OPC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Καλησπέρα. Την επόμενη βδομάδα θα περάσω 2 πλαϊνούς funs και ενα cooler για την cpu. 'Οσον αφορά τα πλαϊνά funs είδα τα (απο το checkmate) Thermaltake SMART CASE FAN II Variable Fan Speed Control 90αρια κατα πάσα πιθανότητα θα διαλέξω. Επειδή 8α μπούν στο πλάϊ (απο μπροστά μονο αν κανω καμια πατέντα κατω απο το dvd που έχει χώρο το case για άλλα 2 drives) θέλω να μάθω αν η σκέψη μου είναι σωστή.Δλδ αυτός που θα βάζει αέρα θα είναι κάτω και πίσω στο πλαϊνό,περίπου στην vga και ο άλλος θα ειναι απο πάνω,σε νοητή ευθεία με τον άλλον,ο οποιός θα βγάζει. Αύτη η σκέψη για την τοποθέτηση των fun είναι σωστή απο άποψη καλής κυκλοφορίας του αέρα? Έχω ήδη ενα fun πίσω στο case (80mm) που βγάζει αέρα,είναι καλύτερο να έχω 2 εισόδου και 1 εξόδου η 2 εξόδου και 1 εισόδου? Ή μήπως μόνο με 1 εισόδου θα είμαι ok? Επίσης επειδή τα συγκεκριμένα funs έχουν και ρυθμιστή καλό θα ήταν να συνδεθούν στο mobo ή στο τροφοδοτικό? Όσον αφορά το cooler της cpu ένα φιλαράκι μου μου πρότεινε το Thermaltake Spark 7+ το οποίο το έχει και αυτός στο pc του και είναι αρκετά ευχαριστημένος και έχει και αρκετά καλά σχόλια στο preview του στο overclockers. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν ήμουν κουραστικός.
MadSurfer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Gia cpu cooler xtypa ena ThermalRight SP-94 me enan 9ari athoryvo fan (h kapoion pou na exei rythmisti strofon) einai oti kalytero gia aera
knightmare Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Autos pou tha bazei aera tha briskete katw kai autos pou tha bgazei tha briskete panw,mia kalh roh einai autos pou bazei na briskete katw kai mprosta kai o allos pou bgazei panw kai pisw,ama thes na kaneis douleia pantws tha xreiasteis h me kapoio tropo na eksafaniseis ola ta kalwdia,h kata protimhsh na pareis round cables kai mia thermagwgimh gia ton epeksergasth!!!Den nomizw oti xreiazetai na allakseis to default anemisthraki tou P4.
OPC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Gia cpu cooler xtypa ena ThermalRight SP-94 me enan 9ari athoryvo fan (h kapoion pou na exei rythmisti strofon) einai oti kalytero gia aera Έχω ακούσει γι αυτό πολύ καλά λόγια αλλά έχω μπερδευτεί διότι πουθενά δεν έχω βρει τέτοιους fun που μπαίνουν στις ψύκτρες. Αυτά τα fun είναι αυτά που μπαίνουν στο case ? Αν μπορούσες να με βοηθήσεις πάνω στο θέμα αγοράς ψύκτρα - fun χωριστά θα το εκτιμούσα πολύ .
OPC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Autos pou tha bazei aera tha briskete katw kai autos pou tha bgazei tha briskete panw,mia kalh roh einai autos pou bazei na briskete katw kai mprosta kai o allos pou bgazei panw kai pisw,ama thes na kaneis douleia pantws tha xreiasteis h me kapoio tropo na eksafaniseis ola ta kalwdia,h kata protimhsh na pareis round cables kai mia thermagwgimh gia ton epeksergasth!!!Den nomizw oti xreiazetai na allakseis to default anemisthraki tou P4. Απο μπροστά δεν έχω χώρο για κάτι τέτοιο.Έβγαλα ένα πορτάκι για καποιο driver επιπλέον που έχει και κατάφερα να ρίξω την θερμοκρασία του συστήματος κοντά στους 6-8 βαθμούς εξαιτίας του ρεύματος που δημιουργείται ( δεν ξέρω αν ακούγεται "κάπως" αλλα έτσι είναι believe it or not ) Αυτό που είπα πιο πάνω για την θέση των funs θα έχει αποτέλεσμα? Τα καλώδια είναι μια χαρά.Έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να μην ενοχλούν. Το cooler της cpu θέλω να αλλαχτεί διότι η cpu θα φάει καποια volts παραπάνω.
deathlok Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 basika tha protina na baleis ena 120 sto plai kali apli kai dokimasmeni lisi( kai isixi!)
knightmare Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Mporeis na kaneis mia trupa sto plai tou koutiou kai na baleis ekei ton anemisthra ama exeis oreksh bebaia.
MadSurfer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Gia cpu cooler xtypa ena ThermalRight SP-94 me enan 9ari athoryvo fan (h kapoion pou na exei rythmisti strofon) einai oti kalytero gia aera Έχω ακούσει γι αυτό πολύ καλά λόγια αλλά έχω μπερδευτεί διότι πουθενά δεν έχω βρει τέτοιους fun που μπαίνουν στις ψύκτρες. Αυτά τα fun είναι αυτά που μπαίνουν στο case ? Αν μπορούσες να με βοηθήσεις πάνω στο θέμα αγοράς ψύκτρα - fun χωριστά θα το εκτιμούσα πολύ . Nai einai ta idia anemistirakia pou mpainoun kai sto case, apla sto paketo tis psyktras yparxoun kai ta analoga clip pou koumponei to anemistiraki Sto ThermalRight mporeis na valeis kai 8ari kai 9ari opote synistatai h deyteri lysi twn 9cm epeidi mporeis me mikroteri taxitita kai ligotero thoryvo na exeis thn idia h kalyteri posotita aera pou tha vganei apo enan antistixo 8ari anemistira pou tha leitourgei me perisoteres strofes Prosopika egw exw valei enan 9ari Enermax kai ton leitourgo stis ligoteres strofes pou exei kai den akougetai katholou Mporeis na vreis sto Hac-Shop kai checkmate (sto Hac einai pio fthina)
OPC Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Thanks MadSurfer.Να υποθέσω οτι δεν θα έχει πάστα η συσκευασία ε? Ρωτάω γιατι στο Spark7+ έχει.Τα περαστικά του ελπίζω να είναι εύκολα δίοτι ειναι η 1η ψύκτρα που θα αλλάξω και οι γνώσεις που έχω είναι θεωρητικές. Για το εσωτερικό του case πόσα fans έχεις? Δλδ με ενα εισόδου - ένα εξόδου θα είμαι οκ ή να χώσω ακόμα ένα εισόδου? (Ρωτάω γιατί θα φάει κάποια volts παραπάνω μετά το τέλος της εξεταστικής) Απο άποψη τροφοδοτικού είμαι ok.Μέχρι στιγμής είμαι στα 377 Watt απο ενα site που κυκλοφοράει στο insomnia και έχω 400αρι.
MadSurfer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Don't worry exei ta panta h syskevasia tou SP-94 Sto case exw 4 fans synolika stis theseis pou eixe to case, 2 mprosta kai 2 piso, den ypologizo kai ta 2 pou exei to psu. Pantos to pc apo temps paei mia xara kai me o/c akoma kai tora arxizei kai psinei o hlios kai propantos gia emena prosopika einai athoryvo, den ton antexa allo ton thoryvo kai exw vrei thn ysixia mou
OPC Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Καλή φάση αυτό με τους 4 funs αλλά δυστυχώς το case μου δεν έχει τέτιοες δυνατότητες (Μόνο πατέντες παίζουν όσων αφορά τους μπροστινούς funs). Στο πλάϊ θα ξηγηθώ τρύπες μάλλον για 12αρι fun με ρυ8μιστή. Δεν μου απάντησες για το αν θα είμαι καλά με 1 ακόμα fun στο πλάϊ ή θα χρειαστώ και 2ο.Και αν το χρειαστώ να κάνω τον συνδιασμό 2 in - 1 out ή 2 out - 1 in ? Με την φασαρία ακόμα δεν έχω πρόβλημα,άλλωστε δεν κοιμαμαί ποτέ με το pc ανοιχτό (ποιός ο λόγος δλδ).
lthanasis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Για τον αριθμό των ανεμιστήρων, δοκίμασε πρώτα τον υπερχρονισμό που σκοπεύεις να κάνεις και μετά αν έχεις υψηλές θερμοκρασίες πρόσθεσε κι ακόμη κανέναν. Αν θέλεις από τώρα να τα έχεις έτοιμα, προτίμησε 1-μέσα, 2-έξω, αλλά αν έχει 2 το τροφοδοτικο σου, που μάλλον θα έχει μπορείς και το αντίθετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.