nchatz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μια νέα λειτουργία προσθέτει η Google στους χάρτες της, οι οποίοι θα ενημερώνουν τον χρήστη για το κόστος των διοδίων για τον προορισμό που έχει επιλέξει. Η Google αναφέρει ότι οι πληροφορίες για τους δρόμους προέρχονται από τις τοπικές αρχές διοδίων και περιλαμβάνουν κριτήρια όπως το αν έχετε ή όχι πάσο διοδίων, ποια ημέρα της εβδομάδας είναι και πόσο αναμένεται να κοστίζουν τα διόδια τη συγκεκριμένη ώρα που θα τα διασχίσετε. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής υπάρχουν επιλογές για την εμφάνιση των τιμών των διοδίων με ή χωρίς πάσο διοδίων όμως η Google σημειώνει ότι η τιμή μπορεί να αλλάξει σε πολλά μέρη ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιείται. Όπως πάντα, υπάρχει πάντα η επιλογή να αποφεύγετε εντελώς τις διαδρομές στις οποίες υπάρχουν διόδια. Η Google αναφέρει ότι η λειτουργία ενημέρωσης για τις τιμές των διοδίων αρχικά είναι διαθέσιμη για σχεδόν 2.000 δρόμους με διόδια στις ΗΠΑ, την Ινδία, την Ιαπωνία και την Ινδονησία, ενώ σύντομα θα υπάρξει κάλυψη και για άλλες χώρες. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Retromaniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Παρακάμψεις για να αποφύγεις τα διόδια με το λιγότερο δυνατό κόστος / χάσιμο ώρας πρέπει να βάλει 15 1
unforgiven Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Παρακάμψεις για να αποφύγεις τα διόδια με το λιγότερο δυνατό κόστος / χάσιμο ώρας πρέπει να βάλει Έχει. 16
cricket Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, unforgiven είπε Έχει. Δεν ειναι update και μπορει και να χαθεις 1
Balantakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Για να κλαιμε κατευθειαν, πριν παμε στα διοδια. 1
johnnieinlab Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Να βάλει επιτέλους και αποφυγή δακτυλίου στην Αθήνα... Είναι αγκάθι που κάνει την πλοήγηση εντός των ορίων της πρωτεύουσας μη χρηστική σε κάποιες περιπτώσεις. Ξέρω ότι υπάρχουν χάρτες όπου μπορείς να βλέπεις τα όρια όπως αυτός, αλλά δεν είναι αυτόματο και χρειάζεται να κάνεις προετοιμασία της διαδρομής. 3
M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Αδιάφορο. Το Apple Maps είναι καλύτερο sorry. 1 2
nemo23 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Αυτό υπάρχει εδώ και χρόνια στο Michelin maps 1 1
ritualistic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Αδιάφορο. Το Apple Maps είναι καλύτερο sorry. iphone εχω αν δεν τρολαρεις και θες εξηγησε λιγο περισσοτερο που το στηριζεις αυτο εχω πετυχει πολλες φορες το apple maps να ειναι αδιαβαστο σε θεμα κινησης σε σχεση με το gmaps ακομα κ στην εθνικη οδο 4 1
M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, ritualistic είπε iphone εχω αν δεν τρολαρεις και θες εξηγησε λιγο περισσοτερο που το στηριζεις αυτο εχω πετυχει πολλες φορες το apple maps να ειναι αδιαβαστο σε θεμα κινησης σε σχεση με το gmaps ακομα κ στην εθνικη οδο Ψηλοτρολλάρω, αν και το χρησιμοποιώ ως κύριο app. Σε κάθε περίπτωση έχουν κάνει πολλές βελτιώσεις με το θέμα της κίνησης και επίσης έχουν προσθέσει και κάποια καλά features. Χάνει στο directory και στο street view για όσους το χρησιμοποιούν. 3
Retromaniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, unforgiven είπε Έχει. Δεν έχει. Θα σε πάει γενικά χωρίς διόδια. Εμείς λέμε να μπαίνεις και να βγαίνεις σε διάφορα σημεία. 2 1
compubile Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Θα τους παραδεχθώ όταν θα βάλουν ενημέρωση και για πλημμυρισμένους δρόμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα