Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μόλις μου έρθε email από το beat σχετικά με την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, george1807 είπε Ευτυχώς που έφυγε το Uber από την Ελλάδα και μπορούν να λειτουργούν ως ένα σωστό καρτέλ. ποτέ δεν ήρθε βασικά (υπέρ uber φάσης είμαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papapontikas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 taxiplon ρεεε...χίλιες φορές καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 45 λεπτά πριν, oKoBoko είπε Η άδειες στην σοβιετία φυτρώνουν στα δέντρα και τις μαζεύουν οι επαγγελματίες ας πούμε; Εγώ λέω να το ανοίξουμε το επάγγελμα και να επιστραφούν τα λεφτα από τις άδειες. Μετά θα λες αντί για φοροδιαφυγή θα λες γλυτωνωκλοπή; Με πλειστηριασμο νομιζεις δοθηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Υπάρχει έστω και η παραμικρή περίπτωση να πηγαίνει όντως στους οδηγούς και όχι στην εταιρία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helionar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Έψαχναν οι πελάτες τους ταξιτζήδες με το δίκαννο τα τελευταία χρόνια, τώρα θα ψάχνουν και οι ταξιτζήδες τους πελάτες. An ininstall well earned. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Λιγο το αυξησαν, ενα 5ευρω θα ηταν πιο καλα να το αυξαναν. Στα πλαισια οτι ολα αυξανονται δεν μπορει το ταξι να μεινει πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 28 minutes ago, flexpick said: Με πλειστηριασμο νομιζεις δοθηκαν; είπαμε να ανοίξει το επάγγελμα. Μετά τι θα θα λέμε για τον κλάδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στην αρχη κοψανε την επιλογη οδηγου,μετα δεν εβρισκες ταξι με τιποτα,τωρα τσιμπανε και το διευρω Στο επομενο update λογικα θα λεει your beating is coming αν κλεινεις ταξι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, oKoBoko είπε είπαμε να ανοίξει το επάγγελμα. Μετά τι θα θα λέμε για τον κλάδο; Spoiler θα θα λέμε ότι θα έρθουν 100 ιδιωτικές εταιρείες με μικρά αυτοκίνητα η/και μηχανάκια που δεν θα καίνε 4 ευρώ την γκαζιά. Την χρησιμοποιώ χρόνια την υπηρεσία. Τώρα τελευταία μπορεί να έκανε και 20 λεπτά να βρει ταξί. Γενικώς από τότε που πουλήθηκε έχει πάρει τελείως την κάτω βόλτα και είναι πολύ κρίμα, γιατί σε όσους οδηγούς έχω τύχει, ήταν επαγγελματίες, με πολύ προσεγμένα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον ας πάει η αύξηση σε αυτούς... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 minutes ago, filip123go said: Hide contents θα θα λέμε ότι θα έρθουν 100 ιδιωτικές εταιρείες με μικρά αυτοκίνητα η/και μηχανάκια που δεν θα καίνε 4 ευρώ την γκαζιά. Την χρησιμοποιώ χρόνια την υπηρεσία. Τώρα τελευταία μπορεί να έκανε και 20 λεπτά να βρει ταξί. Γενικώς από τότε που πουλήθηκε έχει πάρει τελείως την κάτω βόλτα και είναι πολύ κρίμα, γιατί σε όσους οδηγούς έχω τύχει, ήταν επαγγελματίες, με πολύ προσεγμένα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον ας πάει η αύξηση σε αυτούς... Πολύ edgy φιλελεύθερα ακούγονται αυτά. Ιδιωτικές εταιρείες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 61/64% αύξηση λέει στις διαδρομές και αποφάσισαν να προσθέσουν 2€ σε κάθε διαδρομή... Όλες οι διάνοιες εκεί μαζεύτηκαν...δηλ κατώτατη χρέωση απευθείας στα 3.20+2€ 😛 Αλήθεια υπάρχει το" καπέλο" στα ραδιοταξί π λέει? 😛 Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πραγματικά είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω και χρειάστηκα ταξί πριν Λίγες μέρες με αποτέλεσμα να φάω τρελή ταλαιπωρία που πιο πριν δεν υπήρχε χάλια μαύρα.... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από redcom7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 To Beat πήρε την κάτω βόλτα από την στιγμή που έβγαλε τα σχόλια και την βαθμολογία/αξιολόγηση του οδηγού. Το πλεονέκτημα τέτοιων εφαρμογών ήταν ότι από τα σχόλια ήξερες τι να περιμένεις. Άμα ήταν στην τύχη, βρίσκω και στο δρόμο η παίρνω τηλέφωνο... 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Του ποδαράτου η τσέπη, δεν έκλαψε ποτέ. Θα λιώσω τις σόλες μου, θα αδειάσω και 2 εμφιαλωμένα στη διαδρομή, αλλά θα κάνω τη δουλειά μου σαν κύριος. Αυτοί θα χάσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα