Προς το περιεχόμενο

Realme GT NEO 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Επειδη μου ειπε ο ξαδερφος μου σημερα να τον παραγγειλω απο amazon το Realme gt neo 3 μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει το συγκεκριμενο κι αν γενικοτερα υπαρχουν προβληματα μιας και ειναι καινουριο ακομη?

Θα βγει τελικη τιμη στα 550 ευρω χωρις το ΦΠΑ.

Στην Ελλαδα δεν το βρισκω πουθενα για αγορα ακομη.
Ξεφευγει 50 ευρω απο το μπατζετ του αλλα του αρεσε λογω των χαρακτηριστικων του.Αν και τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι super υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 500 ευρω που ειναι το μπατζετ του?

Δεν του το εχω παραγγειλει ακομη και ειπα να ρωτησω εδω πρωτα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καινούργιο ή κινεζική έκδοση έχει αρκετά bug στο λειτουργικό

Στα λεφτά που κοστίζει το neo 3θα προτιμούσα το gt 2, ακόμα και η έκδοση 12/256 είναι γύρω στα 500,ενω η μικρή κάνα 50 αρικο κάτω

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Καλημερα σε ολους.

Επειδη μου ειπε ο ξαδερφος μου σημερα να τον παραγγειλω απο amazon το Realme gt neo 3 μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει το συγκεκριμενο κι αν γενικοτερα υπαρχουν προβληματα μιας και ειναι καινουριο ακομη?

Θα βγει τελικη τιμη στα 550 ευρω χωρις το ΦΠΑ.

Στην Ελλαδα δεν το βρισκω πουθενα για αγορα ακομη.
Ξεφευγει 50 ευρω απο το μπατζετ του αλλα του αρεσε λογω των χαρακτηριστικων του.Αν και τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι super υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 500 ευρω που ειναι το μπατζετ του?

Δεν του το εχω παραγγειλει ακομη και ειπα να ρωτησω εδω πρωτα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υπάρχει στην Ελλάδα αλλά το έχουν 699€.

Οπότε δεν αξίζει για μένα.

Εάν θες εγώ στη θέση σου θα του πρότεινα το Realme GT 2 pro που είναι πολύ ανώτερο από το Neo 3.

Εννοείται ότι θα κοιτάξεις από Amazon μεριά γιατί και αυτό ξεφεύγει από το μπάτζετ του.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Πολύ καινούργιο ή κινεζική έκδοση έχει αρκετά bug στο λειτουργικό

Στα λεφτά που κοστίζει το neo 3θα προτιμούσα το gt 2, ακόμα και η έκδοση 12/256 είναι γύρω στα 500,ενω η μικρή κάνα 50 αρικο κάτω

Eννοεις αυτο εδω?

https://www.skroutz.gr/s/34789862/Realme-GT-2-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Steel-Black.html?from=sku_color_variations#specs

4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Υπάρχει στην Ελλάδα αλλά το έχουν 699€.

Οπότε δεν αξίζει για μένα.

Εάν θες εγώ στη θέση σου θα του πρότεινα το Realme GT 2 pro που είναι πολύ ανώτερο από το Neo 3.

Εννοείται ότι θα κοιτάξεις από Amazon μεριά γιατί και αυτό ξεφεύγει από το μπάτζετ του.

Ελλαδα που υπαρχει Gate?

Kαι στο εξωτερικο τωρα που τσεκαρα το gt2 pro λιγο παραπανω απο το neo 3 βγαινει.

Ειναι καλυτερο λες απο το neo 3?

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Eννοεις αυτο εδω?

https://www.skroutz.gr/s/34789862/Realme-GT-2-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Steel-Black.html?from=sku_color_variations#specs

Ελλαδα που υπαρχει Gate?

Kαι στο εξωτερικο τωρα που τσεκαρα το gt2 pro λιγο παραπανω απο το neo 3 βγαινει.

Και το gt 2 και το gt 2 pro είναι καλύτερα +2 ότι αυτά τα 2 θα έχουν 2 χρόνια ενημερώσεις λογισμικού και 3 ενημερώσεις ασφαλείας, εφόσον είπες για γύρω στο 500αρικο εγώ θα κοιτούσα το gt 2

12 ώρες πριν, HERTHAN είπε

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Και το gt 2 και το gt 2 pro είναι καλύτερα +2 ότι αυτά τα 2 θα έχουν 2 χρόνια ενημερώσεις λογισμικού και 3 ενημερώσεις ασφαλείας, εφόσον είπες για γύρω στο 500αρικο εγώ θα κοιτούσα το gt 2

Aκομα και το gt 2 καλυτερο ε?

Δεν το περιμενα κι απορω πως κολλησε να παρει με το neo 3.

Το καινουριο το realme GT neo 3T λεει τιποτα?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Eννοεις αυτο εδω?

Ελλαδα που υπαρχει Gate?

Αυτό εδώ https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html 

Το Neo 3 το έχουν εδώ https://techhut.gr/smartphone01/3164-realme-gt-neo3-150w-12gb-256gb-nitro-blue-6941399085312.html?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclBxSmtpYTQsMmVQbTchdnVWR1Q= 

Το Realme GT 2 pro είναι καλύτερο.

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Aκομα και το gt 2 καλυτερο ε?

Δεν το περιμενα κι απορω πως κολλησε να παρει με το neo 3.

Το καινουριο το realme GT neo 3T λεει τιποτα?

Εδώ υπάρχει συγκριτικό με τα GT 2 -GT 2 PRO - GT NEO 3 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-gt-2-pro-12gb-256gb,realme-gt-2-12gb-256gb,realme-gt-neo-3 

Εγώ πάντως λέω Gt 2 pro δαγκωτό.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το καινουριο το realme GT neo 3T λεει τιποτα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Το καινουριο το realme GT neo 3T λεει τιποτα?

Το μόνο θετικό είναι ότι έχει τον 870 και ότι έχει 80W φόρτιση.

Τίποτα το ιδιαίτερο.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Τίποτα το ιδιαίτερο.

Πανω κατω δηλαδη σαν το gt neo 2 ετσι δεν ειναι?

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Πανω κατω δηλαδη σαν το gt neo 2 ετσι δεν ειναι?

Πρακτικα το gt 2 neo ειναι με λιγο καλυτερη φορτιση απο οτι βλεπω

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Τίποτα το ιδιαίτερο.

10 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Πρακτικα το gt 2 neo ειναι με λιγο καλυτερη φορτιση απο οτι βλεπω

Αναμεσα σε GT 2 και GT 2 PRO ειναι πολυ καλυτερο το PRO?

Αξιζει δηλαδη την υπερβαση?

Επισης στο 500αρικο και βαρια εως 550 υπαρχει κατι καλυτερο απο τα συγκεκριμενα Realme?

Θα ηθελε να ειναι καινουριο του 2022 και οχι παλιοτερο.

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Αναμεσα σε GT 2 και GT 2 PRO ειναι πολυ καλυτερο το PRO?

Αξιζει δηλαδη την υπερβαση?

Επισης στο 500αρικο και βαρια εως 550 υπαρχει κατι καλυτερο απο τα συγκεκριμενα Realme?

Θα ηθελε να ειναι καινουριο του 2022 και οχι παλιοτερο.

Αναλογα τα οικονομικα του καθενος ψαξε συγκριτικα και δες αν οι διαφορες αξιζουν για εσενα τα εξτρα λεφτα , εφοσον το Bugdet ειναι γυρω στα 500 εγω θα πηγαινα στο gt2 , παντως και τα gt, gt2 pro Κοιταξε της εκδοσεις με papperlike back , δινουν και πολυ ωραια αισθηση στο χερι , αλλα και γλυτωνεις το αγχος μην σου σπασει η πλατη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...