Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ram ειναι καλυτερη/γρηγοροτερη/προτιμοτερη? (για DDR3 μιλαω συγκεκριμενα)

Αυτη που ειναι στα 1333ΜΗz με cas 9 ή αυτη που ειναι στα 1600ΜΗz με cas 11? ιδια ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα, εννοειται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, rus είπε

αυτη που ειναι στα 1600ΜΗz με cas 11

👆🏼 

Spoiler

Δεν αναφέρετε όμως αν έχουν και από τις δύο μεριές τσιπάκια ή μόνο από τη μια. Σε αυτή τη περίπτωση, ταχύτερες είναι αυτές που έχουν από τη μία μεριά.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

👆🏼 Δεν αναφέρετε όμως αν έχουν και από τις δύο μεριές τσιπάκια ή μόνο από τη μια. Σε αυτή τη περίπτωση, ταχύτερες είναι αυτές που έχουν από τη μία μερά.

Υπαρχουν DDR3 που εχουν ειτε απο μια μόνο, ειτε κι απο τις δυο πλευρες τσιπακια?

Περιμενα να μου ελεγες ισως για ιδιο μεγεθος σε 1 ντιμακι ή 2 (dual channel mode).

Εγω ρωτησα ταχυτητα σχετικα με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα, τωρα μπαινει και ο παραγων μονη/διπλη μεριά??

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α, απαντηση ηταν το "αυτη που ειναι στα 1600ΜΗz με cas 11". Σορυ, τωρα το καταλαβα που προσεξα και το χερακι 🙂

Η τιμη παντως ειναι ιδια και στις δυο περιπτωσεις, τουλαχιστον στη μαρκα μνημης που με ενδιαφερει.

Βεβαια τωρα που μιλησες για single/double side ντιμακια πρεπει να το εξετασω κι αυτο. Ωστε τα single ειναι γρηγοροτερα.

Πως ομως τα ελεγχω, αφου στις σελιδες των καταστηματων δεν αναφερονται στα specs??

Η πλακα ειναι πως ουτε στις μνημες που ηδη εχω στη κατοχη μου μπορω να το ελεγξω αυτο, γιατι εχουν ψυκτρες.

Και να επαναφερω και το αλλο, single ή double channel? Δηλαδη προτιμαω DDR3 1x8GB ή 2x4GB ?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rus είπε

Σορυ, τωρα το καταλαβα που προσεξα και το χερακι 🙂

Είμαι κι εγώ ένας!...

8 λεπτά πριν, rus είπε

Ωστε τα single ειναι γρηγοροτερα.

Περιμέντε πάντως και για μια δεύτερη γνώμη.

9 λεπτά πριν, rus είπε

Πως ομως τα ελεγχω, αφου στις σελιδες των καταστηματων δεν αναφερονται στα specs??

Θέλει λίγο ψάξιμο. Η εύκολη ένδειξη είναι 1Rx8 για single (high density), 2Rx8 για double (low density) sidded.

10 λεπτά πριν, rus είπε

single ή double channel? Δηλαδη προτιμαω DDR3 1x8GB ή 2x4GB ?

Τα υπογράμισα.

/ Ο επεξεργαστής ποιος είναι; Ρωτώ γιατί οι single sidded δεν παίζουν σε 775/ 1366/ 1155.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ο επεξεργαστής ποιος είναι; Ρωτώ γιατί οι single sidded δεν παίζουν σε 775/ 1366/ 1155.

ΑΜ3 ειναι. AMD.

Eγω ως τωρα ηξερα οτι οι μητρικες εχουν λιστα με τις συμβατες με αυτες μνημες, ωστε και οι επεξεργαστες πρεπει "να ερωτωνται" πριν δεχτουν ram? 🙂

Ειναι μεγαλη η διαφορά single/double channel mode? Μιλαμε για ενα συστημα που βασικα ανοιγει πολλα παραθυρα, αρχεια βιντεο και ιστοσελιδες που περιεχουν βιντεο, και προγραμματακια τυπου pdf ή προβολης φωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...