StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, gorge18 είπε Αλλα αν πηγαίνουμε με την λογικη του απο πανω δεν θα βρισκει κανεις προσωπικο. Μηπως να προσεχεις πως εκφραζεσαι;
gorge18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μηπως να προσεχεις πως εκφραζεσαι; Εκανα καποιο συντακτικο λαθος; Λυπαμαι δεν ειμαι καλος σε αυτα. Πριν μου διαγράψουν τα οποια off topic, περιμένω το αρνητικο αντίκτυπο που αναφέρεις και αποτρέπεις ενα νεο παιδι στο να βρει μια δουλειά. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ιδιο λεμε, δουλειες στην Ελλάδα υπαρχουν και με λεφτά, αλλα ολοι θελουν να δουλευουν απο το σπιτι και να παίρνουν διο τρείς χιλ τον μήνα 😁 33 λεπτά πριν, gorge18 είπε Που να δεις με τα αγροτικά τι γίνετε τους λενε 40€μεροκαματο ΚΑΘΑΡΟ (μαυρο ή οχι) (7ωρο με διάλειμμα για καφε κλπ) και δεν βρίσκουν άτομα. Αλλα αν πηγαίνουμε με την λογικη του απο πανω δεν θα βρισκει κανεις προσωπικο. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από NikosKallithea 2
phanispal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Βοηθός ψυκτικού, αυτή την εποχή πάνε τρένο, δες αν έχεις κανά γνωστό. Γενικά αν δεν έχεις γνωστό δύσκολο να βρεις κάτι για τόσο λίγο. Εκτός βέβαια αν βρεις κάτι και δεν ενημερώσεις ότι έχεις σκοπό να φύγεις σύντομα.
Giorgos9004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Astterix είπε Είμαι απόφοιτος λυκείου τελείωσα πριν κάποιες μερες πανελλήνιες και θα ήθελα για ένα διάστημα πχ ένα μήνα του καλοκαιριου να κάνω κάποια δουλίτσα..έχετε ιδέες??το θετικό είναι ότι ζω στην Αθήνα οπότε υπάρχουν φαντάζομαι περισσότερες επιλογές. Αρχικά καλά αποτελέσματα..και εγώ μόλις τελείωσα τις πανελλήνιες έπιασα δουλειά ως σερβιτόρος, νομίζω ότι είναι μονόδρομος σε αυτή την ηλικία και χωρίς κάποια προϋπηρεσία. Τώρα για τον ένα μήνα που αναφέρεις δε νομίζω οτι έχει νόημα, καθώς εγώ τουλάχιστον για αρχή δουλεύω μόνο ΣΚ, τις υπόλοιπες μέρες τα μαγαζιά είναι άδεια, άρα έχω τόσο ελεύθερο χρόνο που σκεφτόμουν αν μπορώ να βρω κάτι και για τις καθημερινές. Επιπλέον θεωρώ ότι όταν πληρωθείς, θα θες να συνεχίσεις να δουλεύεις και το υπόλοιπο καλοκαίρι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα