Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά audiobooks 12€ για ενα ετος [ΤΕΛΟΣ]

playfsx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, lysopaine είπε

εγώ να πω οτι δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εφαρμογή καθώς δεν αποθηκεύει την πρόοδο στο audiobook με αποτέλεσμα να πρέπει να θυμάμαι που το είχα αφήσει + οτι μετά από κάποια ώρα σταματάει να λειτουργεί και σε συνδυασμό με την μη αποθήκευση της προόδου καθιστά κουραστική την όλη διαδικασία και επίσης καθιστά ανέφικτη την λήψη των audio book για να τα ακούω offline. 

Αν συνδεόταν με sound cloud γίνεται. Το γράφει αλλά δεν συνδέεται τελικά να τα ακούσεις μέσω sound cloud 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έκανα την αγορά και κατέβασα την εφαρμογή στο samsung μου, αλλά όταν μπαίνω μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με το διακομιστή. Στον υπολογιστή λειτουργεί ΟΚ.

Α, και password για τη σύνδεση δεν βαζεις εσυ την πρώτη φορά, αλλά σου στέλνει ένα στο μαιλ, μόλις κάνεις εγγραφή-πληρωμη

2 λεπτά πριν, nikosdoc είπε

Έκανα την αγορά και κατέβασα την εφαρμογή στο samsung μου, αλλά όταν μπαίνω μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με το διακομιστή. Στον υπολογιστή λειτουργεί ΟΚ.

Α, και password για τη σύνδεση δεν βαζεις εσυ την πρώτη φορά, αλλά σου στέλνει ένα στο μαιλ, μόλις κάνεις εγγραφή-πληρωμη

Δεν λειτουργεί η εφαρμογή από ότι έχω καταλάβει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, LeVeL1 είπε

Δεν λειτουργεί η εφαρμογή από ότι έχω καταλάβει. 

Άρα έχουν μέλλον ακόμα.....

Για χρήση από κινητό τότε μαλλον μεσω browser ?

...

Έκανα logout-login ξανα, αλλά τίποτε...

Επεξ/σία από nikosdoc

7 λεπτά πριν, panos7 είπε

Μια χαρά λειτουργεί σε εμένα η εφαρμογή. 

Δοκιμάστε logout και login ξανα

Μου βγάζει ότι είναι λάθος ο κωδικός ενω μπαίνω με τον ίδιο στην σελίδα χάχα. Την auvril audiobook λέμε έτσι; μήπως έχει και καμιά άλλη; 

Τελικά λειτουργεί η εφαρμογή και κατεβάζει στο κινητό. Δεν βρήκα όμως πώς συγχρονίζει τον online λογαριασμό και τα audiobooks που έχω πάρει, με την εφαρμογή στο κινητό...

11 ώρες πριν, nikosdoc είπε

Τελικά λειτουργεί η εφαρμογή και κατεβάζει στο κινητό. Δεν βρήκα όμως πώς συγχρονίζει τον online λογαριασμό και τα audiobooks που έχω πάρει, με την εφαρμογή στο κινητό...

Φαίνεται οτι δεν ειναι διαθέσιμα όλα τα βιβλία στο app ακόμα. Ο συγχρονισμός είναι με τις παραγγελίες, όταν αγοράσεις κάτι στο site (ειτε με 0€ ειτε κανονικά) εμφανίζεται και στο mobile αν είναι διαθέσιμο, αλλιώς θα εμφανιστεί όταν το ανεβάσουν. (κάποια που είχα πάρει δεν τα εμφάνιζε και εμφανίστηκαν πρόσφατα)

19 ώρες πριν, LeVeL1 είπε

Μου βγάζει ότι είναι λάθος ο κωδικός ενω μπαίνω με τον ίδιο στην σελίδα χάχα. Την auvril audiobook λέμε έτσι; μήπως έχει και καμιά άλλη; 

Με τον κωδικό είχα και εγώ θέμα αλλά οταν τον άλλαξα χωρίς σύμβολα (!@#$%^&*()) δλδ μονό κεφαλαία, μικρά, αριθμούς έπαιξε και το αππ.

11 ώρες πριν, nikosdoc είπε

Τι εννοεις κατεβαζει στο κινητο ;; τα βιβλια ; :P

Οντως αν μπει απλος κωδικος χωρις συμβολα  (!@#$%^&*()) μπαινει στην εφαρμογη αλλα δεν εμφανιζει απολυτως κανενα βιβλιο απο τα καμια 30αρια που εχω προσθεση στην σελιδα.

Στο playstore αναφέρει 100+ λήψεις. Μάλλον πρόκειται για Ελληνική προσπάθεια και όχι κομμάτι μεγάλης εταιρείας στα Ελληνικά. Καλή επιτυχία, έκανα μια συνδρομούλα. Ευχαριστώ TS

• Like 1

"Αγόρασε" κάποιο από αυτά:
Screenshot_20220620-121202_Auvril.jpg.ff1e91fb36c3963cdabc6a38f0da5229.jpg
Αν δεν το εμφανίζει κανε clear τα data της εφαρμογής ή re-install

όντως μπορείς να κάνεις λήψη στο κινητό για offline χρήση
Screenshot_20220620-122631_Auvril.jpg.d731359de7335c18b5a81345f2bdd6b5.jpg

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις τωρα που εστειλες το μυνημα και ξαναμπηκα τελικα ειπε να λειτουργησει και να μου εμφανισει τα βιβλια. Κανει ληψη κανονικα απλά δεν έχω βρει ακόμα που τα αποθηκεύει στο κινητό αν ξέρει κάποιος. Προφανώς δεν είναι στα συνηθισμένα download ούτε στο data αλλά μάλλον σου δίνουν αυτή την επιλογή για να τα ακούσεις offline και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με αλλο τρόπο οπότε θα είναι καλά κρυμμένα. 

Επεξ/σία από LeVeL1

2 ώρες πριν, playfsx είπε

"Αγόρασε" κάποιο από αυτά:
Screenshot_20220620-121202_Auvril.jpg.ff1e91fb36c3963cdabc6a38f0da5229.jpg
Αν δεν το εμφανίζει κανε clear τα data της εφαρμογής ή re-install

όντως μπορείς να κάνεις λήψη στο κινητό για offline χρήση
Screenshot_20220620-122631_Auvril.jpg.d731359de7335c18b5a81345f2bdd6b5.jpg

Αν κάνει και λήψη για offline, την αγοράζω τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, LeVeL1 είπε

Μολις τωρα που εστειλες το μυνημα και ξαναμπηκα τελικα ειπε να λειτουργησει και να μου εμφανισει τα βιβλια. Κανει ληψη κανονικα απλά δεν έχω βρει ακόμα που τα αποθηκεύει στο κινητό αν ξέρει κάποιος. Προφανώς δεν είναι στα συνηθισμένα download ούτε στο data αλλά μάλλον σου δίνουν αυτή την επιλογή για να τα ακούσεις offline και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με αλλο τρόπο οπότε θα είναι καλά κρυμμένα. 

Εδώ ολόκληρη udemy και δεν μπορεί να τα κρύψει. Κάνε ταξινόμηση τους φακέλους ανάλογα με χρόνο τροποίησης, αν είσαι android, και θα βγει πάνω πάνω ο φάκελος που τα αποθηκεύει. 

Επεξ/σία από lefta_yparxoun

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...