OnePlusLeader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος το μεγαλύτερο hustle για μένα ειν όταν πρέπει να μεταφέρω τον αλεσμενο πλέον espresso στο Portafilter,γίνεται λίγο ακαταστασία,έχει κάποιος κανένα tip για την μεταφορά αυτή;κάποια βάση να μπαίνει στο Portafilter ίσως? θενξ
dtzgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Αντιμετώπιση του στατικού ηλεκτρισμού (πολλοί χρησιμοποιούν τη μέθοδο του ψεκασμου με ελάχιστο νερό, ψάξε Ross Droplet Technique - RDT). Και χρήση χωνιού. Ψάξε espresso dosing funnel. Μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο και απλά κόβοντας πχ ένα χάρτινο κυπελακι. 3
sphinxgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Όταν κόβεις τον καφέ, δεν πέφτει στο πορατφίλτρο κατευθείαν? ή εχεις κανα χειροκίνητο μύλο ?!
jonkyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Σε χειροκίνητο αναφέρεται. Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ Έχω μάθει να στριφογυρίζω τον μύλο αργά, ενώ ρίχνω τον καφέ στο portafilter. Όπως σερβίρουμε την Erdinger περίπου... Δεν πιάνει πάντα όμως, πάλι ρίχνω έξω καφέ Βάζω μία χαρτοπετσέτα από κάτω λοιπόν και έτσι γλιτώνω την ακαταστασία. Το RDT σώζει ζωές, μόλις το έψαξα 😮
SilentVoice Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/30127/Delonghi-Magnifica-ESAM-3000-B-Αυτόματη-Μηχανή-Espresso-1350W-Πίεσης-15bar-με-Μύλο-Άλεσης-Μαύρη.html Έχει κλείσει 4 χρόνια πλέον, όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα και έχει κόψει κυριολεκτικά πάνω απο 50κιλά καφέ κόκκους. Η τιμή αγοράς της τότε ήταν κάτω απο 280ευρώ σε προσφορά και την έχω δει και μέχρι 250 για λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα