lefteris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλημερα , γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις ευκολα να ελεγχεις τιμες ΣΚΡΟΥΤΖ? Εχω ενα καταστημα στο Skroutz και θελω τα 270 προιοντα που εχω να μπορω ευκολα να τα ελεγχο αν εχουν την καλυτερη τιμη και οχι , ενα ενα αν γνωριζετε κατι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, lefteris είπε Καλημερα , γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις ευκολα να ελεγχεις τιμες ΣΚΡΟΥΤΖ? Εχω ενα καταστημα στο Skroutz και θελω τα 270 προιοντα που εχω να μπορω ευκολα να τα ελεγχο αν εχουν την καλυτερη τιμη και οχι , ενα ενα αν γνωριζετε κατι. Αναλογως το site που εχεις [open cart η wordpress],υπαρχουν plugin τα οποια απο μονα τους ανιχνευουν τις τιμες που εχεις στο σκρουτζ και στα βαζουν αυτοματα 1 λεπτο κατω απο τους αλλους ωστε να στα εμφανιζει αυτοματα..Για αυτο πολλες φορες θα δεις μαγαζια παντα να ειναι πρωτα με 1 λεπτο διαφροα ,δεν το κανουν χειροκινητα..Τωρα να σε ειδοποιει οτι δεν εχεις πλεον την καλυτερη τιμη και αλλαξε την ,δεν ξερω για χειροκινητα Ρωτησε στο open cart greece,εχει απειρα plugins βεβαια ολα κοστιζουν
lefteris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν εχω καποιο eshop αλλα δουλευω με το marketplace που δεν εχει δυνατοτητα plugin γι'αυτο ψαχνω τριτο προγραμμα
Billator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2022 στις 9:44 ΠΜ, lefteris είπε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν εχω καποιο eshop αλλα δουλευω με το marketplace που δεν εχει δυνατοτητα plugin γι'αυτο ψαχνω τριτο προγραμμα Αν σε ενδιαφέρει ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω. Στείλε μου πμ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Billator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα