max21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλησπερα εχω βαλει στην πυλωτη μου 3 καμερες οι οποιες καταγραφουν σε εσωτερικες καρτουλες και λειτουργουν μεσο w-fi....Το θεμα ειναι οτι τις εβαλα σταδιακα οποτε δεν υπολογισα να ειναι ιδιας μαρκας και η καθε μια δουλευει με δικη της εφαρμογη.....Υπαρχει τροπος να τις δουλεψω ολες με μια εφαρμογη για να μην ανοιγοκλεινω 3 εφαρμογες ή ειναι αδυνατον να καταφερω κατι τετοιο?
blastar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Στην θεωρία σχεδόν όλες οι κάμερες wifi, PoE κτλ υποστηρίζουν το διεθνές ανοιχτό πρωτόκολλο ONVIF (Open Network Video Interface Forum). Αν οι κάμερες σου το υποστηρίζουν τότε μπορείς στην θεωρία να τις συνδέσεις με ένα πρόγραμμά και να γίνεται από εκεί μια βασική διαχείριση και καταγραφή. Θα χρειαστούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μάρκα και το μοντέλο για να δεις αν το υποστηρίζουν. Τώρα αν θες έτσι απλά κατευθείαν να δεις αν μπορείς να βγάλεις κάποια άκρη χωρίς να ψάχνεις πολλά πολλά υπάρχουν αρκετές εφαρμογές μέσω πχ Android στο κινητό που κάνουν αυτή την δουλειά. Να μία που βρήκα τυχαία και φαίνεται καλή: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.biyee.onvifer. Απλά μια μικρή σημείωση, ακόμα και αν η κάμερα υποστηρίζει το ONVIF ίσως να χρειαστεί να μπεις από το κανονικό software/menu της κάμερας για να το ενεργοποιήσεις γιατί σε αρκετά μοντέλα δεν είναι ενεργοποιημένο από το εργοστάσιο. Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα.
max21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολυ καλη εφαρμογη το Onvier εντοπισε και τις 3 καμερες και τις συνδεσα πολυ ευκολα...Απλως στην μια ενω ειναι συνδεμενη δεν μου δινει εικονα και ψαχουλευω στις ρυθμησεις μηπως βρω τι φταιει... "connective to the RTSP server μου βγαζει και μενει εκει. Ολα καλα πλεον λειτουργουνε και οι τρεις...Σε ευχαριστωπολυ για την βοηθεια φιλε. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από max21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα