Προς το περιεχόμενο

Service GPU MSI στην Ελλάδα.

cyberguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια 3080 msi την οποία αγόρασα απο Γερμανία (εντός εγγύησης με απόδειξη) και μου έβγαλε green artifacts, οπότε ψάχνω να βρω εαν στην Ελλάδα υπάρχει επίσημο service για να την στείλω, ώστε να αποφύγω την αποστολή στην Γερμανία.  

Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, duffyduck είπε

Καλύτερα να επικοινωνήσεις με MSI και αυτοί θα σου πούνε το που, το πως και το ποτε θα στείλεις την κάρτα.

το έχω κάνει ήδη και περιμένω απάντηση

15 ώρες πριν, cyberguy είπε

Έχω μια 3080 msi την οποία αγόρασα απο Γερμανία (εντός εγγύησης με απόδειξη) και μου έβγαλε green artifacts, οπότε ψάχνω να βρω εαν στην Ελλάδα υπάρχει επίσημο service για να την στείλω, ώστε να αποφύγω την αποστολή στην Γερμανία.  

Δεν υπάρχει, πρέπει να την στείλεις πίσω στο σημείο που την αγόρασες.

Είναι δυστυχώς το ρίσκο που παίρνεις όταν αγοράζεις από εξωτερικό.

• Like 2

16 ώρες πριν, cyberguy είπε

Αποστολη στην Γερμανία από εκεί που αγόρασες

• Like 1

43 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Δεν υπάρχει, πρέπει να την στείλεις πίσω στο σημείο που την αγόρασες.

Είναι δυστυχώς το ρίσκο που παίρνεις όταν αγοράζεις από εξωτερικό.

15 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Αποστολη στην Γερμανία από εκεί που αγόρασες

Μπα. Τουλαχιστον σε δικια μου περιπτωση, την εστειλα πισω στην ιδια την msi. Και ειχα βγει και κερδισμενος επειδη ειχα στειλει την 7950 που ειχε σταματησει η παραγωγη και ειχαν κανει αντικατασταση με 280x ;) 

• Like 1

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μπα. Τουλαχιστον σε δικια μου περιπτωση, την εστειλα πισω στην ιδια την msi. Και ειχα βγει και κερδισμενος επειδη ειχα στειλει την 7950 που ειχε σταματησει η παραγωγη και ειχαν κανει αντικατασταση με 280x ;) 

εχω ανοιξει τικετ στην ιδια την MSI για να ρωτήσω το ίδιο πράγμα. Το είχα κάνει register όταν την είχα πάρει. στο https://account.msi.com/ το έκανες?

4 λεπτά πριν, cyberguy είπε

εχω ανοιξει τικετ στην ιδια την MSI για να ρωτήσω το ίδιο πράγμα. Το είχα κάνει register όταν την είχα πάρει. στο https://account.msi.com/ το έκανες?

Για καποιον λογο ειχα θεωρησει καλυτερο να ανοιξω ticket σε αυτο το μαιλ [email protected]. Και τωρα που διαβαζω, οντως απο το support μου λενε να το επιστρεψω στο καταστημα, αλλα ειχε κλεισει (απο οτι γραφω). Οποτε το εκαναν δεκτο ετσι.

Dear Sir

You can find the distributor from the website, where to buy section.

You can call them to see whether they are willing to accept the product for RMA.

Otherwise you will need to send it to the Netherlands at your own expense.

If you wish to do so, please provide us with the following details

1)      Your full address

2)      Your phone number

3)      Copy of the proof of purchase

We will than create an RMA number, if eligible for warranty service, and send you further instructions.

• Like 1
  • Thanks 2

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Συνήθως πρώτα σου λένε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που έγινε η αγορά και σαν τελευταία λύση να το στείλεις σε αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, το 40αρι περίπου στα μεταφορικά δεν το γλιτώνει, είτε πάει Γερμανία είτε Ολλανδία.

1 λεπτό πριν, LaMereda είπε

Συνήθως πρώτα σου λένε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που έγινε η αγορά και σαν τελευταία λύση να το στείλεις σε αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, το 40αρι περίπου στα μεταφορικά δεν το γλιτώνει, είτε πάει Γερμανία είτε Ολλανδία.

Άνοιξα RMΑ στο μαγαζί που το αγόρασα  και μου στείλαν voucher με DHL για να το παραλάβει (δωρεάν αποστολή). Θα πάρω πιστωτικό (την είχα πάρει 1500) οπότε θα κάνω αναβάθμιση σε 3080ti ή 3090

• Like 1

13 λεπτά πριν, cyberguy είπε

Άνοιξα RMΑ στο μαγαζί που το αγόρασα  και μου στείλαν voucher με DHL για να το παραλάβει (δωρεάν αποστολή). Θα πάρω πιστωτικό (την είχα πάρει 1500) οπότε θα κάνω αναβάθμιση σε 3080ti ή 3090

Μια χαρά είσαι τότε. Από amazon την είχες πάρει;

Δωρεάν αποστολή στο εξωτερικό και πιστωτικό. Γιατί είπαμε αγοράζουμε από Ελλάδα?

Μήπως μπορείς να μας πεις τον πωλητή να τον έχουμε στα υπόψη μας?

• Like 1

52 λεπτά πριν, mike299 είπε

Δωρεάν αποστολή στο εξωτερικό και πιστωτικό. Γιατί είπαμε αγοράζουμε από Ελλάδα?

Σε άλλη παλιότερη εμπειρία μου με ελληνικό κατάστημα( σκρουτζ), 2 καινούργιες κάρτες που ήρθαν doa (προβληματική παρτίδα), τα έξοδα επιστροφής ήταν δικά τους. Εν τέλει επέλεξα άλλη κάρτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...