Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο αγαπημένο φόρουμ λοιπόν....έχει λίγες μέρες που μέλος τις οικογένειας έβαλε w10 sthn wind 49 ευρώ το μήνα 100αρα γραμμή με απεριόριστα κινητά και στο κινητό 10γβ απεριόριστα λεπτά και σμσ....και μας έδωσαν μια συσκευή redmi note 11 στα 50 ευρώ προσφορά του καταστήματος....όταν δηλαδή τους είπα αν έχουν vowifi σε όλες τις συσκευές μου είπαν ότι είναι καινούργια τεχνολογία στην εταιρία τους και προσφέρθηκαν να δώσουν την συσκευή στα 50....ευρώ....λοιπόν τώρα στο πρόβλημα της υπόθεσης....η συσκευή αυτή είναι στην λίστα που υποστηρίζει....για να το ενεργοποιήσω μου βγήκαν τα μάτια...έπρεπε πρώτα να ενεργοποιηθεί το Volte me enan kodiko Pou mou edosan Kai meta na ginei AuthN h Energia...το πρόβλημα είναι στις κλήσεις όταν καλούν η όταν περνούμε τηλ...στην αρχή η φωνή βγαίνει με πρόβλημα(θολή.με διακοπές κτλπ) μετά γίνετε αρκετά καλή όμως καθαρίζει και γίνετε μάλλον hq...Γνωρίζω πλέον ότι όλες οι τηλεφωνιες είναι βάση των data και στα σταθερά Βόιπ ξέρετε κάποια ρύθμιση ίσως κάποιο codec να βάλω στο κινητό για να αποφύγω αυτό το σπαστικό φαινόμενο στις κλήσεις?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Η ρυθμιση ειναι απο τη μερια του παροχου και μιας και η Wind το ενεργοποιησε προσφατα το VoWiFi, καποια προβληματα ειναι πολυ πιθανο να προκυπτουν. Το VoLTE σε μενα παντως (Wind εχω και εγω) δουλευει αψογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...