PEACEINTHEEARTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Γεια σας.προσπαθω να αγωρασω εαν iphone 13 pro max με δώσεις αλλά δεν ξέρω που μπορώ ολλα ζητάνε να εχει πιστωτική.υπαρχει κάποιο μερος που μπορώ χωρις πιστωτική ?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, PEACEINTHEEARTH είπε Γεια σας.προσπαθω να αγωρασω εαν iphone 13 pro max με δώσεις αλλά δεν ξέρω που μπορώ ολλα ζητάνε να εχει πιστωτική.υπαρχει κάποιο μερος που μπορώ χωρις πιστωτική ? Πλαισιο, Κωτσοβολος δεχονται χωρις πιστωτικη. Απλα εχει τοκους. Ουσιαστικα βγαζεις ενα μικρο δανειο απο την τραπεζα. θελει 1 μερα για την εγκριση συνηθως. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, PEACEINTHEEARTH είπε Δεν εχω τα λεφτά του iphone μεσα στην τραπεζα.γιαυτο μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί ?δηλαδή να τα δίνω σιγα σιγα σου απαντησα πιο πανω. Θα πας στο Πλαισιο ή στον Κωτσοβολος θα τους πεις οτι θελει με το προγραμμα χωρις πιστωτικη και θα σε καθοδηγησουν απο κει και περα. Θα βγει ενα προγραμμα για 12-24-36 μηνες (ή οτι αποφασισεις) και θα πρεπει να κανεις την καταθεση καθε μηνα ενος ποσου. 1
Nabuko Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, PEACEINTHEEARTH είπε Δεν εχω τα λεφτά του iphone μεσα στην τραπεζα.γιαυτο μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί ?δηλαδή να τα δίνω σιγα σιγα Αν δεν δουλεύεις και δεν έχεις αξιοπρεπές εκκαθαριστικό μην περιμένεις να σου εγκρίνουν δάνειο. 3
Nabuko Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, PEACEINTHEEARTH είπε αγωρασω εαν iphone 13 pro max 53 λεπτά πριν, PEACEINTHEEARTH είπε εαν ειχα αξιοπρεπές καθαριστικό Μάλιστα. Τσέκαρε εδώ 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, PEACEINTHEEARTH είπε Καλα κρασια εαν ειχα αξιοπρεπές καθαριστικό θα επερνα με δανειο?ελεος Δωσεις * Τότε καλό θα ήταν να σκεφτείς για κάτι πιο φτηνό που θα το αντέχεις οικονομικά, γιατί μετά θα είσαι τι κλασικό παράδειγμα Έλληνα με το τελευταίο iphone που δεν έχει καρτα ούτε για αναπάντητη
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, PEACEINTHEEARTH είπε Καλα κρασια εαν ειχα αξιοπρεπές καθαριστικό θα επερνα με δανειο?ελεος Δωσεις * Πόσα μπορείς να πληρώνεις κάθε μήνα ;Για κινητό δεν θα έπαιρνα δάνειο ,όποιας μορφής ,για πάνω απο χρόνο.Να έχουν βγει δυο καινούργια μοντέλα και να χρωστάω το παλιό; Και κοίτα λίγο την ορθογραφία σου,βγάζει μάτια.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, PEACEINTHEEARTH είπε Δεν βοηθάτε.εχω κινητό 200€ lg αλλά θελω το iphone 13 pro Mac. Δοκίμασα να πάρω με στο πλαισιο μα δώσεις αλλά 0 ευρω στην καρτα και δεν το δεχτηκε.μηπως πρέπει να εχω την πρωτη δώσει μέσα ? Δεν κατάλαβες, πας λες θέλεις πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα, σου ζητάνε κάποια δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό, ταυτότητα και κάνα 2-3 χαρτιά ακόμα) και στην ουσία κάνουν αίτηση για δάνειο στο όνομα σου και αν εγκριθεί περνεις αυτό που θέλεις, για κινητό μην βάλεις το κεφάλι σου δάνειο πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 1300+ευρώ, αν βάλεις μέσα και τόκους θα πληρώσεις 1,5 κινητό στη καλύτερη 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Εχεις μπερδευτεί. Σου απαντησανε πιο πανω. Εχεις επιλογες όπως Κωτσόβολος με το πλανο δοσεων που στην ουσια σου βγαζουν ένα δανειο με τους μηνες που θες να το αποπληρωσεις, αλλα προϋποθέτει να δουλεύεις για να δουν το εκκαθαριστικό και σιγουρα ο Κωτσόβολος θα σου ζητήσει τηλεφωνο εργασιας και ενα αλλο ασταθερο. Αλλιώς πιστωτικη που και εκει παλι πρεπει να τηρεις καποια κριτήρια αν την χρωστας δεν ξερω αν μπορεσεις και μεχρι τι ποσο σου επιτρέπει να κανεις αγορες(εδω μιλαω με επιφύλαξη). Αλλιως παρε έναν κουμπαρά και μαζευε τα λεφτα που σου λείπουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, PEACEINTHEEARTH είπε Δεν βοηθάτε.εχω κινητό 200€ lg αλλά θελω το iphone 13 pro Mac. Δοκίμασα να πάρω με στο πλαισιο μα δώσεις αλλά 0 ευρω στην καρτα και δεν το δεχτηκε.μηπως πρέπει να εχω την πρωτη δώσει μέσα ? Με χρεωστική κάρτα δεν βγαίνουν δόσεις.Με φουλαρισμένη πιστωτική δεν βγαίνουν δόσεις. Δάνειο σου είπαμε να πάρεις. Που το όλο ζητημα είναι λάθος.Δεν έχεις φράγκο και θα χρεωθείς τόσα λεφτά;
Dt0003 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Βασικά για ποιόν λόγο να πάρεις iPhone αν δεν έχεις τα χρήματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ στην Ελλάδα πρέπει να έχουν όλοι iPhone την στιγμή που οι μισθοί είναι στα 700€ και με κινητά των 150-200€ μπορείς να τα κάνεις όλα στην πλειοψηφία. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από Dt0003 1
kayato Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Dt0003 είπε Βασικά για ποιόν λόγο να πάρεις iPhone αν δεν έχεις τα χρήματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ στην Ελλάδα πρέπει να έχουν όλοι iPhone την στιγμή που οι μισθοί είναι στα 700€ και με κινητά των 150-200€ μπορείς να τα κάνεις όλα στην πλειοψηφία. Παρε ενα realme εκει να τελειωνεις..
driverpit Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Για μένα δεν αξίζει η αγορά κινητού με δανειοδότηση το πληρώνεις χρυσό. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από driverpit 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις