masteripper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Έχω μια απορία καθώς δεν ασχολούμαι αλλά ψόφησε μια παλιά βιντεοκάμερα με την οποία έπαιζε η μικρή μου Η συγκεκριμένη κάμερα δυστυχώς αποδείχθηκε σκουπίδι ολκής ακόμα και για την εποχή (Samsung) καθώς έκανε εγγραφή με εμφανή την "κτένα" του interlacing και οπότε ας υποθέσουμε ότι πρέπει να την αντικαταστήσω..και εδώ τίθεται το ερώτημα...να πάω σε βιντεοκάμερα ή να πάω να πάρω μια απο τις κινέζικες Action cameras που είναι και υποβρύχιες και απο εικόνα ΚΑΜΠΑΝΑ...(τουλάχιστον μία του 50ρικου που μου έδειξε 1 γνωστός μου πέρσι και μου έπεσε το σαγόνι)
kostasbm Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 πάρε μια φτηνή αλλά να έχει και τα αξεσουάρ της......
masteripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, kostasbm είπε πάρε μια φτηνή αλλά να έχει και τα αξεσουάρ της...... Δώσε κάτι σαν ιδέα.
kostasbm Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, masteripper είπε Δώσε κάτι σαν ιδέα. https://www.e-shop.gr/blow-78-538-action-camera-pro4u-4k-wifi-p-PER.579757 φτηνη λυση μπεσ και κοιτά .....μη δώσεις πάνω από 90 ευρώ για αρχή 1
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Να πω και γω την αποψη μου. Καλες οι φθηνες action cam, αλλα πολυ λιγες εως καμια δεν τραβανε πραγματικο 4k. οι πιο πολλες τραβανε 1080 το οποιο δεν ειναι πολυ καλο λογο των φακων κτλ! Εγω ειχα μια eken h9 οκ καλη για τα λεφτα της αλλα δεν ειχα εμπειρια απο αλλη action μεχρι τοτε. Μετα πηγα σε gopro 8. πραγματικα ειναι απιστευτη η εμπειρία θεασης που έχεις. Ακομα και μια παλια gopro 6-7 που εχω δει βιντεο ειναι πολυ ανωτερη των φθηνων καμερων! Αν την θες αποκλειστικά για την κορη ισως μια φθηνη action του 50αρικου να ειναι οκ αλλα μην περιμενεις πολλα! Αν θες και συ να τραβας στιγμες με την οικογενεια κτλ καλυτερα παρε μια μεταχειρισμενη gopro. Όπως οποια κι αν διαλεξεις δες video sample στο youtube για να ξερεις τι να περιμενεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα