GATE123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jimmysss! είπε Βρήκα το gt master 6/128 στα 220ε . Μεταξύ των 2 ποιο προτεινετε ; είμαι στον δρόμο για το μαγαζί! Εεε το gt master edition. Το θέμα είναι το κατάστημα να λέει ότι είναι EU για να έχεις δυετή εγγύηση και επίσημο service. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από GATE123
Thrylos7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, jimmysss! είπε Gt master έκαμα παραγγελία γτ δεν το έχει ετοιμοπαραδοτο . Ελπίζω να έκανα καλα φιλε μου σε ποιο μαγαζι εκανες παραγγελια? Ειχα ριξει παραγγελια για 2 κομματια σε ενα καταστημα "Novumera" στα 226ε , και μετα απο μια εβδομαδα μου ειπαν και καλα οτι ηρθαν χτυπημενα... και τα 2 (lol) και οτι δεν υπαρχει αλλο αποθεμα στον προμηθευτη... Εντωμεταξυ το ιδιο μαγαζι εχει το Motorola Edge 20 στα 262ε και τους λεω να πληρωσω διαφορα να παραγγειλετε αυτο...... μου λενε ουτε αυτο εχει αποθεμα. Με λιγα λογια βαζουν τιμες κραχτες και δεν μπορεις να παρεις κατι σε αυτες τις τιμες... Μολις τωρα πηρα τηλεφωνο στο VNP που εχει το master στα 243 και μου λενε και αυτοι οτι κανενας προμηθευτης δεν εχει κομματι, αρα δε γινεται να παραγγελθει... Σε αλλα νεα λοιπον, τι ψωνιζω τωρα για τον πατερα και τη γυναικα μου? Με εμφαση στο ετοιμοπαραδοτο γιατι δεν εμπιστευομαι πλεον ολους αυτους που λενε με παραγγελια, και με γνωμονα οτι αν δε βρεθει κατι καλυτερο με snapdragon, παμε για Samsung A33 στα 230ε.
jimmysss! Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Θα σου στειλω με πμ μολις το παραλαβω..ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν εχει παιξει μ#:$κια και εμενα
jimmysss! Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Realme gt master edition η Ελληνίδα μάνα! Από εμφάνιση τα σπάει πάντως..σας ευχαριστώ για τη βοήθεια
GATE123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές θήκες για το συγκεκριμένο.
jimmysss! Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές θήκες για το συγκεκριμένο. Έχει μέσα μια πολύ ωραία
Kag1ante Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Έχει μέσα μια πολύ ωραία Αν πήρες το γκρί χρώμα όντως η θήκη γαμάει
GATE123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, jimmysss! είπε Έχει μέσα μια πολύ ωραία Ναι εκτός από αυτή που έχει μέσα λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα