Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 1/7/2022 στις 7:04 ΜΜ, Πέτρος είπε Κυριακή (κυριολεκτικά), κοντή γιορτή...θα αλλαχτεί έτσι κι αλλιώς το psu, τα 9.5 χρόνια δεν μου έκατσαν καθόλου καλά, και βλέπουμε. Σε κανένα μισάωρο πατάω το power, να δω τί θα καταλάβω. Σαν 1η εντύπωση, gold series 2013 με platinum 2022 (όποτε βγήκε το συγκεκριμένο, δεν ξέρω), μεγάλη η βουτιά στην παρουσίαση, στη συσκευασία, στα καλούδια. Ελπίζω η εξοικονόμηση να έχει μείνει μόνο στα φρουφρου, γιατί ακόμα και τα καλώδια του νέου δείχνουν κάπως φτηνά/λεπτά.
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχει temp sensor σε καθε vram chip και το Hotspot δειχνει το πιο ζεστο του die, οχι της συνολικης gpu. Οποτε με την λογικη οτι δεν εχει γινει το χειρουργειο σωστα, ισως να εχεις θεματα λογω temps. Διορθωστε με αν κανω λαθος. ac εχεις στο δωματιο? Εχει ανεβει καθολου η ambient σε σχεση με πριν που δεν ειχες θεμα?
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχει temp sensor σε καθε vram chip και το Hotspot δειχνει το πιο ζεστο του die, οχι της συνολικης gpu. Οποτε με την λογικη οτι δεν εχει γινει το χειρουργειο σωστα, ισως να εχεις θεματα λογω temps. Διορθωστε με αν κανω λαθος. ac εχεις στο δωματιο? Εχει ανεβει καθολου η ambient σε σχεση με πριν που δεν ειχες θεμα? Είναι δεδομένο ότι η κάρτα είναι θεωρητικά ο αδύναμος κρίκος, για αυτό τις δοκιμές τις κάνω τώρα βήμα βήμα. Χτες με +5% κόλλησε. Μόλις τώρα με +10% (νέο psu) το έβγαλε μια χαρά, αλλά δεν το πιστεύω ακόμα (θα φτάσω μέχρι 280w τουλάχιστον). Η θερμοκρασία είναι +10ο στο δωμάτιο (σε σχέση με Απρίλη/αρχές Μάη) , +15ο τουλάχιστον στο κουτί, αλλά το hotspot δεν πέρασε τους 105ο με το φουλ προφίλ, ενώ με το +5% χτες ούτε τους 93ο δεν έπιασε. Πέρσι το καλοκαίρι (μετά το χασαπιό), επειδή έχω θέμα με το AC και συνήθως είμαι με ανεμιστήρα, Ιούλη και Αύγουστο με 43 βαθμούς στη μπαλκονόπορτα και κανένα 35ρι στο δωμάτιο, η κάρτα ούρλιαζε, αλλά δεν είχε πρόβλημα. εδιτ: Μόλις τώρα με +15%, SuperPosition 4K (τη βιάζει την κάρτα, βγάζει τα πάντα από αστάθεια). Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από Πέτρος 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Κάποια συμπεράσματα ακόμα, λοιπόν: Από ότι φαίνεται ήταν θέμα τόσο τροφοδοτικού, όσο και κάρτας. Εξηγούμαι... Το τροφοδοτικό πιθανότατα δεν μπορούσε πλέον να καλύψει αιχμές της V, για αυτό ακόμα και με +5% power και θερμοκρασίες hotspot <95o "έσκαγε". Κρατάω μια πισινή, μήπως το <95 είναι αυτό που μπόρεσε να μετρήσει και κάποια αιχμή θερμοκρασίας (κι όχι ισχύος) ναι μεν δεν πιάστηκε από το gpu-z, αλλά χτύπησε στον οδηγό και σταμάτησε η κάρτα από εκεί. Από την άλλη, με +20% ακόμα και με το νέο έχω κλείσιμο της κάρτας από τους οδηγούς με μήνυμα λάθους, γιατί απλά πιάνει thermal limit (105, κι όχι 108 στο συγκεκριμένο vbios, τελικά) και μπαίνει η αυτοπροστασία. Με +15% είμαι οριακά, ανάλογα τη θερμοκρασία έξω (αυτή τη στιγμή, ας πούμε, το δωμάτιο ψήνεται παρά την τέντα και το κλειστό παντζούρι), αλλά δεν έχει πρόβλημα να αντέξει το σύστημα κατά τα άλλα. Με +10%, είμαι "άνετος" (οριακά 100 βαθμοί), και ζήτημα αν χάνω 1-1.5% σε επιδόσεις τελικά. Θα κάνω μια δοκιμή με ac κάποια στιγμή, να έχει παγώσει καλά το δωμάτιο και κυρίως το κουτί, να δω αν θα αλλάξει κάτι σε +20-25%. Δεν τα κλαίω τα χρήματα του τροφοδοτικού, τα 9.5 χρόνια τα θεωρώ υπερβολικά πολλά για την ηρεμία μου.
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Στις 3/7/2022 στις 4:39 ΜΜ, SabotazNic είπε το Hotspot δειχνει το πιο ζεστο του die, οχι της συνολικης gpu. Οποτε με την λογικη οτι δεν εχει γινει το χειρουργειο σωστα, ισως να εχεις θεματα λογω temps. Διορθωστε με αν κανω λαθος. Έγινε το θαύμα και βρήκα τα σχηματικά του συστήματος ψύξης της κάρτας, οπότε θα πάρει κι αυτό σειρά, ελπίζοντας. Το κουλό της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι η Σαπφώ χρησιμοποιεί pads με πάχος 1mm σε ένα συγκεκριμένο σημείο και σε όλα τα υπόλοιπα 1.25mm...τα οποία φυσικά δεν βρίσκεις εύκολα. Να πάω σε 1.5+1, με λίγο παραπάνω σφίξιμο/πίεση? 1
Dr_Pepper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έγινε το θαύμα και βρήκα τα σχηματικά του συστήματος ψύξης της κάρτας, οπότε θα πάρει κι αυτό σειρά, ελπίζοντας. Το κουλό της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι η Σαπφώ χρησιμοποιεί pads με πάχος 1mm σε ένα συγκεκριμένο σημείο και σε όλα τα υπόλοιπα 1.25mm...τα οποία φυσικά δεν βρίσκεις εύκολα. Να πάω σε 1.5+1, με λίγο παραπάνω σφίξιμο/πίεση? Το VRM δεν έχει θέμα τι να σου κάνουν τα pads λοιπόν; έχεις τα φαν στο 75% την στιγμή που τρέχεις την μνήμη ΠΟΛΥ πάνω απο το spec της κάρτας ακόμη και αν ήταν κανονική vega 64 (1100mhz είναι σε εσένα) Δηλαδή θα ζοριζόταν το σύστημα ψύξης μιας κανονικής nitro+ vega 64 (3 φαν πιο χοντρά heatpipes και νομίζω περισσότερα αλλά δεν θυμάμαι, και γενικά πιο μεγάλο παθητικό σύστημα ψύξης) όχι το ανεμικό της pulse vega 56 και μάλιστα με τα 2 fan της στο 75%... Εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν είχες εξ αρχής πρόβλημα (ή μήπως πρόσφατα πήγες την μνήμη τόσο ψηλά) Αυτό που έχεις να κάνεις ειναι να αλλάξεις το fan curve να πάει στο 100% και μετά βλέπεις αν δεν αλλάξει τίποτα απλά ρίχνεις το OC στην κάρτα γραφικών. repaste δεν σου λέω να κάνεις για αν θυμάμαι καλά έγραψες ότι πήγες να κάνεις και δεν άναβε η κάρτα οπότε μάλλον δεν μπορείς. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Dr_Pepper
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Το VRM δεν έχει θέμα τι να σου κάνουν τα pads λοιπόν; έχεις τα φαν στο 75% την στιγμή που τρέχεις την μνήμη ΠΟΛΥ πάνω απο το spec της κάρτας ακόμη και αν ήταν κανονική vega 64 (1100mhz είναι σε εσένα) Δηλαδή θα ζοριζόταν το σύστημα ψύξης μιας κανονικής nitro+ vega 64 (3 φαν πιο χοντρά heatpipes και νομίζω περισσότερα αλλά δεν θυμάμαι, και γενικά πιο μεγάλο παθητικό σύστημα ψύξης) όχι το ανεμικό της pulse vega 56 και μάλιστα με τα 2 fan της στο 75%... Εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν είχες εξ αρχής πρόβλημα (ή μήπως πρόσφατα πήγες την μνήμη τόσο ψηλά) Αυτό που έχεις να κάνεις ειναι να αλλάξεις το fan curve να πάει στο 100% και μετά βλέπεις αν δεν αλλάξει τίποτα απλά ρίχνεις το OC στην κάρτα γραφικών. repaste δεν σου λέω να κάνεις για αν θυμάμαι καλά έγραψες ότι πήγες να κάνεις και δεν άναβε η κάρτα οπότε μάλλον δεν μπορείς. Κάτι/Κάπου δεν πατάει/καλύπτεται επαρκώς, όσο καταλαβαίνω. Η μνήμη στη δική μου περίπτωση είναι πανομοιότυπη με μια V64 (Samsung HBM), για αυτό και πήρε έτσι απλά και εύκολα το BIOS. Από την αρχή που το πέρασα (3.5 χρόνια περίπου, σε αυτές τις τιμές είμαι, και έχω περιθώριο τουλάχιστον άλλα 50ΜΗz για 24/7 χρήση και περίπου 80-100 για benchoκαταστάσεις). Πριν πειράξω εγώ τα pads κλπ, ήμουν με ακριβώς αυτό το προφίλ (συχνοτήτων-ρευμάτων-ανεμιστήρων) και 3-4 βαθμούς κάτω στη μνήμη κατά μ.ο., κάπου εκεί έχει γίνει το "κακό". Το παθητικό μέρος της ψύξης είναι εξαιρετικό...περίπου τα 2/3 του πιάνει το pcb...έχει ουρά πίσω ατελείωτη. Θα ένιωθα σίγουρα καλύτερα με 3 ανεμιστήρες, εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Σκέφτομαι μήπως βγάλω το shroud προσωρινά και κοτσάρω επάνω τους δύο 14δες noctua industrial που έχω...σαν δοκιμή (ή και γενικότερα). Μέσα στις επόμενες μέρες, θα δοκιμάσω ένα πέρασμα ξανά, τώρα που έχω στα χέρια μου τα σωστά blueprints, μάλλον χρειάζεται.
Dr_Pepper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάτι/Κάπου δεν πατάει/καλύπτεται επαρκώς, όσο καταλαβαίνω. Η μνήμη στη δική μου περίπτωση είναι πανομοιότυπη με μια V64 (Samsung HBM), για αυτό και πήρε έτσι απλά και εύκολα το BIOS. Από την αρχή που το πέρασα (3.5 χρόνια περίπου, σε αυτές τις τιμές είμαι, και έχω περιθώριο τουλάχιστον άλλα 50ΜΗz για 24/7 χρήση και περίπου 80-100 για benchoκαταστάσεις). Πριν πειράξω εγώ τα pads κλπ, ήμουν με ακριβώς αυτό το προφίλ (συχνοτήτων-ρευμάτων-ανεμιστήρων) και 3-4 βαθμούς κάτω στη μνήμη κατά μ.ο., κάπου εκεί έχει γίνει το "κακό". Το παθητικό μέρος της ψύξης είναι εξαιρετικό...περίπου τα 2/3 του πιάνει το pcb...έχει ουρά πίσω ατελείωτη. Θα ένιωθα σίγουρα καλύτερα με 3 ανεμιστήρες, εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Σκέφτομαι μήπως βγάλω το shroud προσωρινά και κοτσάρω επάνω τους δύο 14δες noctua industrial που έχω...σαν δοκιμή (ή και γενικότερα). Μέσα στις επόμενες μέρες, θα δοκιμάσω ένα πέρασμα ξανά, τώρα που έχω στα χέρια μου τα σωστά blueprints, μάλλον χρειάζεται. Δεν ειναι ίδιας ποιότητας/binning και γενικά είσαι εκτός και για vega 64 ειναι πολύ ψηλά η μνήμη δεν υπάρχει μα και μου πάνω σε αυτό. Αυτό που υποψιάζομαι ειναι ότι κάποια μούφα παίζει στα νούμερα λόγω bios mod σίγουρα τρέχεις δηλαδή πιο ψηλά απόσο αντέχει η κάρτα αλλά οι αριθμοί που δείχνει ειναι ιδιαίτερα μεγάλοι ειδικά για την ψύξη που έχει η pulse (πιστεψε με ειναι μικρή αν πιάσεις στα χέρια σου μια red devil ή nitro+ κτλ θα καταλάβεις) και μάλιστα στο 75% τα φαν. Δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας blueprints τα pads δεν κάνουν τίποτα σε vega εκτός απο το να δίνουν καλύτερη επαφή με την ψύκτρα στα VRM που δεν έχουν θέμα θερμοκρασίας. Το μόνο που μπορείς να κάνεις όπως είπα ειναι repaste, ανέβασμα τα φαν και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά με αυτά τα δύο ρίξημο τα hz στην μνήμη.
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 56 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Δεν ειναι ίδιας ποιότητας/binning και γενικά είσαι εκτός και για vega 64 ειναι πολύ ψηλά η μνήμη δεν υπάρχει μα και μου πάνω σε αυτό. Αυτό που υποψιάζομαι ειναι ότι κάποια μούφα παίζει στα νούμερα λόγω bios mod σίγουρα τρέχεις δηλαδή πιο ψηλά απόσο αντέχει η κάρτα αλλά οι αριθμοί που δείχνει ειναι ιδιαίτερα μεγάλοι ειδικά για την ψύξη που έχει η pulse (πιστεψε με ειναι μικρή αν πιάσεις στα χέρια σου μια red devil ή nitro+ κτλ θα καταλάβεις) και μάλιστα στο 75% τα φαν. Δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας blueprints τα pads δεν κάνουν τίποτα σε vega εκτός απο το να δίνουν καλύτερη επαφή με την ψύκτρα στα VRM που δεν έχουν θέμα θερμοκρασίας. Το μόνο που μπορείς να κάνεις όπως είπα ειναι repaste, ανέβασμα τα φαν και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά με αυτά τα δύο ρίξημο τα hz στην μνήμη. Θα τα έχω κατά νου όλα αυτά, εννοείται. Έχω 4 χρόνια τώρα ρίξει ξανά και ξανά ότι bench υπάρχει με αυτές τις ρυθμίσεις και έχω δει τί παίζει γενικά, πόσο ψηλά πάει/πήγαινε η κάρτα, τί ζητούσε και τί έδινε. Την παπαριά εγώ την έκανα, να δούμε πόσο/αν θα την πληρώσω.
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Κάτι κουλό... Κλείνω τον υπολογιστή Κυριακή βράδυ, 7-8 ώρες μετά την αλλαγή του psu, με τα πάντα να λειτουργούν σωστά , με επανεκκινήσεις για δοκιμές κλπ κλπ. Δευτέρα λείπω όλη μέρα από το σπίτι, επιστρέφω Τρίτη μεσημέρι. Τον ανοίγω, κάνει κάπου 10' να μπει στα win. Επανεκκίνηση, μπαίνει άμεσα. Shut down, πάλι 10' για να ξεκινήσει. Επανεκκίνηση, άμεσα. Στην εκκίνηση, φαίνεται να διαβάζει ασταμάτητα (από το σχετικό led του κουτιού) το σύστημα κάποιον δίσκο. Βρίζω, ψάχνω, λύνω, δένω, καταλήγω στο ότι κάτι παίζει με τις sata θύρες ή με έναν δίσκο αφού αν βγάλω τον συγκεκριμένο (ευτυχώς, την αποθήκη κατεβάσματος), λειτουργεί σωστά. Δίσκος ούτε ξέρω πόσων ετών, btw, τον αλλάζω με έναν που καθόταν. Μεταφέρω τα αρχεία, λειτουργεί. Στην διαχείριση υπολογιστή, στο "storage", βλέπω να έχει ξεμείνει ο παλιός, με ένδειξη "failed". Τον σβήνω, επανεκκινώ, όλα καλά. Σβήνω, εκκινώ, όλα καλά. Ξανά, ξανά, ξανά. Σήμερα το πρωί, έχω σβήσει από το βράδυ, εκκινώ, πάλι 10'. Τους δίσκους τους βλέπει όλους κανονικά. Όλοι λειτουργούν χωρίς πρόβλημα, από τη στιγμή που φορτώνει το ΛΣ. Τα win δεν βγάζουν κάτι σε ελέγχους. Τί διάλο? Μπαταρία μητρικής? Να κάτσω να ξαναξηλώσω όλες τις καλωδιώσεις sata, να δώ τί γίνεται μήπως με το βγάλε-βάλε του τροφοδοτικού κλπ κάτι πιέστηκε/τσάκισε? Αλλά γιατί να λειτουργεί άμεσα στην επανεκκίνηση?
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κάτι κουλό... Κλείνω τον υπολογιστή Κυριακή βράδυ, 7-8 ώρες μετά την αλλαγή του psu, με τα πάντα να λειτουργούν σωστά , με επανεκκινήσεις για δοκιμές κλπ κλπ. Δευτέρα λείπω όλη μέρα από το σπίτι, επιστρέφω Τρίτη μεσημέρι. Τον ανοίγω, κάνει κάπου 10' να μπει στα win. Επανεκκίνηση, μπαίνει άμεσα. Shut down, πάλι 10' για να ξεκινήσει. Επανεκκίνηση, άμεσα. Στην εκκίνηση, φαίνεται να διαβάζει ασταμάτητα (από το σχετικό led του κουτιού) το σύστημα κάποιον δίσκο. Βρίζω, ψάχνω, λύνω, δένω, καταλήγω στο ότι κάτι παίζει με τις sata θύρες ή με έναν δίσκο αφού αν βγάλω τον συγκεκριμένο (ευτυχώς, την αποθήκη κατεβάσματος), λειτουργεί σωστά. Δίσκος ούτε ξέρω πόσων ετών, btw, τον αλλάζω με έναν που καθόταν. Μεταφέρω τα αρχεία, λειτουργεί. Στην διαχείριση υπολογιστή, στο "storage", βλέπω να έχει ξεμείνει ο παλιός, με ένδειξη "failed". Τον σβήνω, επανεκκινώ, όλα καλά. Σβήνω, εκκινώ, όλα καλά. Ξανά, ξανά, ξανά. Σήμερα το πρωί, έχω σβήσει από το βράδυ, εκκινώ, πάλι 10'. Τους δίσκους τους βλέπει όλους κανονικά. Όλοι λειτουργούν χωρίς πρόβλημα, από τη στιγμή που φορτώνει το ΛΣ. Τα win δεν βγάζουν κάτι σε ελέγχους. Τί διάλο? Μπαταρία μητρικής? Να κάτσω να ξαναξηλώσω όλες τις καλωδιώσεις sata, να δώ τί γίνεται μήπως με το βγάλε-βάλε του τροφοδοτικού κλπ κάτι πιέστηκε/τσάκισε? Αλλά γιατί να λειτουργεί άμεσα στην επανεκκίνηση? Αν έχεις και τον επεξεργαστή σου overvolt /ΟC ειδικά σε ακραίο επίπεδο όπως την κάρτα σου παίζει αυτό ειδικά αν σου χάλασε και δίσκο.
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Αν έχεις και τον επεξεργαστή σου overvolt /ΟC ειδικά σε ακραίο επίπεδο όπως την κάρτα σου παίζει αυτό ειδικά αν σου χάλασε και δίσκο. Επεξεργαστής stock boost κλπ, με CO (undervolt per core, δηλαδή). Η κάρτα, διευκρινίζω, είναι με -110mV undervolt. 19 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας blueprints To παρακάτω: https://www.overclock.net/threads/vega56-pulse-1-25mm-thermal-pad-width.1752018/#post-28916832
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Επεξεργαστής stock boost κλπ, με CO (undervolt per core, δηλαδή). Η κάρτα, διευκρινίζω, είναι με -110mV undervolt. To παρακάτω: https://www.overclock.net/threads/vega56-pulse-1-25mm-thermal-pad-width.1752018/#post-28916832 ωραία να στο πω αλλιώς κάτσε για 1 μηνα με στοκ settings σε όλα (gpu cpu ram) ή εστω κανα 2 βδομάδες δεν θα πάθεις τιποτα... και δες αν το PC κάνει τα ίδια κουλά. (αν μπορείς/βολεύεσαι κάνε και ένα format ή έστω refresh τα windows για να αποκλείσουμε και αυτό το σενάριο) 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Όποιος μου εξηγήσει πώς άλλαξαν τα security options στο BIOS και μπήκε στο παιγνίδι το trusted computing (εγώ, συνειδητά, δεν είχα πειράξει τίποτα), κερδίζει εξαιρετική χειροποίητη μαρμελάδα από φρούτα του δάσους, πάνω από παγωτό της επιλογής του. Το κοίταζα σα χαμένος 10' για να συνηδειτοποιήσω ότι δεν ήταν πάντα έτσι (λογικό, δεν το είχα ποτέ ενεργοποιημένο από όσο ξέρω/θυμάμαι). Αυτή τη στιγμή, μετά από όλα αυτά, η εικόνα των δίσκων είναι η παρακάτω: Οκ, ο "Disk 0"/Games & Stuff, είναι παλιός (πολύ παλιός) δίσκος συτήματος τον οποίο κάποια στιγμή απέσυρα από κάπου και τον πέταξα όπως ήταν στο σύστημά μου για κάποια δουλειά, πήρα ότι ήθελα και τον κράτησα για ότι σκουπίδι θυμόμουν (έχει ακόμα μέσα δομή φακέλων OS...). Πλέον έχει και χρήσιμα πράγματα μέσα, μια άρρωστη θα έλεγα κατάσταση. Εκείνο το mini-partition των 99ΜΒ, να το σβήσω και να κάνω extent τον υπόλοιπο ή να το αφήσω όπως είναι και να μην ασχολούμαι? Για τον "Disk 3"/Storage, δεν έχω ιδέα πώς και γιατί βρέθηκε με ένα αντίστοιχο partition 128MB...αυτός από την αρχή κάνει ακριβώς τη δουλειά που λέει το όνομά του...mass storage, backups, και οτιδήποτε σχετικό, χωρίς να υπάρχει μέσα οτιδήποτε εγκατεστημένο. Αντίστοιχα, να πειράξω ή να τα αφήσω όπως είναι τώρα που (μάλλον) ξέμπλεξα?
nikoskola Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 εχεις φιλε μου πολυ μεγαλο oc στην vega.βαλε 990 mz στην μνημη και 1650 στο core και τεσταρε τα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα