Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα πηγαδι 9 μετρα, στο οποιο ειχα μια αντλια επιφανειας, που την ανεβαζα-κατεβαζα αναλογα αν ειχε νερο ή οχι. Στα λιγα 4-5 χρονια που εχω το χωραφι, μου εχει καει ο πινακας 2 φορες και η αντλια αλλες 2.

Σκεφτομαι λοιπον μηπω να αγοραζα μια υποβρυχια 1.5hp ωστε :
1) να μην την ανεβοκατεβαζω συνεχεια
2) μπας και δεν μου καιγεται δυο συχνα

Δεν γνωριζω ομως απο μαρκες, βλεπω μια kraft η οποια απο χαρακτηριστικα φαινεται αρκετα καλη, ωστοσο δεν θα ηθελα να μου καει και αυτη σε 2-3 χρονια παλι, απο την στιγμη που κανει κοντα 200, υπαρχει επισης μια nakayama η οποια επισης φαινεται καλη, αλλα ειχα μετριες εμπειριες με την μαρκα. Προς ποιες μαρκες να κοιτουσα;

Μηπως απο την αλλη, υπαρχει καμια εξωτερικη αντλια που να μπορει να τραβηξει εως τα 9 μετρα;

Δημοσ.

Kraft είναι φασον κινέζικες που κολλάνε το σήμα Ελλάδα.

Πήγαινε σε κατάστημα που πουλάνε πομόνες κλπ να σου πουν τι πρέπει να βάλεις.

Εμείς σε πηγάδι που το ποτήρι ήταν στα 9 μέτρα και σήκωνε πύραυλο που ποτίζαμε πατάτες απλά  ανεβάζαμε την τριφασική αντλία τον χειμώνα  πιο ψηλά για να μην την καλύψει το νερό.Και την αδειάζαμε φυσικά για τον πάγο.Δεν είχε καεί ποτέ ,μπορεί ακόμα να δουλεύει ,25 χρόνια μετα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Kraft είναι φασον κινέζικες που κολλάνε το σήμα Ελλάδα.

Πήγαινε σε κατάστημα που πουλάνε πομόνες κλπ να σου πουν τι πρέπει να βάλεις.

Εμείς σε πηγάδι που το ποτήρι ήταν στα 9 μέτρα και σήκωνε πύραυλο που ποτίζαμε πατάτες απλά  ανεβάζαμε την τριφασική αντλία τον χειμώνα  πιο ψηλά για να μην την καλύψει το νερό.Και την αδειάζαμε φυσικά για τον πάγο.Δεν είχε καεί ποτέ ,μπορεί ακόμα να δουλεύει ,25 χρόνια μετα.

Δυστυχως 3φασικο δεν παιζει, το 2ο μου θεμα ειναι πως την θελω και να ανεβαζει το νερο σε 15μ υψομετρο, μεσα απο καμια 50αρια μετρα σωληνα και δεν ειμαι σιγουρος για το μανομετρικο που θελω, πρεπει να κοιταξω την αντλια που εχω τωρα.

Γνωριζει καποιος καταστημα με αντλιες στην Αθηνα, κατα προτιμηση προς νοτια;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, stavrosms είπε

Δυστυχως 3φασικο δεν παιζει, το 2ο μου θεμα ειναι πως την θελω και να ανεβαζει το νερο σε 15μ υψομετρο, μεσα απο καμια 50αρια μετρα σωληνα και δεν ειμαι σιγουρος για το μανομετρικο που θελω, πρεπει να κοιταξω την αντλια που εχω τωρα.

Γνωριζει καποιος καταστημα με αντλιες στην Αθηνα, κατα προτιμηση προς νοτια;

Ζώνας στον Πειραιά,

κάνε τους ένα τηλέφωνο και πες πως θες να μιλήσεις με κάποιον για μια υποβρύχια αντλία, θα του πεις από που θες να τραβάς νερό και που θες να το στέλνεις, ότι έχεις μονοφασικό και τι θες να ποτίζεις και θα σου προτείνουν λύσεις, έχει και Pentax έχει και Κινέζικες κλπ,

ρωτά και για έκπτωση στην τιμή καταλόγου γιατί οι αρχικές του τιμές είναι λίγο στον θεό (αλλά κάνει έκπτωση)

https://www.zonas.gr/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...