Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής για το Beat με επιπλέον χρέωση έως €2 ανά διαδρομή

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Μόλις μου έρθε email από το beat σχετικά με την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, george1807 είπε

Ευτυχώς που έφυγε το Uber από την Ελλάδα και μπορούν να λειτουργούν ως ένα σωστό καρτέλ. 

ποτέ δεν ήρθε βασικά (υπέρ uber φάσης είμαι)

45 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

Η άδειες στην σοβιετία φυτρώνουν στα δέντρα και τις μαζεύουν οι επαγγελματίες ας πούμε; Εγώ λέω να το ανοίξουμε το επάγγελμα και να επιστραφούν τα λεφτα από τις άδειες. Μετά θα λες αντί για φοροδιαφυγή θα λες γλυτωνωκλοπή;

Με πλειστηριασμο νομιζεις δοθηκαν;

Έψαχναν οι πελάτες τους ταξιτζήδες με το δίκαννο τα τελευταία χρόνια, τώρα θα ψάχνουν και οι ταξιτζήδες τους πελάτες. 

An ininstall well earned. 

• Like 4

Στην αρχη κοψανε την επιλογη οδηγου,μετα δεν εβρισκες ταξι με τιποτα,τωρα τσιμπανε και το διευρω

Στο επομενο update λογικα θα λεει your beating is coming αν κλεινεις ταξι

• Like 2

6 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

είπαμε να ανοίξει το επάγγελμα. Μετά τι θα θα λέμε για τον κλάδο; 

Spoiler

θα θα λέμε ότι θα έρθουν 100 ιδιωτικές εταιρείες με μικρά αυτοκίνητα η/και μηχανάκια που δεν θα καίνε 4 ευρώ την γκαζιά.

Την χρησιμοποιώ χρόνια την υπηρεσία. Τώρα τελευταία μπορεί να έκανε και 20 λεπτά να βρει ταξί. Γενικώς από τότε που πουλήθηκε έχει πάρει τελείως την κάτω βόλτα και είναι πολύ κρίμα, γιατί σε όσους οδηγούς έχω τύχει, ήταν επαγγελματίες, με πολύ προσεγμένα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον ας πάει η αύξηση σε αυτούς...

• Like 7

4 minutes ago, filip123go said:
  Hide contents

θα θα λέμε ότι θα έρθουν 100 ιδιωτικές εταιρείες με μικρά αυτοκίνητα η/και μηχανάκια που δεν θα καίνε 4 ευρώ την γκαζιά.

Την χρησιμοποιώ χρόνια την υπηρεσία. Τώρα τελευταία μπορεί να έκανε και 20 λεπτά να βρει ταξί. Γενικώς από τότε που πουλήθηκε έχει πάρει τελείως την κάτω βόλτα και είναι πολύ κρίμα, γιατί σε όσους οδηγούς έχω τύχει, ήταν επαγγελματίες, με πολύ προσεγμένα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον ας πάει η αύξηση σε αυτούς...

Πολύ edgy φιλελεύθερα ακούγονται αυτά. Ιδιωτικές εταιρείες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

61/64% αύξηση λέει στις διαδρομές  και αποφάσισαν να προσθέσουν 2€ σε κάθε διαδρομή... Όλες οι διάνοιες εκεί μαζεύτηκαν...δηλ κατώτατη χρέωση απευθείας στα 3.20+2€  😛

Αλήθεια υπάρχει το"  καπέλο" στα ραδιοταξί π λέει?

😛

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω και χρειάστηκα ταξί πριν  Λίγες μέρες με αποτέλεσμα να φάω τρελή ταλαιπωρία που πιο πριν δεν υπήρχε

χάλια μαύρα....

Επεξ/σία από redcom7

To Beat πήρε την κάτω βόλτα από την στιγμή που έβγαλε τα σχόλια και την βαθμολογία/αξιολόγηση του οδηγού. Το πλεονέκτημα τέτοιων εφαρμογών ήταν ότι από τα σχόλια ήξερες τι να περιμένεις. Άμα ήταν στην τύχη, βρίσκω και στο δρόμο η παίρνω τηλέφωνο...

• Like 15
  • Thanks 1

Του ποδαράτου η τσέπη, δεν έκλαψε ποτέ. Θα λιώσω τις σόλες μου, θα αδειάσω και 2 εμφιαλωμένα στη διαδρομή, αλλά θα κάνω τη δουλειά μου σαν κύριος. Αυτοί θα χάσουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...