Kostas19988888 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι με υγεία! Έχω το εξής θέμα η αδερφή μου σήμερα καθώς ήταν στο Ίντερνετ της άνοιξε ένα αναδυόμενο παράθυρο διαφημίσεις ξέρετε στην οποία έλεγε ότι κέρδισε ένα κινητό ήταν ένα τροχός της τύχης ας πούμε που πατούσες και σου έλεγε τι κέρδισες,η αδερφή μου αφελής και ανήξερη πάτησε πάνω κι της έβγαλε ότι κέρδισε το κινητό στην συνέχεια έβγαλε ένα κουτί στο οποίο έλεγε από ποιο κινητό είναι την ip της από ποια εταιρία Ίντερνετ συνδέθηκε κτλ, τότε ψιλιάστηκε ότι κάτι έγινε και βγήκε από την σελίδα,πάντως προσωπικά στοιχεία κτλ δεν έδωσε ούτε κατέβασε κάποια εφαρμογή! Η ερώτηση μ είναι η εξής μπορεί να έκανε κάτι κακό στο κινητό της επίσης το άγχος μ είναι μην έγινε και στο δικό μου κινητό κάτι διότι της είχα ανοίξει hot spot! Ευχαριστώ
iphotographer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πιο συνηθισμένο ειναι να ερχονται καποια sms απο εταιρεια συνδρομων με κατι ασχετα θεματα και να σε χρεωνει χοντρα. Δηλαδη να γραφτηκε δε καποια συνδρομη πχ με 20€/εβδομαδα για 4sms/μερα Καταρχην συνδεση ή καρτα; Δευτερον παρε την εταιρεια κινητης να μπλοκαρεις ολα τα χρεωσιμα μηνυματα. Δηλαδη να μην τα δεχεται. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από iphotographer
Kostas19988888 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα με σύνδεση είναι το κινητό της Να το κάνω και από τον δικό μου αριθμό αυτό η μόνο από το δικό της; Εννοώ επειδή της είχα κάνει hotspot αν πήρε και εμένα η μπάλα μαζί..
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Εσένα δεν σε πήρε η μπάλα εκτός αν κι εσύ έπαθες ή έκανες το ίδιο. Ωστόσο και οι 2 (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) πρέπει να ζητήσετε από τον πάροχό σας να ενεργοποιηθεί το μπλοκάρισμα σε εισερχόμενα μηνύματα υπηρεσιών αυξημένης χρέωσης (ΥΠΠ). 1
lector Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Χαλαρωσε, δεν εγινε κατι τραγικο, ας παρει τον παροχο της να μπλοκαρει προληπτικα τα 5ψηφια για παν ενδεχομενο. Εσυ που εστειλες απλα το hotspot δεν εχεις κατι να φοβηθεις.
Kostas19988888 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, jkoukos είπε Εσένα δεν σε πήρε η μπάλα εκτός αν κι εσύ έπαθες ή έκανες το ίδιο. Ωστόσο και οι 2 (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) πρέπει να ζητήσετε από τον πάροχό σας να ενεργοποιηθεί το μπλοκάρισμα σε εισερχόμενα μηνύματα υπηρεσιών αυξημένης χρέωσης (ΥΠΠ). Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! 6 ώρες πριν, iphotographer είπε Το πιο συνηθισμένο ειναι να ερχονται καποια sms απο εταιρεια συνδρομων με κατι ασχετα θεματα και να σε χρεωνει χοντρα. Δηλαδη να γραφτηκε δε καποια συνδρομη πχ με 20€/εβδομαδα για 4sms/μερα Καταρχην συνδεση ή καρτα; Δευτερον παρε την εταιρεια κινητης να μπλοκαρεις ολα τα χρεωσιμα μηνυματα. Δηλαδη να μην τα δεχεται. Σε ευχαριστώ πολυ γι την απάντηση και τις συμβουλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα