Nulondon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, έχω εδώ και ένα χρόνο πρόβλημα με crc errors και γενικά με την σταθερότητα/ταχυτητα. σύμφωνα με τον κοσμοτε, κλείδωνα στα 60 αλλα στο σπιτι μου έπιανα καπου στα 18. Τελος παντων, εφερα τεχνικο, ο οποιος τσεκαρε το ιντερνετ και μου ειπε εχω θεμα με υγρασια στην καλωδίωση του σπιτιου μου και θελει ολικη αλλαγη. Άλλαξα τα καλώδια του σπιτιου μου απο το σπιτι μεχρι το κουτι που ερχονται στο σπιτι μου, και ξαφνικα συγχρωνιζα 60 μπαμ. Ομως, μετα απο 1 εβδομαδα αρχισα να εχω τρελα crc erros, τοσο πολυ που δεν μπορουσα να μπω ουτε στο google. Λετε να φωναξω παλι τεχνικο; Μηπως δεν εχει γινει σωστη συνδεση των καλωδιων απο τον ηλεκτρολογο? Αλλαξα και ρουτερ αλλα παλι τα ιδια. Πραγματικα δεν ξερω παιδια τραβγιέμε εδω και 2 χρονια έτσι
ICE-T Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 είσαι πολύ μακριά από καμπίνα από ότι φαίνεται, μέχρι 50αρα θα δουλεύει χωρίς λάθη δυστυχώς.
ICE-T Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 από τα στατιστικά που ανέβασες μόνο 100 μέτρα δεν είναι, έτσι δείχνει το line attenuation στο down.
Nulondon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ICE-T είπε από τα στατιστικά που ανέβασες μόνο 100 μέτρα δεν είναι, έτσι δείχνει το line attenuation στο down. Το ΚΑΦΑΟ ειναι περιπου 130 μετρα συμφωνα με τις μετρησεις μου απο το google maps. Πως το συμπέρανες αυτο;
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, Nulondon είπε Το ΚΑΦΑΟ ειναι περιπου 130 μετρα συμφωνα με τις μετρησεις μου απο το google maps. Πως το συμπέρανες αυτο; Το οτι εχει καμπινα στα 130 μετρα, δεν σημαινει οτι ερχεται καρφι σε εσενα. Μπορει να κανει ζιγκ ζαγκ μεχρι εσενα. Αλλα ναι, λογικα εισαι στα 500+ μετρα. Εγω ειμαι στα 300 (το εχουν πει τεχνικοι) (πιανω τοσο λογω χαλκου απο και προς καφαο)
btcminer22 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nulondon είπε Το ΚΑΦΑΟ ειναι περιπου 130 μετρα συμφωνα με τις μετρησεις μου απο το google maps. Πως το συμπέρανες αυτο; https://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php 22.3db απόσταση είναι περίπου 1.5km επομένως έχεις βλάβη ή τόσο μεγάλη απόσταση Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από btcminer22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα