tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μία τελευταία ερώτηση και δεν σας ζαλίζω άλλο Την λύση της external GPU πως την βλέπεται? Edit : Άκυρο δεν έχω thunderbolt 3 Έχω τελευταία γενιά Dell i7 με 32GB Ram Το σκέφτομαι με την λογική 1) Μειώνω την χασουρα σε πιθανή πώληση. 2) Χρόνια ήθελα ένα minimal setup και με το laptop το έχω πετύχει ένα καλώδιο usb c και τίποτα παραπάνω. Ξέρω τι βλάκας είμαι 😅 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από tsofras
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρες 12100f + https://www.skroutz.gr/s/33446381/Asrock-B660M-HDV-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1700-Socket.html Με πιθανότητα αναβάθμισης σε νέα γενιά αν τον κρατήσω πάνω απο χρόνο ? Πως το βλέπεται ? Βγαίνει μείον 150 απο 12400 + Β660 Edit : Άκυρο πάλι δεν έχει wifi η μητρική δείχνει λάθος στο Σκρουτζ Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από tsofras
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μάλλον το κλείνουμε θα σας έχω νέα σε λίγες ημέρες Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μία φορά
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 @nickol-us Πέτυχα καλό deal Από Δευτέρα θα έχω μηχάνημα 1
nickol-us Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μας τρέλανες...δεν προλάβαμε να διαβάσουμε και απαντάς μόνος σου... Σου είπα εξαρχής, αν θες μελλοντικά αναβάθμιση θα πρέπει να τα ακουμπήσεις στη μητρική. Αν είσαι "στενός" ή/και δεν θες να δώσεις πολλά, βγαίνει τρομερά τίμιος ένας ryzen (5600g/5500), η διαφορά επιδόσεων σε κάρτες μεγέθους 6600 δεν είναι για να σε αποτρέπει Μόλις τώρα, tsofras είπε @nickol-us Πέτυχα καλό deal Από Δευτέρα θα έχω μηχάνημα Άντε μπράβο...περιμένουμε με ανυπομονησία Spoiler όχι την αγγελία πώλησης Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από nickol-us 1
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, nickol-us είπε Μας τρέλανες...δεν προλάβαμε να διαβάσουμε και απαντάς μόνος σου... Σου είπα εξαρχής, αν θες μελλοντικά αναβάθμιση θα πρέπει να τα ακουμπήσεις στη μητρική. Αν είσαι "στενός" ή/και δεν θες να δώσεις πολλά, βγαίνει τρομερά τίμιος ένας ryzen (5600g/5500), οι διαφορά επιδόσεων σε κάρτες μεγέθους 6600 δεν είναι για να σε αποτρέπει Άντε μπράβο...περιμένουμε με ανυπομονησία Απόκρυψη περιεχομένων όχι την αγγελία πώλησης Βρήκα κάτι ενδιαφέρον ως σύνολο το οποίο θα με βολέψει αρκετά τώρα και στη νέα γενιά αλλάζω CPU+M/B και θα είμαι κομπλέ Θα το πάρω στα χέρια μου και θα σας πω , σίγουρα είναι ότι καλύτερο μπορούσα να πάρω , στα γούστα μου με μικρότερο budget απο καινούριο 2
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίδες θα κάνω πίσω, κάτι μου λέει πολύ έντονα ότι θα το μετανιώσω πάλι μέσα στη μέρα 😅 Τι πρόβλημα και αυτό που έχω τα τελευταία χρόνια Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη για τον χρόνο σας Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από tsofras
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Θεός ! 😝 Ξέρεις φαντάζομαι ότι είναι θέμα αν είσαι gamer σε PC για περίπου 40 χρόνια, σου μένει η ιδέα αλλά όχι η όρεξη Για αυτό και τα αγοράζω και μετά τα διώχνω. Με πιάνει αυτή η αίσθηση ότι θέλω να παίξω και έχω όρεξη , φτιάχνω το pc αγοράζω τελικά βαριέμαι το πουλάω. Έχω και τις ιδιοσυγκρασίες μου που δεν θέλω καλώδια, θόρυβο , windows και τα στέλνω όπως τα παίρνω Τώρα έχω καραβολευτεί με το laptop και απλά ένα καλώδιο type c , με linux είμαι και ένα παιχνίδι παίζω ουσιαστικά που δεν έχει και τρελές απαιτήσεις. Λέω για cyberpunk αλλά έχω τόσο καιρό το series s θα μπορούσα να το παίξω εκεί. Είναι περισσότερο νοσταλγία παρά ανάγκη και δεν θέλω να έχω πάλι 2 μηχανήματα 1 για δουλειά και 1 για games γιατί κάποιο απο τα 2 θα καταλήξει να κάθεται Το ιδανικό θα ήταν να είχε το laptop μία καρτούλα της προκοπής τουλάχιστον για τα games που παίζω Απλά ωριμάζω σιγά σιγά και τον τελευταίο χρόνο φτάνω στο τσακ αλλά δεν ψωνίζω , προφανώς πριν από αυτό το ποστ έφτασα σε σημείο 3-4 φορές να πάρω κάτι Όταν βγεί το diablo 4 το ξαναβλέπουμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα