anonymGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, johnnieinlab είπε Να βάλει επιτέλους και αποφυγή δακτυλίου στην Αθήνα... Είναι αγκάθι που κάνει την πλοήγηση εντός των ορίων της πρωτεύουσας μη χρηστική σε κάποιες περιπτώσεις. Ξέρω ότι υπάρχουν χάρτες όπου μπορείς να βλέπεις τα όρια όπως αυτός, αλλά δεν είναι αυτόματο και χρειάζεται να κάνεις προετοιμασία της διαδρομής. Βάλε το Waze 1
Doubt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, MDefender είπε Ανάσταση!Πολύ εξυπηρετικό Θα πάρει κάτι παραπάνω από 3 μέρες πάντως, για να έρθει στην Ελλάδα.
Bil79 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, Retromaniac είπε Δεν έχει. Θα σε πάει γενικά χωρίς διόδια. Εμείς λέμε να μπαίνεις και να βγαίνεις σε διάφορα σημεία. Ακριβώς αυτό. Αν βάλεις αποφυγή διοδίων ξεχνάει ότι υπάρχει εθνική οδός, ακόμα και αν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε κάποια τμήματα χωρίς να πληρώσεις. Και κάτι άλλο που με ενοχλεί που δεν έχει είναι επιλογή της πιο σύντομης διαδρομής χιλιομετρικα και όχι χρονικά. 1 1
johnnieinlab Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, anonymGR είπε Βάλε το Waze Έχω αγορασμένο το genius maps που θέτεις αν η πινακίδα σου είναι μονή ή ζυγή και γνωρίζει από πού να σε οδηγήσει, καθώς έχει εξαιρετικούς χάρτες με περασμένα τα στοιχεια του δακτυλίου, αλλά δεν έχω πληρώσει και το live trafic -που είναι extra- οπότε συνήθως καταλήγω να χρησιμοποιώ το google maps για να έχω καλύτερη εκτίμηση ώρας άφιξης. Είχα χρησιμοποιήσει το Waze κάποια στιγμή αλλά η ποιότητα των χαρτών δεν ήταν ίδια και το έβγαλα. Αν έχει βελτιωθεί ίσως το ξαναδοκιμάσω.
iliata2410 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Κόστος διοδίων υπάρχει και σε μια έκδοση του igo luna το έχω στο κινητό,δεν υπάρχει στο playstore ,αλλά το βρίσκω αλλού
iliata2410 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2024 εκφωνιση διοδιων θα εχει η οχι;Μονο ανάγνωση να φανταστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα