Προς το περιεχόμενο

Επιδιορθωση λαστιχου κατω απο το laptop

Greengreen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως βλεπετε την πανω πλευρα, εχει ενα γκρι λαστιχο στην ευθεια. Ξεκολλησε το κατω και το εχω στα χερια μου, δεν το εχασα. Με τι μπορω να το κολλησω; Πρεπει να μπορει να βγει στο μελλον, καλυπτει βιδες.

0FDF1DA4-8404-45A7-84F7-F669D5C6B63D.jpeg

Επεξ/σία από Greengreen
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, lector είπε

Πιστολι θερμοκολλας με προσοχη.

Πιστόλι με διαφανές φυσσιγγες έχω που μπαίνει στην πρίζα. Δεν ξέρω αν είναι κόλλα αυτό ή σιλικόνη. Το κάνω;

Επεξ/σία από Greengreen

10 λεπτά πριν, Greengreen είπε

Πιστόλι με διαφανές φυσσιγγες έχω που μπαίνει στην πρίζα. Δεν ξέρω αν είναι κόλλα αυτό ή σιλικόνη. Το κάνω;

Κάντο όπως σου είπαν πιο πάνω με ταινία διπλής, 1€  τα 10μ κάνει στα jumpo. Βάλε πρώτα στο λάστιχο κόψε με το ψαλίδι τα περισσεύματα ξεκόλλα μετά την προστασία και κόλλα το λάπτοπ.

• Like 1

Στις 17/6/2022 στις 7:21 ΜΜ, dispi είπε

Κάντο όπως σου είπαν πιο πάνω με ταινία διπλής, 1€  τα 10μ κάνει στα jumpo. Βάλε πρώτα στο λάστιχο κόψε με το ψαλίδι τα περισσεύματα ξεκόλλα μετά την προστασία και κόλλα το λάπτοπ.

Καλά που το πες θα το κάνα ανάποδα

Στις 17/6/2022 στις 7:08 ΜΜ, Greengreen είπε

Ναι αυτο εννοω. Αν εχεις αμφιβολιες, δοκιμασε το πρωτα προσεκτικα σε ενα σημειο να δεις αν πιανει καλα και μετα συνεχιζεις.

Επισκέπτης
Στις 17/6/2022 στις 7:08 ΜΜ, Greengreen είπε

Θερμική σιλικόνη λέγεται αυτό και είναι κόλλα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 20/6/2022 στις 10:08 ΜΜ, random_dude είπε

Θερμική σιλικόνη λέγεται αυτό και είναι κόλλα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα.

Και αν καποια στιγμη πρεπει για τον Α λογο να ανοιχτει το φορητο (εχει βιδα εκει το ιδιο φορητο σχεδον εχει η γυναικα μου) θα χαλασει ολο το λαστιχο που δεν υπαρχει πουθενα πρεπει μετα να αγορασει ολοκληρο το καπακι.

Διπλης και μονο διπλης θα βαλει ουτε κολλες ουτε τιποτα.

• Like 1

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Και αν καποια στιγμη πρεπει για τον Α λογο να ανοιχτει το φορητο (εχει βιδα εκει το ιδιο φορητο σχεδον εχει η γυναικα μου) θα χαλασει ολο το λαστιχο που δεν υπαρχει πουθενα πρεπει μετα να αγορασει ολοκληρο το καπακι.

Διπλης και μονο διπλης θα βαλει ουτε κολλες ουτε τιποτα.

Αφαιρείται εύκολα η θερμική σιλικόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...