-WISE- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ. Προσπαθώ όλη μέρα σήμερα να παίξω κάτι στο laptop και μου βγάζει το σφάλμα 39. Έχω δοκιμάσει λύσεις που βρήκα στο διαδίκτυο για συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά παραμένει. Πήρα και την εξυπηρέτηση αλλά ήμουν σε αναμονή κάνα 10λεπτο. Σε PS5, smart TV, Cosmote TV, δεύτερο laptop παίζουν κανονικά. Το laptop μου είναι MSI με Win10 και έχω fiber σύνδεση. Αν κάποιος το έχει φτιάξει ας ρίξει καμιά ιδέα. Ευχαριστώ.
kormos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, -WISE- είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Προσπαθώ όλη μέρα σήμερα να παίξω κάτι στο laptop και μου βγάζει το σφάλμα 39. Έχω δοκιμάσει λύσεις που βρήκα στο διαδίκτυο για συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά παραμένει. Πήρα και την εξυπηρέτηση αλλά ήμουν σε αναμονή κάνα 10λεπτο. Σε PS5, smart TV, Cosmote TV, δεύτερο laptop παίζουν κανονικά. Το laptop μου είναι MSI με Win10 και έχω fiber σύνδεση. Αν κάποιος το έχει φτιάξει ας ρίξει καμιά ιδέα. Ευχαριστώ. Στο εμφανίζει από την εφαρμογή ή μέσω φυλλομετρητή?
-WISE- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, kormos είπε Στο εμφανίζει από την εφαρμογή ή μέσω φυλλομετρητή? Από την εφαρμογή (κατεβασμένη κανονικά από το Store της MS)
kormos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, -WISE- είπε Από την εφαρμογή (κατεβασμένη κανονικά από το Store της MS) Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή μέσα από φυλλομετρητή? Μήπως και το πρόβλημα οφείλεται στην εφαρμογή?
-WISE- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, kormos είπε Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή μέσα από φυλλομετρητή? Μήπως και το πρόβλημα οφείλεται στην εφαρμογή? Aπό browser παίζει κανονικά η αλήθεια είναι. Έσβησα app, έκανα clean στο πισί, έκανα restart ξανακατέβασα app και παραμένει το πρόβλημα. Ίσως είναι κάποια ασυμβατότητα. Σε άλλο laptop με Win11 παίζει κανονικά.
kormos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, -WISE- είπε Aπό browser παίζει κανονικά η αλήθεια είναι. Έσβησα app, έκανα clean στο πισί, έκανα restart ξανακατέβασα app και παραμένει το πρόβλημα. Ίσως είναι κάποια ασυμβατότητα. Σε άλλο laptop με Win11 παίζει κανονικά. Επειδή είναι κάτι νέο....ουσιαστικά ίσως κάτι δεν του αρέσει και να βγει κάποια νέα αναβάθμιση που να λύσει το πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα