Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα community θελω τα φώτα σας,

Έχω το micorosft 600 keyboard. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν λειτουργούν ξαφνικά τα κουμπιά numlock, scrlock, ctrl, alt, shift , delete, backspace, enter. Τα F's δουλεύουν κανονικά. Το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε μετά από update αλλά μετά 2 με 3 βδομάδες που ήταν κλειστός ο υπολογιστής..Καποιες φορές που δούλευε το numlock και scrlck δούλευαν όλα κομπλέ. Ενώ αν ήταν κλειστό το scrlock πάλι δεν δούλευε τίποτα, τωρα δεν δουλεύουν καθόλου. Έχετε ιδέα τι φταίει; παει για πέταμα; 

Δημοσ.

Είναι γνωστό πως αυτό το πληκτρολόγιο χαλάει για πλάκα. Υγρασία, οξείδωση, χτύπημα στη μεμβράνη είναι τα πιο πιθανά.
Με αυτή τη σειρά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, M4tR1x είπε

Έχετε ιδέα τι φταίει;

Μια ιδέα από εμένα που έχω το MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 (κι άλλα τρία το ίδιο πρόβλημα είχαν). Οι επαφές σε κάποια πλήκτρα αλλά και η ταινία που έκανε επαφή με την πλακέτα είχαν οξειδωθεί, οπότε τις καθάρισα με γόμα και έτοιμο!

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μια ιδέα από εμένα που έχω το MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 (κι άλλα τρία το ίδιο πρόβλημα είχαν). Οι επαφές σε κάποια πλήκτρα αλλά και η ταινία που έκανε επαφή με την πλακέτα είχαν οξειδωθεί, οπότε τις καθάρισα με γόμα και έτοιμο!

Επίσης υπάρχει μαρκαδόρος με μελάνι ρινίσματα αργύρου. Είναι για επισκευή πίστας πάνω σε φιλμ pcb.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά σας υπερευχαριστω για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας. Δεν θα ασχοληθώ με το πληκτρολόγιο περαιτέρω γιατί είναι τεσσάρων χρόνων και φθηνό. Απλά δεν κατάλαβα γιατι μου το έκανε έτσι στα ξαφνικά και σκέφτηκα μήπως ήταν κάποιο θέμα με windows drivers /version. Και πάλι σας ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/6/2022 στις 12:28 ΠΜ, M4tR1x είπε

Δεν θα ασχοληθώ με το πληκτρολόγιο περαιτέρω γιατί είναι τεσσάρων χρόνων και φθηνό.

Εγώ από μια γειτόνισσά μου που ήθελε να πετάξει το παλιό της PC το πήρα και το αντίστοιχο ασύρματο ποντίκι από τα χαρίζεται. Σε λίγους μήνες κλείνουν αισίως τα 20 έτη!

Δημοσ.
Just now, Τέρης Α. said:

28 η γειτόνισσα, 20 το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

χαρα-xara.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...