Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

γιατι 5600g και οχι εναν 5500 που ειναι στην ιδια τιμη πανω κατω?

Για την ασφάλεια ύπαρξης igpu σε περίπτωση βλάβης / πώλησης της κάρτας γραφικών

• Like 1
Δημοσ.

@tsofras 

Σε 12400f θα πήγαινα. Θα βάλεις μια πολλά υποσχόμενη γενιά επάνω με i5 στα 5.4ghz άμα λάχει ;)

Αν πας πάνω από 6600 πήγαινε σε 6600xt όχι σε 3060, είναι καλύτερη. Αρκεί να μη δώσεις 100€ παραπάνω όπως τώρα πχ που η διαφορά είναι περίπου εκεί. Δεν συμφέρει.

https://cpuninja.com/intel-13th-gen-raptor-lake/

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

@tsofras 

Σε 12400f θα πήγαινα. Θα βάλεις μια πολλά υποσχόμενη γενιά επάνω με i5 στα 5.4ghz άμα λάχει ;)

Αν πας πάνω από 6600 πήγαινε σε 6600xt όχι σε 3060, είναι καλύτερη. Αρκεί να μη δώσεις 100€ παραπάνω όπως τώρα πχ που η διαφορά είναι περίπου εκεί. Δεν συμφέρει.

https://cpuninja.com/intel-13th-gen-raptor-lake/

Με αυτή τη λογική θα μπορούσα να πάω σε 12100f μέχρι την επόμενη γενιά?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tsofras είπε

Με αυτή τη λογική θα μπορούσα να πάω σε 12100f μέχρι την επόμενη γενιά?

Φυσικά

Μη φανταστείς ότι θα αργήσουν να βγουν. Απλά με κάρτες τύπου 6600 3060 δε θα δεις διαφορές ο 12400f θα σου είμαι ταμάμ.  Απλά θα ξέρεις ότι μπορείς να βάλεις εναν i5 13gen που να τερματίζει rtx 4070 χωρίς να αλλάζεις μητρικές και να δίνεις υπέρογκα πόσα για upgrade.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε πολλά σενάρια είναι καλύτερος από τον 5600g όμως...αν σκοπεύεις σε αναβάθμιση, θα πληρώσεις την διαφορά σε καλύτερη μητρική (min 140)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Φυσικά

Καταλαβαίνεις ότι θέλω να κρατήσω χαμηλά το κόστος γιατί είμαι επιρρεπής

Εφόσον θα είναι απλά για gaming με προοπτική νέας γενιάς αν δεν χάνω κάτι σημαντικό μπορεί να είναι μία επιλογή

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καταλαβαίνεις ότι θέλω να κρατήσω χαμηλά το κόστος γιατί είμαι επιρρεπής

Εφόσον θα είναι απλά για gaming με προοπτική νέας γενιάς αν δεν χάνω κάτι σημαντικό μπορεί να είναι μία επιλογή

Ίσως το πήρες κι εσύ κι εμείς αναποδα. Η 12400f και τέλος για καιρό η i3 με αλλαγή σε i5 13g στο προσεχές διάστημα αν και εφόσον τα games που παίζεις είναι cpu intensive. Αυτό έπρεπε να δούμε από την αρχή. Τι παιχνίδια έχεις σκοπό και σε τι ανάλυση.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ίσως το πήρες κι εσύ κι εμείς αναποδα. Η 12400f και τέλος για καιρό η i3 με αλλαγή σε i5 13g στο προσεχές διάστημα αν και εφόσον τα games που παίζεις είναι cpu intensive. Αυτό έπρεπε να δούμε από την αρχή. Τι παιχνίδια έχεις σκοπό και σε τι ανάλυση.

MOBA παίζω κατα κύριο λόγο ( Heroes of the Storm)  , θα ήθελα να δω το Cyberpunk αλλά γενικά του mmorpg είμαι και κανα FPS

Οθόνη της υπογραφής έχω , δεν είμαι άνθρωπος του full οπότε και σε 1080p να τα παίξω δεν έχω θέμα

44 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Και σε πολλά σενάρια είναι καλύτερος από τον 5600g όμως...αν σκοπεύεις σε αναβάθμιση, θα πληρώσεις την διαφορά σε καλύτερη μητρική (min 140)

Μητρική λέω για αυτήν

https://www.skroutz.gr/s/33736545/MSI-PRO-B660M-A-WIFI-DDR4-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1700-Socket.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

