Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παραπάνω πακέτο που λειτουργεί με κάρτα στο ρούτερ. Το πρόβλημα μου είναι ότι η σύνδεση χρησιμοποιεί cgnat καθώς βλέπω στο διαφορετικά ip στο ρούτερ και άλλο public. Έψαξα σε διάφορα post αλλά δεν βρήκα άκρη. Επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το απενεργοποιήσουν μόνο να σου δώσουν static ip αν και δεν ξέρω αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα μου. Καθώς μπορεί να είναι private και όχι public IP. Έχει κανείς την ίδια σύνδεση και ελυσε το πρόβλημα των ports και πως? VPN? Κάποιες ρυθμίσεις? Ζήτησε static ip? Ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 15/06/2022 at 14:01, Gus Silver said:

Έχω το παραπάνω πακέτο που λειτουργεί με κάρτα στο ρούτερ. Το πρόβλημα μου είναι ότι η σύνδεση χρησιμοποιεί cgnat καθώς βλέπω στο διαφορετικά ip στο ρούτερ και άλλο public. Έψαξα σε διάφορα post αλλά δεν βρήκα άκρη. Επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το απενεργοποιήσουν μόνο να σου δώσουν static ip αν και δεν ξέρω αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα μου. Καθώς μπορεί να είναι private και όχι public IP. Έχει κανείς την ίδια σύνδεση και ελυσε το πρόβλημα των ports και πως? VPN? Κάποιες ρυθμίσεις? Ζήτησε static ip? Ευχαριστω

static  και cgnat δεν πανε μαζι.λογικα public θα παρεις. λογικα θα πληρωσεις παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...