Giannis_! Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Καλησπέρα έχει πάρει κάνεις από το Greentechno είναι οκ σαν μαγαζί ? Ευχαριστώ.
life is music Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Στις 16/6/2022 στις 2:07 ΠΜ, HERTHAN είπε Καλημερα σε ολους. Επειδη μου ειπε ο ξαδερφος μου σημερα να τον παραγγειλω απο amazon το Realme gt neo 3 μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει το συγκεκριμενο κι αν γενικοτερα υπαρχουν προβληματα μιας και ειναι καινουριο ακομη? Θα βγει τελικη τιμη στα 550 ευρω χωρις το ΦΠΑ. Στην Ελλαδα δεν το βρισκω πουθενα για αγορα ακομη. Ξεφευγει 50 ευρω απο το μπατζετ του αλλα του αρεσε λογω των χαρακτηριστικων του.Αν και τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι super υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 500 ευρω που ειναι το μπατζετ του? Δεν του το εχω παραγγειλει ακομη και ειπα να ρωτησω εδω πρωτα. Ευχαριστω εκ των προτερων. εγω δεν θα έπαιρνα realme γιατι εχω ακουσει για προβληματα ...οποτε σε αυτα τα λεφτα θα σου ελεγα να δεις μεσω του best price καποιο samsung !
HERTHAN Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, life is music είπε εγω δεν θα έπαιρνα realme γιατι εχω ακουσει για προβληματα ...οποτε σε αυτα τα λεφτα θα σου ελεγα να δεις μεσω του best price καποιο samsung ! Περασε ενας χρονος απο τοτε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα