Greengreen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπως βλεπετε την πανω πλευρα, εχει ενα γκρι λαστιχο στην ευθεια. Ξεκολλησε το κατω και το εχω στα χερια μου, δεν το εχασα. Με τι μπορω να το κολλησω; Πρεπει να μπορει να βγει στο μελλον, καλυπτει βιδες. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καποια λεπτή ταινια διπλής όψης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Πιστολι θερμοκολλας με προσοχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, lector είπε Πιστολι θερμοκολλας με προσοχη. Πιστόλι με διαφανές φυσσιγγες έχω που μπαίνει στην πρίζα. Δεν ξέρω αν είναι κόλλα αυτό ή σιλικόνη. Το κάνω; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dispi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, Greengreen είπε Πιστόλι με διαφανές φυσσιγγες έχω που μπαίνει στην πρίζα. Δεν ξέρω αν είναι κόλλα αυτό ή σιλικόνη. Το κάνω; Κάντο όπως σου είπαν πιο πάνω με ταινία διπλής, 1€ τα 10μ κάνει στα jumpo. Βάλε πρώτα στο λάστιχο κόψε με το ψαλίδι τα περισσεύματα ξεκόλλα μετά την προστασία και κόλλα το λάπτοπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Καλή ταινία διπλής όψης. Θα κάνει καλύτερη εφαρμογή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 7:21 ΜΜ, dispi είπε Κάντο όπως σου είπαν πιο πάνω με ταινία διπλής, 1€ τα 10μ κάνει στα jumpo. Βάλε πρώτα στο λάστιχο κόψε με το ψαλίδι τα περισσεύματα ξεκόλλα μετά την προστασία και κόλλα το λάπτοπ. Καλά που το πες θα το κάνα ανάποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 7:08 ΜΜ, Greengreen είπε Πιστόλι με διαφανές φυσσιγγες έχω που μπαίνει στην πρίζα. Δεν ξέρω αν είναι κόλλα αυτό ή σιλικόνη. Το κάνω; Ναι αυτο εννοω. Αν εχεις αμφιβολιες, δοκιμασε το πρωτα προσεκτικα σε ενα σημειο να δεις αν πιανει καλα και μετα συνεχιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 πάρε μια Tesa κλασσική 2πλής όψης. αν πάρεις αυτή του τζάμπο δε πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ χωρίς να καταστρέψεις το λάστιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 7:08 ΜΜ, Greengreen είπε Πιστόλι με διαφανές φυσσιγγες έχω που μπαίνει στην πρίζα. Δεν ξέρω αν είναι κόλλα αυτό ή σιλικόνη. Το κάνω; Θερμική σιλικόνη λέγεται αυτό και είναι κόλλα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Στις 20/6/2022 στις 10:08 ΜΜ, random_dude είπε Θερμική σιλικόνη λέγεται αυτό και είναι κόλλα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα. Και αν καποια στιγμη πρεπει για τον Α λογο να ανοιχτει το φορητο (εχει βιδα εκει το ιδιο φορητο σχεδον εχει η γυναικα μου) θα χαλασει ολο το λαστιχο που δεν υπαρχει πουθενα πρεπει μετα να αγορασει ολοκληρο το καπακι. Διπλης και μονο διπλης θα βαλει ουτε κολλες ουτε τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Και αν καποια στιγμη πρεπει για τον Α λογο να ανοιχτει το φορητο (εχει βιδα εκει το ιδιο φορητο σχεδον εχει η γυναικα μου) θα χαλασει ολο το λαστιχο που δεν υπαρχει πουθενα πρεπει μετα να αγορασει ολοκληρο το καπακι. Διπλης και μονο διπλης θα βαλει ουτε κολλες ουτε τιποτα. Αφαιρείται εύκολα η θερμική σιλικόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Η θερμόκολλα μπορεί να αλλοιώσει το λάστιχο.Βαλε ταινία διπλής όψης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα