Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου. θελω να μεταφερω μερικες φωτο που εχω τραβηξει με το κινητο μου, στον υπολογιστη μου[Desktop]....Με το καλωδιο USB ειναι ευκολο, το γνωριζω.  Θελω αυτην τη μεταφορα, να την κανω με το blouetooth...Επειδη δεν το εχω ξανακανει, θα ηθελα την βοηθεια σας....Το κινητο μου ειναι το: SAMSUNG  galaxy J4+......Σας ευχαριστω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vounisios είπε

Κοιταζω στις συσκευες, αλλα δεν βλεπω τιποτα...δηλαδη εχω προβλημα...υπαρχει λυση?

Aν δεν έχει πρέπει να βάλεις.Τι άλλη λύση;

Αλλιώς πρέπει να τις ανεβάσεις σε cloud και να τις κατεβάσεις στον υπολογιστή που θες.Γιατί όχι με καλώδιο;

Δημοσ.

υπαρχουν προγραμματα που βλεπεις το δικτυο και τις περνας ασυρματα μεσω ftp.. 

τωρα πως γινεται αυτο: 

στα πολυ γρηγορα, κατεβασε τον file manager απο playstore (κιτρινο εικον. με ενα f στη μεση), πας access from network, και πατας start service.

επειτα στο pc, ανοιγεις στο My computer, δεξι κλικ, προσθηκη θεσης δικτυου και αντιγραφεις το ftp απο το κινητο.. 

και βλεπεις κανονικα τα αρχεια του κινητου.. απο κει αντιγραφεις κανονικα απο και πρς το κινητο.

εννοειται οτι ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο δικτυο κινητο-pc. 

Δημοσ.

Φιλοι μου σας ευχαριστω παρα πολυ....Απο την στιγμη που ο Υπολογιστης δεν εχει  bluetooth, ας μεταφερω τις φωτο με το καλωδιο...ειχα την γνωμη οτι θα γινοταν ετσι....γεια σας & παλι ενα μεγαλο ευχαριστω!

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ποιον υπολογιστή έχεις?

Εξαιρετικά κρίσιμη ερώτηση. Καλό είναι αν δεν κατέχεις κάτι να μην ασχολείσαι καθόλου. 

Τώρα για τον Ts και για το μέλλον να ξέρεις οι λύσεις είναι αυτές που προτάθηκαν, καλώδιο, Bluetooth (εφόσον έχει ο υπολογιστής), ασύρματα. Όπως σου είπα και τα υπόλοιπα μέλη που γνωριζουν πραγματικά. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Η ερώτηση μου ήταν για να δω ποιος υπολογιστής δεν έχει bluetooth και όχι για να απαντήσω το αυτονόητο.

Αυτά και τέλος.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, GATE123 είπε

Η ερώτηση μου ήταν για να δω ποιος υπολογιστής δεν έχει bluetooth και όχι για να απαντήσω το αυτονόητο.

Αυτά και τέλος.

Σωστό γιατί είναι γνωστό πως όλοι αγοράζουν έτοιμα pc και κανείς δεν κάνει custom. Από την άλλη σε καταλαβαίνω google searches ξέρεις να κάνεις, αυτό θα κάνεις. Τουλάχιστον δεν πρότεινες factory reset.

• Like 1
Δημοσ.

Τι Bluetooth και τέτοια ψάχνεις; έχεις μεταφέρει ποτέ μία φωτογραφία με ΒΤ να δεις πόση ώρα κάνει;; αν μιλάμε για πολλές φωτογραφίες ούτε σε μια βδομάδα δε θα τελειώσει η μεταφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...