playfsx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε H προσφορά φαίνεται να έχει λήξει ας μπει ΤΕΛΟΣ στον τίτλο. Όντως τέλειωσε, δεν μπορώ να το επεξεργαστώ πλέον. Μου ήρθε e-mail για 24 ευρώ το χρόνο, το ίδιο με αυτό που ανέβασα με των κωδικό: auvril24 Απο αλλαγές πλέον ολα τα βιβλία είναι διαθέσιμα στο app. Έφτιαξαν να κρατάει που έμεινε το κάθε βιβλίο και ακόμα τα όλα τα βιβλία είναι μέσα + κάποια καινούργια που ανέβασαν. Τώρα ή κάποιος moderator μπορεί να βάλει το τέλος, είτε μπορούν να με αφήσουν να το κάνω edit οτι η προσφορά είναι πλέον 2€ το μήνα. (Πάλι καλά είναι μέχρι τα 9€ που είναι κανονικά.) όσοι προλάβατε με το 12ευρω αφήστε και κανένα like
safridia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, playfsx είπε όσοι προλάβατε με το 12ευρω αφήστε και κανένα like Σε ταιζουν τα like; Τι συμβαινει με την συγχρονη κοινωνια μας; 1
Kenny McCormick Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, playfsx είπε Όντως τέλειωσε, δεν μπορώ να το επεξεργαστώ πλέον. Μου ήρθε e-mail για 24 ευρώ το χρόνο, το ίδιο με αυτό που ανέβασα με των κωδικό: auvril24 Απο αλλαγές πλέον ολα τα βιβλία είναι διαθέσιμα στο app. Έφτιαξαν να κρατάει που έμεινε το κάθε βιβλίο και ακόμα τα όλα τα βιβλία είναι μέσα + κάποια καινούργια που ανέβασαν. Τώρα ή κάποιος moderator μπορεί να βάλει το τέλος, είτε μπορούν να με αφήσουν να το κάνω edit οτι η προσφορά είναι πλέον 2€ το μήνα. (Πάλι καλά είναι μέχρι τα 9€ που είναι κανονικά.) όσοι προλάβατε με το 12ευρω αφήστε και κανένα like Για εμένα έχουν επιλέξει μια πολύ κακή στρατηγική monetisation. Ορισμένοι αναφέρουν πως ούτε τα 12 ευρώ είναι worth οπότε αυτό το double up πως το δικαιολογούν; (ρητορική ερώτηση) Τέλος πατάς στο link και σου ανοίγει DOC! DOC ρε φίλε Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από Kenny McCormick
Προτεινόμενες αναρτήσεις