις σημειώσεις διάβασε

Δημοσ.

Εγω αντεγραψα τα στοιχεια απο το taxisnet και δεν καταφερα τιποτα αλλα βρηκα λυση μπορεις να βγαλεις παραβολο στο ΚΕΠ και μετα πας σε τραπεζα να πλειρωσεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο παράβολο για έκδοση διαβατηρίου σε ανήλικο (<13) βάζουμε τα στοιχειά του γονέα ή του ανήλικου; Το ΤΑ δεν μου απαντάει.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

μηπως ξερετε αν μπορω να παρω πισω τα χρηματα για ενα παραβολο που ειναι "δεσμευμενο" και δεν το εχω χρησιμοποιήσει? 

στη λιστα με "τα παράβολά μου" εμφανιζει μονο "προβολή".

Δημοσ.
5 ώρες πριν, flo1 είπε

μηπως ξερετε αν μπορω να παρω πισω τα χρηματα για ενα παραβολο που ειναι "δεσμευμενο" και δεν το εχω χρησιμοποιήσει? 

στη λιστα με "τα παράβολά μου" εμφανιζει μονο "προβολή".

Εδώ κοίταξες; Αν κατάλαβα καλά μάλλον ανήκεις στο Β

https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/refundinfo.htm

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...