mixschino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε διαδικασία αντικατάστασης του galaxy s9 μου που με εχει συντροφέψει 3 χρόνια με τα καλά του και τα κακά του. Ψάχνω κινητό αντίστοιχης ποιότητας (ας πούμε ναυαρχίδα) όσον αφορά κάμερα, οθόνη, επεξεργαστή, που όμως η μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον μια μέρα, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο κριτήριο για μένα. Το λογισμικό είναι σημαντικό να είναι καθαρό απο bugs και άλλα μικροθεματάκια όπως έχουν τα xiaomi, realme και λοιπά απο Κίνα, άρα προτιμώ κάτι σε one ui των samsung ή καθαρό android. Φανταστείτε galaxy s22 όμως με τουλάχιστον αξιοπρεπή μπαταρία. Σκεφτόμουν και το pixel 6, όμως χωρίς 5g πιστεύω είναι λάθος αγορά. Φυσικά είμαι αντίθετος λόγω αρχής (αλλά και λόγω οικονομίας) να αγοράσω κινητό με χιλιάρικο και πάνω, οπότε από μπάτζετ είμαι μαξ στα 750-800 (και πάλι πολλά για κινητό, όμως αυτή είναι η αγορά smartphones αυτή τη στιγμή). iPhone δε θα προτιμούσα, εκτός αν υπάρχει κάτι που να αξίζει, στο ίδιο budget. Αν έχετε κάποια καλή πρόταση, είμαι όλος αυτιά 👂 Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από mixschino
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Επειδή βλέπω ότι δεν ξέρεις τα Realme και ίσως τα μπερδεύεις με τα Xiaomi να σε ενημερώσω ότι είναι σαν τα OnePlus το λειτουργικό του . Όπως επίσης έχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service που είναι στο Ελληνικό. Αυτά . 2
mixschino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, GATE123 είπε Επειδή βλέπω ότι δεν ξέρεις τα Realme και ίσως τα μπερδεύεις με τα Xiaomi να σε ενημερώσω ότι είναι σαν τα OnePlus το λειτουργικό του . Όπως επίσης έχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service που είναι στο Ελληνικό. Αυτά . Ευχαριστω για την απαντηση! Realme 7 pro έχω πάρει στον πατέρα μου, και μονίμως έχει θέμα (δεν έρχονται ειδοποιήσεις, έρχονται κάτι άκυρα σφάλματα σε εφαρμογές κλπ) γι'αυτό θεώρησα πως καλύτερα να το αποφύγω.
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Realme 8 έχει και η γυναίκα μου και δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε από ειδοποιήσεις ούτε από σφάλματα κλπ. Εγώ πάντως έχω μια σύγκριση σαν παράδειγμα με το Samsung S22 που έβαλες . Εάν θες το κοιτάς https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-gt-2-pro-12gb-256gb,samsung-galaxy-s22 Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από GATE123 1
mixschino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, GATE123 είπε Realme 8 έχει και η γυναίκα μου και δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε από ειδοποιήσεις ούτε από σφάλματα κλπ. Εγώ πάντως έχω μια σύγκριση σαν παράδειγμα με το Samsung S22 που έβαλες . Εάν θες το κοιτάς https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-gt-2-pro-12gb-256gb,samsung-galaxy-s22 Ευχαριστώ, εννοείται πως θα το κοιτάξω, το συγκεκριμένο ξέρω πως έχει σπάσει τα κοντέρ. Ο ένας λόγος που θέλω να το αποφύγω είναι ότι το θέμα με τα bugs με προβληματίζει (καθε τρείς και λίγο ο πατέρας μου κάνει επανεκκίνηση για να στρώσει). Το δικό σας το 8 μπορεί να είναι πιο optimised, ή απλά ο πατέρας μου να στάθηκε άτυχος με τη συγκεκριμένη συσκευή, δεν ξέρω, πάντως μου φαίνεται λιγο hit or miss η φάση. Ο άλλος λόγος που δε θα προτιμούσα realme είναι ότι 600+ ευρώ για μάρκα που εμφανίστηκε πριν 3 χρόνια, τα θεωρώ πολλά. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία πλέον, αν και στο παρελθόν ήμουν κι εγώ των επιδόσεων, κι ας ήταν και μάρκα άγνωστη.
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο καθένας με την θεωρία του και με τον τρόπο σκέψης. Google Pixel ναι μεν καλά αλλά έχει τα αρνητικά του τα οποία γνωρίζεις . Από την άλλη σε iPhone μεριά στα λεφτά που διαθέτεις μόνο σε μεταχειρισμένο. Τώρα μπορείς εάν θες να κοιτάξεις και σε OnePlus μεριά. Το Samsung galaxy S21 FE το έχεις κοιτάξει που έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το S22 και με καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα (την μέρα)? https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από GATE123
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, mixschino είπε iPhone δε θα προτιμούσα, εκτός αν υπάρχει κάτι που να αξίζει, στο ίδιο budget. Αποψεις και γνωμες λεμε εδω μεσα, ας πω και εγω την δικη μου. Στα 750 ευρω μπατζετ δεν κοιτας (οχι εσυ προσωπικα) τιποτα αλλο. Πας με κλειστα ματια samsung/apple.
mixschino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Bullrich είπε Αποψεις και γνωμες λεμε εδω μεσα, ας πω και εγω την δικη μου. Στα 750 ευρω μπατζετ δεν κοιτας (οχι εσυ προσωπικα) τιποτα αλλο. Πας με κλειστα ματια samsung/apple. Έχεις σ αυτο το μπατζετ κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αυτών των 2 εταιρειών στο μυαλό σου; Δυστυχως το 22 που αλλιως θα ηταν ιδανικο εχει τραγικη μπαταρια, και για iphone (βασικα μοντελα και τα 2) βλεπω ειτε περσινο iphone 12, είτε 13 δινοντας και κατι παραπανω, τα οποια ομως δεν εχω ιδεα πως πανε απο μπαταρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, mixschino είπε Έχεις σ αυτο το μπατζετ κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αυτών των 2 εταιρειών στο μυαλό σου; Δυστυχως το 22 που αλλιως θα ηταν ιδανικο εχει τραγικη μπαταρια, και για iphone (βασικα μοντελα και τα 2) βλεπω ειτε περσινο iphone 12, είτε 13 δινοντας και κατι παραπανω, τα οποια ομως δεν εχω ιδεα πως πανε απο μπαταρια. https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200589169_-iphone-12-apple.html Ξεχναω οτι ειμαι εξωτερικο. Ισως να ειναι αλλες τιμες. ενα iphone 12 ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ισως ειναι η καλυτερη επιλογη. Και αυτο> https://direktkauf.idealo.de/productpage/201823932?siteid=1&offerKey=27ce9e6f8355a48adeda7e72da7f4a47&shopping=1&lcb=bamUNrGKB5VejPyJsHr4PA&dk_entered_id=ORGCQh6eYA55FeYGRfhBsQ&offer_selected_id=1SIgtBgNHD5JZNLFj_Qgvg
mixschino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, Bullrich είπε https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200589169_-iphone-12-apple.html Ξεχναω οτι ειμαι εξωτερικο. Ισως να ειναι αλλες τιμες. ενα iphone 12 ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ισως ειναι η καλυτερη επιλογη. Και αυτο> https://direktkauf.idealo.de/productpage/201823932?siteid=1&offerKey=27ce9e6f8355a48adeda7e72da7f4a47&shopping=1&lcb=bamUNrGKB5VejPyJsHr4PA&dk_entered_id=ORGCQh6eYA55FeYGRfhBsQ&offer_selected_id=1SIgtBgNHD5JZNLFj_Qgvg Το 22 οσο κι αν μου αρεσει δυστυχως λογω μπαταριας αποκλειεται απο το συναγωνισμο. Το 12 το προτεινεις περισσοτερο απο το 13 για καποιο λογο ή μονο λογω τιμης;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, mixschino είπε Το 22 οσο κι αν μου αρεσει δυστυχως λογω μπαταριας αποκλειεται απο το συναγωνισμο. Το 12 το προτεινεις περισσοτερο απο το 13 για καποιο λογο ή μονο λογω τιμης; Λογω τιμης. Εγω σκοπευω να παρω σε λιγο το iphone 13, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Οπως σου ειπα, αν εισαι σε αυτο μπατζετ εγω θα πηγαινα εκει.
chios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μια επιλογή θα μπορούσε να είναι και το s21 plus αν και περσινό μοντέλο είναι πολύ καλή επιλογή και με εξαιρετική μπαταρία, δυστυχώς τα περισσότερα φετινά μοντέλα έχουν μπαταρία για γέλια σε αυτήν την τιμή που κοιτάς. 1
mixschino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Bullrich είπε Λογω τιμης. Εγω σκοπευω να παρω σε λιγο το iphone 13, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Οπως σου ειπα, αν εισαι σε αυτο μπατζετ εγω θα πηγαινα εκει. Το εχει η αδερφη μου, οποτε θα τη ρωτησω γενικες εντυπωσεις και πως τα παει με τη μπαταρια της. 6 λεπτά πριν, chios είπε Μια επιλογή θα μπορούσε να είναι και το s21 plus αν και περσινό μοντέλο είναι πολύ καλή επιλογή και με εξαιρετική μπαταρία, δυστυχώς τα περισσότερα φετινά μοντέλα έχουν μπαταρία για γέλια σε αυτήν την τιμή που κοιτάς. Αυτο ακριβως εχω διαπιστωσει κι εγω, γι αυτο ζητησα βοηθεια απο το φορουμ. Το s21 plus θα μπορουσε να ειναι μια καλη επιλογη, οντως! Το μονο θεμα ειναι οτι ειναι περσινη συσκευη ομως αν εχει ολα τα αλλα που ψαχνω δε θα με πειραζε καθολου. 1
chios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέχρι να τελειώσει η υποστήριξη του s21 plus θα έχεις αλλάξει κινητό. 1
mixschino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, chios είπε Μέχρι να τελειώσει η υποστήριξη του s21 plus θα έχεις αλλάξει κινητό. Φιλε μου ηταν εξαιρετικη η προταση σου, και μαλιστα αυτη τη στιγμη το 256αρι εχει πολυ καλη τιμη σε μεγαλη αλυσιδα (απο best price μου το εβγαλε) οποτε το παρηγγειλα! Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας edit: Η παραγγελια ακυρωθηκε γιατι δεν υπαρχει στοκ οποτε πισω στην αναζητηση! Η τιμη 699 δεν υπαρχει πουθενα αλλου, επομενως παμε για κατι αλλο. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από mixschino 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα