Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά  θελω να φτιαξω ενα budget pc για τη θεια μου και βλεπω σε σχεση με τις corsair που ειχα παρει για το δικο μου pc πριν χρονια τις g skill αρκετα οικονομικες, ειναι αξιοπιστες; 
επισης για sharkoon HDMI  εχετε καποια γνωμη;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Titos301 είπε

παιδιά  θελω να φτιαξω ενα budget pc για τη θεια μου και βλεπω σε σχεση με τις corsair που ειχα παρει για το δικο μου pc πριν χρονια τις g skill αρκετα οικονομικες, ειναι αξιοπιστες; 
επισης για sharkoon HDMI  εχετε καποια γνωμη;

H G.Skill είναι κατά τη γνώμη μου η νο.1 εταιρεία σε RAM. Τώρα αν πάρεις το πιο φτηνό kit σίγουρα θα είναι λιγότερο αξιόπιστο από κάποιο ακριβότερο.

Η Sharkoon είναι μία μέτρια εταιρεία, σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι πουλάει ποιοτικά καλώδια όπως πχ η Club3D/Startech/Monoprice. 99.9% τα καλώδια που πουλάει η Sharkoon δεν τα φτιάχνει η ίδια.

Εγώ αν αποφάσιζα να αγοράσω το πιο φτηνό καλώδιο ίσως να παρασυρόμουν από την Ελληνική αγορά στην οποία την μεγαλύτερη δημοτικότητα έχει η Ugreen, επίσης θα με αποθάρρυνε ότι η Sharkoon δεν έχει βγάλει καν HDMI 2.1. Δύσκολο να ξέρεις όμως πραγματικά πιο είναι καλύτερο για τα χρήματα του.

Θα σου πρότεινα να πας στο section του forum για νέα συστήματα και να γράψεις τις απαιτήσεις και το budget που έχεις για το PC της θείας ώστε να σου κάνουν προτάσεις άνθρωποι που παρακολουθούν την αγορά καθημερινά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/6/2022 στις 11:56 ΠΜ, Titos301 είπε

Gskill γενικά ειναι απο τις καλύτερες μάρκες αν όχι η καλύτερη σε ram τώρα όμως δεν ειναι όλα τα dims ίσα μεταξύ τους. Δηλαδή αν λες τις βρήκες αρκετά οικονομικές ίσως να μην ειναι καλύτερες απο αυτές που έχεις σίγουρα όμως αυτές που θα κοστίζουν αντίστοιχα περίπου τα ίδια λεφτά θα ειναι καλύτερες ή τουλάχιστον ισάξιες πρέπει με λίγα λόγια να συγκρίνουμε μοντέλο με μοντέλο για πιο συγκεκριμένα πράματα. 

όσο για το HDMI αν δεν έχεις τίποτα τρελές απαιτήσεις (πχ να περάσεις 20 μέτρα καλώδιο ή 8Κ HDR κτλ κτλ ) τότε οτιδήποτε δεν ειναι τέρμα κινεζιά με τέρμα πάτο τιμή θα κάνει την δουλειά του με αξιοπρεπή τρόπο. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...