MOBA παίζω κατα κύριο λόγο ( Heroes of the Storm)  , θα ήθελα να δω το Cyberpunk αλλά γενικά του mmorpg είμαι και κανα FPS

Οθόνη της υπογραφής έχω , δεν είμαι άνθρωπος του full οπότε και σε 1080p να τα παίξω δεν έχω θέμα

Μητρική λέω για αυτήν

https://www.skroutz.gr/s/33736545/MSI-PRO-B660M-A-WIFI-DDR4-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1700-Socket.html

Δώσε ένα ποσό. Δίσκους τίποτα δεν έχεις ε;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δώσε ένα ποσό. Δίσκους τίποτα δεν έχεις ε;

Ξεβράκωτος :D

800 - 1000 Όσο το δυνατόν λιγότερα , λιγότερες και οι τύψεις όταν αλλάξω γνώμη :D

Υ.Γ.

Ξέρω δεν συμπλήρωσα την φόρμα αλλά είμαι ειδική περίπτωση :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Αν και βλέπω να καταλήγει στις αγγελίες σύντομα

Το nrp άκυρο... όπως σωστά παρατήρησε ο @radiohead

δεν δέχεται κλασσική m-atx (είναι ποιοτικό αλλά κάπως τσιμπημένο σε τιμή αναλογικά του budget πάντα)

MSI-PRO-B660M-A-WIFI-DDR4-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1700-Socket

(κοίτα και best price-kavatza κτλ, μέχρι πριν λίγες μέρες έπαιζε στα 145, νομίζω μια από τις τοπ επιλογές)

Intel-Core-i5-12400F-2-5GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-1700-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα

(λόγω παιχνιδιών καλύτερα κατευθείαν i5, αν είναι να πουλήσεις στο μήνα βάλε τον i3)

G-Skill-Ripjaws-V-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-F4-3200C16D-16GVGB

Sapphire-Radeon-RX-6600-8GB-GDDR6-Pulse-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-11310-01-20G

(μάλλον υπερβολή η 6600 βέβαια θα μπορείς να ανεβάσεις εύκολα αναλύσεις στα παιχνίδια που παίζεις)

Samsung-970-Evo-Plus-SSD-500GB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V7S500BW

(όχι αρκετά φτηνός, 500gb να χωράει μερικά μικρά παιχνίδια και να μη φύγεις από το budget, εναλλακτικές 980 ή sn570, μη σου πω gen4 sn750 στα ίδια σχεδόν χρήματα)

Πάρε και καμιά pure rock 2 (πρόσεχε στην παραγγελία να δεις οτι έχει το κιτ για 1700)καθώς θυμάμαι θες ησυχία και be quiet...

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nickol-us είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν και βλέπω να καταλήγει στις αγγελίες σύντομα

CoolerMaster-Masterbox-NR200P-V750-SFX-Gaming-Mini-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο

(είναι ποιοτικό αλλά κάπως τσιμπημένο σε τιμή αναλογικά του budget πάντα)

MSI-PRO-B660M-A-WIFI-DDR4-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1700-Socket

(κοίτα και best price-kavatza κτλ, μέχρι πριν λίγες μέρες έπαιζε στα 145, νομίζω μια από τις τοπ επιλογές)

Intel-Core-i5-12400F-2-5GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-1700-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα

(λόγω παιχνιδιών καλύτερα κατευθείαν i5, αν είναι να πουλήσεις στο μήνα βάλε τον i3)

G-Skill-Ripjaws-V-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-F4-3200C16D-16GVGB

Sapphire-Radeon-RX-6600-8GB-GDDR6-Pulse-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-11310-01-20G

(μάλλον υπερβολή η 6600 βέβαια θα μπορείς να ανεβάσεις εύκολα αναλύσεις στα παιχνίδια που παίζεις)

Samsung-970-Evo-Plus-SSD-500GB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V7S500BW

(όχι αρκετά φτηνός, 500gb να χωράει μερικά μικρά παιχνίδια και να μη φύγεις από το budget, εναλλακτικές 980 ή sn570, μη σου πω gen4 sn750 στα ίδια σχεδόν χρήματα)

Πάρε και καμιά pure rock 2 (πρόσεχε στην παραγγελία να δεις οτι έχει το κιτ για 1700)καθώς θυμάμαι θες ησυχία και be quiet...

Ακριβώς τα ίδια έχω σε λίστα με εξαίρεση την Μένει να σκεφτώ αν θέλω να δώσω τόσα για κουτί - psu ή να πάω σε λύση 90€ psu και φτηνό case

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...