Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TCL Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50P725 HDR (2021) στα 333 ευρω | στη χαμηλοτερη τιμη που εχει παιξει | και σε αυτα τα χρηματα με οσα προσφερει δε ξερω αν εχει ανταγωνισμο.

https://www.skroutz.gr/s/31748492/TCL-Smart-Τηλεόραση-50-4K-UHD-LED-50P725-HDR-2021.html

Καλές αγορές

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εξαιρετικά υποβαθμισμένη ποιότητα…

Δυστυχώς παρασύρθηκε άτομο της οικογενείας μου από τις πολλές θετικές αξιολογήσεις και την αγόρασε…

Θα πω μόνο αυτό: Μακριά. Δεν αξίζει ούτε 200 ευρώ.

Καλές αγορές.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δυστυχώς παρασύρθηκε άτομο της οικογενείας μου από τις πολλές θετικές αξιολογήσεις και την αγόρασε…

Καλές αγορές.

Αντιπροταση υπαρχει ομως?

Δημοσ.

Σε αυτες τις κατηγοριες, και με αυτα τα χρηματα, πρεπει ο αγοραστης να ειναι διατεθημενος να κανει καποιες υποχωρησεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Aυτη του θεματος  εχει θετικες  αξιολογήσεις .Να ειναι ολες στημενες να προωθήσουν ενα προιόν μάλλον δυσκολο .

Την εχει και ο Κωτσοβολος .Καπου θα υπαρχει να την δει κανείς απο κοντά ..

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/236776-tv-led-50-tcl-50p725

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/6/2022 στις 11:01 ΜΜ, andreas1gr είπε

Καλές αγορές.

Εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας. Υπαρχει και κοσμος που απλα βλεπει tv και ολα αυτα περι ποιοτητας - που και εγω αναζητω - δεν τον ενδιαφερουν καν. Δεν αντιλαμβανεται καν την διαφορα.

Την συγκεκριμενη την εχω δει απο κοντα - την εχει φιλος μου και ειναι ενθουσιασμενος.

Ας μην ειμαστε υπερβολικοι, υπαρχει κοσμος που θα τον βολευε μια τετοια επιλογη σε αυτα τα χρηματα και στις 50 ιντσες.

Επεξ/σία από giantzeron
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, iwnas28 είπε

Σε αυτά τα λεφτά το προτείνετε γενικότερα; 

ψάχνω 43αρα σε αυτά τα χρήματα ,βλέπω δύσκολο να βρεις VA πάνελ με direct led ..(δεν με ενδιαφέρει το android  κτλ,)

Δημοσ.
Στις 15/6/2022 στις 11:01 ΜΜ, andreas1gr είπε

Καλές αγορές.

Μην παραπλανείτε χωρίς λόγο...

Έχω την P715, κάπου τόσο την είχα πάρει. Είναι τιμιότατη, την έχω για χρήση pc, ταινίες, gaming και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ναι δε θα συγκριθεί με μια των 1000€ αλλά εξαρτάται το τι μπορεί να δώσει ο καθένας και τι παραχωρήσεις θα κάνει (γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο αλλά δε μπορούμε και όλοι να δίνουμε 4ψήφια νούμερα σε €€€ για TV).

Αυτά τα ούτε 200€ δεν αξίζει δηλαδή ήμαρτον...Όλοι να είναι τόσο χαζοί ή γκαβοί και να δίνουν τόσο υψηλές κριτικές;

Πολύ σημαντικό, τουλάχιστον για τις TCL θέλει λίγο ψάξιμο για να τη φέρεις στα μέτρα σου όσον αφορά τα χρώματα αλλά υπάρχει πληροφορία στο νετ. Δεν αντιλέγω ότι όταν την ανοίξεις πρώτη φορά τα χρώματα είναι χάλια σε σημείο να αναρωτιέσαι ειδικά στο gaming αλλά έχει τις ρυθμίσεις για να στρώσει.

• Like 6
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Μην παραπλανείτε χωρίς λόγο...

Έχω την P715, κάπου τόσο την είχα πάρει. Είναι τιμιότατη, την έχω για χρήση pc, ταινίες, gaming και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ναι δε θα συγκριθεί με μια των 1000€ αλλά εξαρτάται το τι μπορεί να δώσει ο καθένας και τι παραχωρήσεις θα κάνει (γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο αλλά δε μπορούμε και όλοι να δίνουμε 4ψήφια νούμερα σε €€€ για TV).

Αυτά τα ούτε 200€ δεν αξίζει δηλαδή ήμαρτον...Όλοι να είναι τόσο χαζοί ή γκαβοί και να δίνουν τόσο υψηλές κριτικές;

Πολύ σημαντικό, τουλάχιστον για τις TCL θέλει λίγο ψάξιμο για να τη φέρεις στα μέτρα σου όσον αφορά τα χρώματα αλλά υπάρχει πληροφορία στο νετ. Δεν αντιλέγω ότι όταν την ανοίξεις πρώτη φορά τα χρώματα είναι χάλια σε σημείο να αναρωτιέσαι ειδικά στο gaming αλλά έχει τις ρυθμίσεις για να στρώσει.

Δεν παραπλανώ κανέναν. 

Μεταφέρω απλά την δική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη ο Θεός να την κάνει τηλεόραση, που μια f&u των 175€  που εχω στο χωριό έχει ασύγκριτα καλύτερη εικόνα...

Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει την δική υου επιλογή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...