Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να το αλλάξω γιατί πλέον δεν μπορώ να κάνω κλήσεις μέσω κινητής. Με Viber ολα καλά. Είμαι στη διαδικασία restore defaults για δοκιμή αλλά παράλληλα ψάχνω να βρώ το επόμενο για αλλαγή.

01) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; --------  Ψάχνω το πολύ €350 και κοιτάω και μεταχειρισμένα (με εγγύηση έστω λίγων μηνών)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; ---- Προτιμώ Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; --- Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; --- Μάλλον μόνο μεταχειρισμένες
5) Μέγεθος οθόνης; -- LG G7 και μεγαλύτερη
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); ---- Σίγουρα Google Pay (άρα NFC), αδιαβροχοποίηση και κατα προτίμηση stereo ηχεία. 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ---- LG G7 και καλύτερη
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; --- Να βγάζει 1 μέρα άνετα (χωρίς παιχνίδια, με 2 ώρες browsing)
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ---- Όσο πιο σκέτο γίνεται. Νομίζω της Oneplus είναι το καλύτερο?
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) ---- Φωτογραφίες, browsing, ομιλία

Κοιτάω το Oneplus 8 pro στα πολύ γρήγορα χαζεύοντας στις αγγελίες. Δε ξέρω ποιό άλλο με καλύπτει. 

Δημοσ.

Αν θες αδιάβροχο κοιτάς και συσκευές της Samsung. 

Το s21 fe ίσως το βρεις σε καποια αγγελία στα 350-380. 

Μετα στο a52s ίσως και το α53 έχουν για τα λεφτά τους αξιόλογες κάμερες αλλά δεν ξέρω την κάμερα του LG για να σου πω. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έβαλα στην εξίσωση και pixel 6 που ανεβαίνω σε τιμή αλλά διαβάζω για θέματα με το 5G και γενικά τις κλήσεις οπότε το ξανασκέφτομαι.

Θα κοιτάω και το  s21 fe αν και δεν είχα ποτέ μου samsung και είχα την εντύπωση ότι έχουν πολλά bloatware αλλά μάλλον έχουν βελτιωθεί απο 1-2 σχόλια που διάβασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν ήθελες αδιαβροχοποίηση θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε Realme που είναι σαν τα OnePlus.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βολεύει πολύ γιατί το παίρνω και στις δουλειές του κήπου να παίζει μουσική οπότε τρώει λάσπες κλπ. Το πετάω κάτω απο τη βρύση και τέλος.

Μάλλον πάω στο s21 fe γιατί είναι και πολύ νεότερο απο το oneplus 8 pro με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Η κάμερα το dxo λέει ότι είναι καλύτερη του oneplus και πολύ καλύτερο απο το lg g7 που έχω.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

Βολεύει πολύ γιατί το παίρνω και στις δουλειές του κήπου να παίζει μουσική οπότε τρώει λάσπες κλπ. Το πετάω κάτω απο τη βρύση και τέλος.

Μάλλον πάω στο s21 fe γιατί είναι και πολύ νεότερο απο το oneplus 8 pro με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Η κάμερα το dxo λέει ότι είναι καλύτερη του oneplus και πολύ καλύτερο απο το lg g7 που έχω.

Μην πιστεύεις τον Dxomark.

Το Samsung έχει μεν καλύτερη κάμερα αλλά την νύχτα είναι χάλια.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το LG G7 το έχω πλύνει άπειρες φορές.

Και με αντισηπτικά το έλουζα και δεν έχει κανένα θέμα εκτός απο ότι στις κλήσεις με την κινητή δεν έχω καλή επικοινωνία. Με Viber καμπάνα οπότε είναι κάποιο update που τα έκανε χάλια. Είτε στο κινητό (έκανα και restore defaults αλλά δεν έφτιαξε) είτε στην Cosmote.

Ανάμεσα σε Nord 2 5G και Samsung S21 FE ποιό διαλέγετε με βάση την κάμερα κυρίως? Στο gsmarena που τα συγκρίνω μου φαίνονται τα ίδια.

Πού αλλού βλέπετε συγκρίσεις αφού δεν υπολογίζουμε το dxomark.

Επεξ/σία από teodor_ch
Δημοσ.
2 ώρες πριν, teodor_ch είπε

Ανάμεσα σε Nord 2 5G και Samsung S21 FE ποιό διαλέγετε με βάση την κάμερα κυρίως? Στο gsmarena που τα συγκρίνω μου φαίνονται τα ίδια.

Δεν σου προτείνω να κοιτάξεις το Nord 2 λόγο αρκετών προβλημάτων.

Ιδιαίτερα στην μπαταρία και στην υπερθέρμανση.

Εδώ μπορείς να δεις σύγκριση https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-nord-2,samsung-galaxy-s21-fe-5g

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, teodor_ch είπε

Το LG G7 το έχω πλύνει άπειρες φορές.

Και με αντισηπτικά το έλουζα και δεν έχει κανένα θέμα εκτός απο ότι στις κλήσεις με την κινητή δεν έχω καλή επικοινωνία. Με Viber καμπάνα οπότε είναι κάποιο update που τα έκανε χάλια. Είτε στο κινητό (έκανα και restore defaults αλλά δεν έφτιαξε) είτε στην Cosmote.

Κρίμα είναι να αλλάξεις ένα δυνατό κινητό εφόσον τα χαρακτηριστικά του είναι καλα και σε καλύπτει ακόμα. Δοκίμασες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως φτιάξει το θέμα που έχεις; Αλλιώς ρίξε μια ματιά μήπως πειραματιστεις με καμια custom rom και γλιτώσεις την αγορά νέου κινητού (εκτός αν θες να το αλλάξεις ούτως ή άλλως)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Κρίμα είναι να αλλάξεις ένα δυνατό κινητό εφόσον τα χαρακτηριστικά του είναι καλα και σε καλύπτει ακόμα. Δοκίμασες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως φτιάξει το θέμα που έχεις; Αλλιώς ρίξε μια ματιά μήπως πειραματιστεις με καμια custom rom και γλιτώσεις την αγορά νέου κινητού (εκτός αν θες να το αλλάξεις ούτως ή άλλως)

Δοκίμασα επαναφορά αλλά τίποτα. 

Δεν πάει άλλο καθώς δεν μπορώ να μιλήσω στις 4/5 κλήσεις. Κόβεται η φωνή και δεν με ακούν και στο τέλος πέφτει η γραμμή. Αν πατήσω να σταματήσει η κλήση δεν κάνει τίποτα για λίγα δευτερόλεπτα. 

Δεν έχω το χρόνο να δοκιμάζω τώρα άλλη ρομ. Θα το αφήσω στην άκρη για όταν μπορέσω και μπορεί μέχρι τότε να έχει βγεί ενημέρωση και να το έχουν φτιάξει!

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

Δοκίμασα επαναφορά αλλά τίποτα. 

Δεν πάει άλλο καθώς δεν μπορώ να μιλήσω στις 4/5 κλήσεις. Κόβεται η φωνή και δεν με ακούν και στο τέλος πέφτει η γραμμή. Αν πατήσω να σταματήσει η κλήση δεν κάνει τίποτα για λίγα δευτερόλεπτα. 

Δεν έχω το χρόνο να δοκιμάζω τώρα άλλη ρομ. Θα το αφήσω στην άκρη για όταν μπορέσω και μπορεί μέχρι τότε να έχει βγεί ενημέρωση και να το έχουν φτιάξει!

Δοκίμασες με άλλη sim αν σου κάνει τα ίδια; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...