MarinaKalog Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος το ποσό της επιβράβευσης αν συστήσεις κάποιο φίλο σου να κάνει εγγραφή;; από όσο έχω δει μπορείς να συστήσεις έως 5 φίλους σου. Παίρνεις επιβράβευση για κάθε έναν από αυτούς ; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από MarinaKalog Διαγραφή μαλλον πρέπει να το καταχωρήσω άλλου
MrKasimis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 16/6/2022 στις 7:56 ΜΜ, MarinaKalog είπε Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος το ποσό της επιβράβευσης αν συστήσεις κάποιο φίλο σου να κάνει εγγραφή;; από όσο έχω δει μπορείς να συστήσεις έως 5 φίλους σου. Παίρνεις επιβράβευση για κάθε έναν από αυτούς ; καλησπέρα, Αναφέρεται στην εφαρμογή το ποσό που θα λάβεις αν το άτομο που καλέσεις κάνει τα βήματα , εγγραφή- επαλήθευση- προσθήκη χρημάτων- παραγγελία κάρτας κ 3 συναλλαγές με τουλάχιστον 5 ευρώ η μία άρα 15Ε Μπορείς να καλέσεις έως 5 άτομα αν δεν κάνω λάθος. Αυτό όμως αν υπάρχει η καμπάνια για πρόσκληση και πρέπει να είναι εντός του χρονικού ορίου που αναφέρει εκεί. ελπίζω να σε κάλυψα
VonLoutsos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 hour ago, MrKasimis said: καλησπέρα, Αναφέρεται στην εφαρμογή το ποσό που θα λάβεις αν το άτομο που καλέσεις κάνει τα βήματα , εγγραφή- επαλήθευση- προσθήκη χρημάτων- παραγγελία κάρτας κ 3 συναλλαγές με τουλάχιστον 5 ευρώ η μία άρα 15Ε Μπορείς να καλέσεις έως 5 άτομα αν δεν κάνω λάθος. Αυτό όμως αν υπάρχει η καμπάνια για πρόσκληση και πρέπει να είναι εντός του χρονικού ορίου που αναφέρει εκεί. ελπίζω να σε κάλυψα Βάλε και την αποστολή της κάρτας που την χρεώνει 7 ευρώ για Ελλάδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 16/6/2022 στις 7:56 ΜΜ, MarinaKalog είπε Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος το ποσό της επιβράβευσης αν συστήσεις κάποιο φίλο σου να κάνει εγγραφή;; από όσο έχω δει μπορείς να συστήσεις έως 5 φίλους σου. Παίρνεις επιβράβευση για κάθε έναν από αυτούς ; 40 ευρώ. Τόσο δίνει σε μένα, τουλάχιστον, μετά από άπειρες παροτρύνσεις. Αν πατήσεις στο εικονίδιο πάνω αριστερά, με τ' αρχικά ονόματος κι επιθέτου, μπορείς να το δεις απ' την επιλογή Πρόσκληση φίλων.
gabriel1981 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Ερώτηση . Ζητάει στο τελευταίο βήμα αυτός που προσκάλεσα να κάνει 3 αγορές τουλ. 5 ευρώ έκαστη . Η κάρτα θα έρθει σε 15 μέρες , ενώ το κινητό του δεν διαθέτει nfc. Μου εξηγεί κάποιος πως και που μπορεί να κάνει αυτές τις 3 αγορές των 5 ευρώ , ώστε να πιστωθούν σε εμένα τα 40 ευρώ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, gabriel1981 είπε Ερώτηση . Ζητάει στο τελευταίο βήμα αυτός που προσκάλεσα να κάνει 3 αγορές τουλ. 5 ευρώ έκαστη . Η κάρτα θα έρθει σε 15 μέρες , ενώ το κινητό του δεν διαθέτει nfc. Μου εξηγεί κάποιος πως και που μπορεί να κάνει αυτές τις 3 αγορές των 5 ευρώ , ώστε να πιστωθούν σε εμένα τα 40 ευρώ ; Μέχρι να γίνει η παραλαβή τής κάρτας, λένε πως μπορούμε να πληρώνουμε ηλεκτρονικά με την εικονική κάρτα. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως θα μετρήσουν στις υποχρεωτικές συναλλαγές. Μπορεί να δοκιμάσει με την εικονική το άτομο αυτό, και μετά να χρησιμοποιήσει την φυσική κάρτα αν είναι. Ειδάλλως, ας μην κάνει τίποτα μέχρι την παραλαβή τής φυσικής.
_Biohazard_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, gabriel1981 είπε Ερώτηση . Ζητάει στο τελευταίο βήμα αυτός που προσκάλεσα να κάνει 3 αγορές τουλ. 5 ευρώ έκαστη . Η κάρτα θα έρθει σε 15 μέρες , ενώ το κινητό του δεν διαθέτει nfc. Μου εξηγεί κάποιος πως και που μπορεί να κάνει αυτές τις 3 αγορές των 5 ευρώ , ώστε να πιστωθούν σε εμένα τα 40 ευρώ ; Να βγάλει μια virtual και να κάνει 3 x5€ παραγγελίες online.
MrKasimis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Στις 18/6/2022 στις 11:46 ΜΜ, gabriel1981 είπε Ερώτηση . Ζητάει στο τελευταίο βήμα αυτός που προσκάλεσα να κάνει 3 αγορές τουλ. 5 ευρώ έκαστη . Η κάρτα θα έρθει σε 15 μέρες , ενώ το κινητό του δεν διαθέτει nfc. Μου εξηγεί κάποιος πως και που μπορεί να κάνει αυτές τις 3 αγορές των 5 ευρώ , ώστε να πιστωθούν σε εμένα τα 40 ευρώ ; καλησπέρα ο φίλος μου εκανε 3 αγορες 5 ευρω κ πανω στο box με την εικονικη και πιστωθηκαν τα λεφτα κανονικα απο την προσκληση οταν ητανε η προσκληση με 30ευρω 1
Mariakar123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα άμα έχεις περάσει την προθεσμία που σου λέει θα σταλθούν τα λεφτά κανονικά ή δεν θα σου τα στείλουν;
gabriel1981 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Όχι. Πρέπει να είσαι μέσα στην προθεσμία της προσφοράς . Ωστόσο όταν τελειώνει η προθεσμία συνήθως σου δινει ξανά καινουρια προθεσμία
johnny77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Καλησπερα.. Οταν προσκαλεσω καποιον θα παρει και αυτος το bonus η μονο εγω που προσκαλω ;
paranoid_android Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Καλησπερα. Εχω προσκαλεσει φιλο και εχει ακολουθησει ολα τα βηματα για να λαβω την επιβραβευση. Εχει πραγματοποιησει και 3 αγορες πανω απο 5€ Παρολα αυτα ακομα δεν εχει πιστωθει σε εσενα η επιβραβευση κ πανε 3-4 μερες απο οταν εκανε τος συναλλαγες.. Γνωριζετε γιατι; εσας σας πιστωθηκαν αμεσως τα χρηματα;;
Titos301 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, paranoid_android είπε Καλησπερα. Εχω προσκαλεσει φιλο και εχει ακολουθησει ολα τα βηματα για να λαβω την επιβραβευση. Εχει πραγματοποιησει και 3 αγορες πανω απο 5€ Παρολα αυτα ακομα δεν εχει πιστωθει σε εσενα η επιβραβευση κ πανε 3-4 μερες απο οταν εκανε τος συναλλαγες.. Γνωριζετε γιατι; εσας σας πιστωθηκαν αμεσως τα χρηματα;; απ οτι θυμαμαι πηγαινεις καπου μεσα στην εφαρμογη και σου εχει με τη σειρα τα βηματα που πρεπει να κανεις 1,2,3,4,5 και σου μαρκαρει με πρασινο οταν κανεις καποιο
paranoid_android Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Ναι, το γνωριζω Απλα το τελευταιο βημα με τις συναλλαγες το εμφανιζει ανολοκληρωτο(δειχνει το ρολοι και οχι ΤΙΚ), ενω πανε λιγες μερες που εχει ολοκληρωθει. Και ακομα δεν εχουν πιστωθει τα χρηματα. Σας ειχε συμβει κι εσας; αργει να τα εμφανισει/πιστωσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα