Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexiosdimitriadis είπε

Παίζει κανονικά με συννεφιά και βροχή όπως και με λιακάδα. Μόνο σε μεγάλες καταιγίδες που προειδοποιούν και τα κανάλια είδα κάποιες διακοπές, και αυτές για 1-2 λεπτά έως κάποια δευτερόλεπτα. Με COSMOTE (VDSL) παρατηρούσα περισσότερες διακοπές και αποσυνδέσεις σε υπηρεσίες τύπου viber. 

Αυτό έλειπε να μην παιζει με λιακάδα 🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Hasta La Vista είπε

Αυτό έλειπε να μην παιζει με λιακάδα 🤣🤣

Εννοούσα με την ίδια απόδοση στην συννεφιά και βροχή όπως όταν έχει λιακάδα. Οι μόνες αποσυνδέσεις ήταν σε περιπτώσεις μεγάλης καταιγίδας και αυτές όχι για πολύ όπως έγραψα. Επίσης κατα μέσο όρο παρατηρώ λιγότερες αποσυνδέσεις από ότι όταν είχα την σύνδεση COSMOTE VDSL μιας και χρησιμοποιώ υπηρεσίες τύπου viber-φωνής εκτεταμένα.

Επεξ/σία από alexiosdimitriadis
  • Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να είναι αξιόπιστο.

Έχω περάσει σαν τεχνικός απο εταιρίες ασύρματων ζεύξεων.

Σαπίλα σκέτη. Μακάρι να έχουν καλό εξοπλισμό.

Δημοσ.

Εμεις που το εχουμε σαν 3η συνδεση στο μαγαζι που ειμαι σε περιπτωση καταιγιδας(οπως ειχε την προηγουμενη εβδομαδα) ειχε 1-2 αποσυνδεσεις για δευτερολεπτα.Το VDSL της COSM(P)OTE εχει καθε μερα 10-12 αποσυνδεσεις την ημερα σε αντιθεση με την vodafone(vdsl 50 εκει) που σπανια πεφτει.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι τελεια τα ασυρματα αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση οπως εγω ειχα μεχρι που ηρθε η κοσμοτε φετος τι να εκανα??? ναι ειχε διακοπες αλλα απο

το τιποτα καλο ειναι και το λιγο

δορυφορικο που η ληψη πεφτει αμεσως με μια συννεφια η δυνατη βροχη και το Ping φτανει 280ms ???

λυση αναγκης ειναι.....οπως και το starlink .... που δεν ειναι για ολους οικονομικα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα μένω Αττική , έχω ένα θέμα με τον ΟΤΕ ήθελα να βάλω μια καινούργια γραμμη αλλά μου είπαν ότι για να μου βάλουν πρέπει να δώσω 800€ επειδή δεν έχει κοντά κολόνα (εν έτη 2022 και Αθήνα ουσιαστικά είναι και η Αττική...), πράγμα που μου ακούγεται ηλίθιο γιατί από την κολόνα μου θα εξυπηρετούνται στο μέλλον και άλλοι πελάτες. Με αυτήν την λογική λοιπόν δεν μπορω να βάλω ούτε adsl , vdsl, και 5g που κοίταξα γύρω στο 10-15 ενώ λίγο πιο πέρα πιάνει πολλαπλάσιο. Μετά σκέφτηκα σαν εναλλακτική την skytelecom , τους κάλεσα και μου είπαν πως ενώ στο σαιτ δείχνει κάλυψη κάτι υπάρχει εκεί ως εμπόδιο και ο αναμεταδότης δεν θα μπορεί να στείλει σήμα. Υπάρχει άλλη λύση ή μόνη που μένει η starlink;  Υπάρχει περίπτωση ούτε με αυτήν να μην πιάνω; Υπάρχει εγγύηση στο πιάτο και στο ρούτερ; Αν χαλάσουν τι γίνεται; όσον αφορά το ping παλεύεται; Υπάρχει δοκιμαστική περίοδος; Μετά ο εξοπλίσμος τι γίνεται αν θέλω να το σταματήσω τον δέχονται πίσω και μου δίνουν τα χρήματα; Γενικά όποιος το έχει να μου αναφέρει εμπειρίες του και αν αξίζει ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύση στο πρόβλημα μου. Ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...