nikosdoc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, beamex είπε Στο playstore αναφέρει 100+ λήψεις. Μάλλον πρόκειται για Ελληνική προσπάθεια και όχι κομμάτι μεγάλης εταιρείας στα Ελληνικά. Καλή επιτυχία, έκανα μια συνδρομούλα. Ευχαριστώ TS Έτσι φαίνεται. Στο google maps δίνει διεύθυνση Θεσσαλονίκης... Ήδη την βλέπω με άλλο μάτι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oraiustepe Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Γινεται να συνδεεται ταυτοχρονα και αλλο ατομο στον λογαριασμο μου και να ακουει και εκεινος απο δικη του συσκευή ή πρεπει να το αγοράσουμε ξεχωριστά και οι δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, playfsx είπε "Αγόρασε" κάποιο από αυτά: Αν δεν το εμφανίζει κανε clear τα data της εφαρμογής ή re-install όντως μπορείς να κάνεις λήψη στο κινητό για offline χρήση Αν θες πες μας πως ακριβώς τα κατέβασες online γιατί πουθενά δε βρίσκω τη δυνατότητα να το κάνω. Το "αγοράζω", το "πληρωνω" και μετά απλά είναι διαθέσιμο στη συλλογή μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
playfsx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, txcellas είπε Αν θες πες μας πως ακριβώς τα κατέβασες online γιατί πουθενά δε βρίσκω τη δυνατότητα να το κάνω. Το "αγοράζω", το "πληρωνω" και μετά απλά είναι διαθέσιμο στη συλλογή μου.. Μπορείς να το κατεβάσεις στο app για να το ακούς μεσα απο το app (αν ειναι διαθέσιμο το βιβλίο που θες εκεί, αν δεν ειναι, οταν γίνει). Δεν θα δεις mp3 κάπου στη συσκευή σου. Πέρα απο το app δεν βλέπω αλλού τη δυνατότητα λήψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα τελικά ποια audiobooks περιλαμβάνει η συνδρομή όλα τα διαθέσιμα ή έχει κάποια που πρέπει να πληρώσεις επιπλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, playfsx είπε Μπορείς να το κατεβάσεις στο app για να το ακούς μεσα απο το app (αν ειναι διαθέσιμο το βιβλίο που θες εκεί, αν δεν ειναι, οταν γίνει). Δεν θα δεις mp3 κάπου στη συσκευή σου. Πέρα απο το app δεν βλέπω αλλού τη δυνατότητα λήψης. Υποθέτω την εφαρμογή από το play store εννοείς; Τώρα την βρήκα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
playfsx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε Καλησπέρα τελικά ποια audiobooks περιλαμβάνει η συνδρομή όλα τα διαθέσιμα ή έχει κάποια που πρέπει να πληρώσεις επιπλέον; Στις 16/6/2022 στις 4:44 ΜΜ, playfsx είπε Edit: Μια μικρή σύνοψη: >Όπως αναφέρθηκε στα σχόλια είναι ελληνική προσπάθεια και όχι μεγάλη εταιρία του εξωτερικού που έβγαλε βιβλία στα ελληνικά. >Κάποια πράγματα θέλουν δουλίτσα πάραυτα το value for money είναι στο Θεό. >Αν η έκπτωση δε σας εμφανίζεται όταν εισάγετε το κουπόνι προχωρήστε στην πληρωμή θα φανεί εκεί. >Στο site αναφέρει ότι δεν έχετε ενεργεί συνδρομή μετά την αγορά. Αυτό δεν ισχύει, μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα με 0€ >Λέει επίσης οτι κάποια βιβλία δεν είναι στη συνδρομή, ωστόσο μπορείτε να τα αγοράσετε με 0€ >Αν ο κωδικός σας έχει σύμβολα (!@#$%^&*(){}[],.) δεν θα σας βάζει στην app. Βάλτε κωδικό μονό με κεφάλαια, μικρά και αριθμούς κατά προτίμηση μέχρι 16 χαρακτήρες. >Μπορείτε να κατεβάσετε τα βιβλία στο app για offline χρήση. >Για να εμφανιστούν τα βιβλία στο app πρέπει να τα αγοράσετε (με 0€ από το site). Δείτε ποια βιβλία σας ενδιαφέρουν, βάλτε τα στο καλάθι και κάντε μια μαζική αγορά. >Αυτή τη στιγμή δεν είναι όλα τα βιβλία στο app. Δεδομένου οτι τα βιβλία μου αυξήθηκαν τα ανεβάζουν τώρα. Αν έχετε "αγοράσει" κάποιο βιβλίο θα σας το εμφανίσει μόλις το βάλουν. >Αν το app δε βγάζει βιβλία ή έχει θέμα με τον server. Δοκιμάστε κατά σειρά: 1.να την κλείσετε και να την ξανά ανοίξετε (insert IT joke here) 2.κάντε ένα logout login και αν τα πρώτα δυο δεν έκανα τίποτα 3.είτε καθαρίστε τα data είτε ισοδύναμα κάντε re-install την εφαρμογή. Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να είμαστε πολλά άτομα μέσα και να τους ρίξαμε τον server οπότε δοκιμάστε ξανά λίγο αργότερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 ΄Άκουσα κάποια δείγματα από audiobooks. Σε μερικά η ποιότητα, λόγο εξοπλισμού του αφηγητή ή και συμπίεσης του αρχείου, δεν είναι η καλύτερη. Δε λέω οτι δεν αξίζει η προσφορά, αλλά καλό είναι να το έχουμε υπόψιν πριν την αγορά προς αποφυγή απογοητεύσεων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s3lin1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μπορω να ακυρωσω την συνδρομη και να επιστραφουν τα χρηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RAK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Πραγματικά τεράστια απογοήτευση. Τα audiobooks και η υλοποίηση τους, δεν αξίζουν ούτε δωρεάν. Θα πρότεινα να κάψετε 12 ευρώ καλύτερα παρά να αγοράσετε συνδρομή. Όποιος θέλει να του δώσω το account μου να δει τι είναι, πριν προχωρήσει σε πληρωμή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeVeL1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, RAK είπε Πραγματικά τεράστια απογοήτευση. Τα audiobooks και η υλοποίηση τους, δεν αξίζουν ούτε δωρεάν. Θα πρότεινα να κάψετε 12 ευρώ καλύτερα παρά να αγοράσετε συνδρομή. Όποιος θέλει να του δώσω το account μου να δει τι είναι, πριν προχωρήσει σε πληρωμή.... Διαφωνώ, γαματα είναι για τα 12€. Γθα πήγαινε να δεις πόσο έχουν 2-3 βιβλία από αυτά. Μάλιστα προσθέτουν και άλλα βιβλία. Είχαν 197 όταν μπήκα και τώρα είναι 202 μέσα σε μια βδομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2022 στις 8:54 ΠΜ, johnythedirector είπε Το αγόρασα χτες. Το bestseller "The subtle art of not giving a fuck" υπάρχει και το ακούω τώρα. Για 12 ευρώ είναι τσάμπα για όσα προσφέρει. Οι υπόλοιποι φάτε pizza. Ρε παιδιά εμένα μου το βγάζει με πληρωμή όχι στα δωρεάν! Κάνω κάτι λάθος ; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από stroumfita2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, stroumfita2 είπε Ρε παιδιά εμένα μου το βγάζει με πληρωμή όχι στα δωρεάν! Κάνω κάτι λάθος ; Είσαι από κινητό, δοκίμασε σε desktop version να δεις αν βγάζει επιλογή για αγορά ή προσθήκη στη βιβλιοθήκη! Ακόμα και αγορά να εμφανίσει προχωράει με 0 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, PETROS13 είπε Είσαι από κινητό, δοκίμασε σε desktop version να δεις αν βγάζει επιλογή για αγορά ή προσθήκη στη βιβλιοθήκη! Ακόμα και αγορά να εμφανίσει προχωράει με 0 ευρώ PETROS13 και από desktop το ιδιο , εσείς το πήρατε δωρεάν ; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από stroumfita2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeVeL1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Yeap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις