Πέτρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Έχουμε και λέμε. Ο υπολογιστής μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται από άποψη ρυθμίσεων στην ίδια* κατάσταση που ήταν 11 μήνες πριν και λειτούργησε χωρίς πρόβλημα μέχρι το Φλεβάρη του '22. Από το Φλεβάρη μέχρι και κάποια στιγμή αρχές Μάη, άλλαξε η έκδοση bios στη μητρική που μου επέτρεψε αντί για stock ή uv επεξεργαστή (τα χρησιμοποιούσα εναλλάξ, με την ίδια απόλυτη σταθερότητα) να χρησιμοποιήσω CO με εξαιρετικά αποτελέσματα, πάλι απόλυτα σταθερά. Το Μάη, πέρασα νεότερη έκδοση bios, υποτίθεται πιο σταθερή, και από εκεί και πέρα ξεκίνησαν αστάθειες τις οποίες ακομα δεν έχω καταφέρει να εξαλείψω, ακόμα και την τελευταία εβδομάδα που γύρισα στο προηγούμενο σταθερό bios, με ολικό wipe (οπότε σίγουρα δεν έχει παραμείνει το παραμικρό υπόλειμμα). *Οι μόνες αλλαγές είναι στα Windows (10, pro) τα οποία έχουν πάρει όλες τις ενημερώσεις του τελευταίου χρόνου, και στις εκδόσει οδηγών για gpu. To θέμα μου είναι ότι από το Μάη που μπήκε το τελευταίο bios, ξεκίνησαν επανεκκινήσεις στο σύστημα, οποτεδήποτε ζοριζόταν πολύ η gpu. Ακόμα και heavy bench/stress, οδηγούσε σε επανεκκίνηση του συστήματος κλπ. Αυτό έχει πια ξεπεραστεί, με κάποιες μικρορυθμίσεις, αλλά σε βαρύ gaming πια (BF1, BFV τα οποία πάντα χρησιμοποιώ σαν δείκτη σταθερότητας), μετά από άλλοτε άλλο χρονικό διάστημα, το σύστημα θα κολλήσει/επανεκκινήσει. Έχω βγάλει (την Κυριακή που πέρασε) σχεδόν 3 ώρες χωρίς πρόβλημα, και σήμερα έφαγα επανεκκίνηση στα 30', μετά στα 20'. Σε οτιδήποτε άλλο (benching, stressing), το σύστημα δεν έχει θέμα. Έβγαλε Timespy extreme (κι όλα τα άλλα) stresstest, EZbench loop 1h, 30xTM5 1usmus profile v3 για τη RAM και aida stress, prime95, occt power/voltage 1h stress και οτιδήποτε άλλο μου έχει έρθει, χωρίς το παραμικρό θέμα. Σε light gaming (Diablo Immortal, πχ), δεν παρουσιάζει το παραμικρό. Σε άλλα φορτία, το ίδιο. Θέμα θερμοκρασιών, επίσημα δεν υπάρχει. Η D15 δεν αφήνει ποτέ τον επεξεργαστή να πάει πάνω από 75 βαθμούς, η gpu είναι ακόμα πιο κάτω σε πυρήνα/μνήμη (δεν παίρνω όρκο για το hotspot...αλλά με 1 ώρα λούπα στο ΕΖ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έσκαγε από εκεί), οι μνήμες έχουν ένα φουρφούρι καρφωμένο πάνω τους χειμώνα-καλοκαίρι. Στο event viewer, αφού διόρθωσα καιρό τώρα μια χαζομάρα που είχα κάνει με τη ram, βλέπω μόνο critical 41, το οποίο δεν μου δίνει την παραμικρή πληροφορία φυσικά. Βέβαια, μαζεύει το σύστημα ένα σκασμό errors, ότι δεν μπορεί να βρει/εγκαταστήσει κάποια/κάποιες συσκευές. Δεν ξέρω αν τα είχα παλιότερα, δεν το πιστεύω όμως. Για το 41, έχω τα παρακάτω: Spoiler - System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331c3b3a-2005-44c2-ac5e-77220c37d6b4} EventID 41 Version 8 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2022-06-14T16:28:58.5465145Z EventRecordID 174462 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID] 8 Channel System Computer DESKTOP-STCU44Q - Security [ UserID] S-1-5-18 - EventData BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress 0 PowerButtonTimestamp 0 BootAppStatus 0 Checkpoint 0 ConnectedStandbyInProgress false SystemSleepTransitionsToOn 0 CsEntryScenarioInstanceId 0 BugcheckInfoFromEFI false CheckpointStatus 0 CsEntryScenarioInstanceIdV2 0 LongPowerButtonPressDetected false και - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331c3b3a-2005-44c2-ac5e-77220c37d6b4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>8</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000400000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2022-06-14T16:28:58.5465145Z" /> <EventRecordID>174462</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> <Channel>System</Channel> <Computer>DESKTOP-STCU44Q</Computer> <Security UserID="S-1-5-18" /> </System> - <EventData> <Data Name="BugcheckCode">0</Data> <Data Name="BugcheckParameter1">0x0</Data> <Data Name="BugcheckParameter2">0x0</Data> <Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data> <Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data> <Data Name="SleepInProgress">0</Data> <Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data> <Data Name="BootAppStatus">0</Data> <Data Name="Checkpoint">0</Data> <Data Name="ConnectedStandbyInProgress">false</Data> <Data Name="SystemSleepTransitionsToOn">0</Data> <Data Name="CsEntryScenarioInstanceId">0</Data> <Data Name="BugcheckInfoFromEFI">false</Data> <Data Name="CheckpointStatus">0</Data> <Data Name="CsEntryScenarioInstanceIdV2">0</Data> <Data Name="LongPowerButtonPressDetected">false</Data> </EventData> </Event> αν κάποιον βοηθούν. Η εγκατάσταση των Win, πρέπει κάπου να έχει "χτυπήσει", αλλά όλες οι προσπάθειες για repair (sfc, DISM) δεν έδωσαν αποτέλεσμα. Πληροφοριακά, έχω κάποια περίεργα σκηνικά. Για κάποιο λόγο μου εμφανίζεται συνέχεια ότι προσπαθεί να εγκατασταθεί το GOW5, από το XBOX pass, το οποίο έχω απεγκαταστήσει μήνες τώρα. Πατάω cancel παντού, στην επόμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή (κανονική, όχι από αστάθεια), τα ίδια. Κανένα καθαριστικό δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει άκρη. Κάθε αλλαγή οδηγού της gpu, έχει γίνει με κάθε επισημότητα (είτε ddu σε safe, είτε από την επιλογή των οδηγών για επαναφορά, είτε αντίστοιχα από το πρόγραμμα της amd). Οι διάφορες ρυθμίσεις σε cpu/gpu/ram είναι από σχεδόν χρόνο δοκιμασμένες (cpu/ram), μέχρι κοντά 4 χρόνια (gpu). Αυτό που μου δημιουργεί το πρόβλημα και δεν ξέρω από πού να αρχίσω, είναι ότι μέχρι να κάνω την αναβάθμιση bios στο τελευταίο, το Μάη, όλα λειτουργούσαν υποδειγματικά επί μήνες. Από εκεί και μετά, ακόμα και όταν γύρισα στο προηγούμενο απόλυτα σταθερό, το μόνο που κατάφερα είναι να έχω κάποια διαστήματα που όλα καλά (οι 2.5 ώρες που αναφέρω), αλλά μετά τα ίδια χωρίς την παραμικρή αλλαγή. Ειλικρινά, δεν ξέρω από πού να αρχίσω... Να χαλαρώσω τις μνήμες? Οκ...μπορεί να γίνει, αλλά σπάω το κεφάλι μου γιατί να φταίνε αφού δεν βγάζουν πουθενά πρόβλημα. Να χαλαρώσω τη gpu? Κυριολεκτώ, είναι σχεδόν 4 χρόνια που λειτουργεί το προφίλ (το ανανεώνω με κάθε νέα έκδοση οδηγών και το ξανασώζω, μη τυχόν υπάρχουν ασυμβατότητες), χωρίς θέμα. Ο επεξεργαστής οπουδήποτε αλλού δεν "σκάει". Δεν ξέρω, ειλικρινά. Μάλλον τις επόμενες μέρες θα φάει format το σύστημα, να είμαι σίγουρος ότι καθάρισε από τυχόν βλακείες μου που δεν θυμάμαι, τουλάχιστον. Κάτι άλλο? 5600Χ, Taichi X370 (bios v.7.04), Vega56 (V64 bios) 22.5.2, 2x8 Crucial Ballistix 3800/16 (3200/16 nom).
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Upd.1: Μόλις chrashαρε σε FS Ultra stress, κάπου στην 5η-6η λούπα. Ήταν ίσως το μόνο που δεν είχα τρέξει μέχρι τώρα. Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι το HWinfo έχει πρόβλημα εδώ και πόσες εκδόσεις με τους Adrenaline (ή το αντίθετο, προφανώς) και μαζί τα δύο κρασάρουν, οπότε δεν μπορώ να δω παραπάνω πληροφορίες για την κάρτα. Ίσως με το gpu-z να βγάλω κάποια άκρη. Θα επιστρέψω σε οδηγούς Φλεβάρη, λοιπόν, και βλέπουμε.
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εψαξες για το event id 131 που εχεις ανεβασει στο windows 10 thread? https://www.google.com/search?q=event+id+131+device+setup+manager+reddit&client=opera&hs=oYy&sxsrf=ALiCzsZIIFT9zhWliFgyx5s8VoICqik5IQ%3A1655246685296&ei=XQ-pYqvjEYrosAes34qIAg&ved=0ahUKEwjrhcW1gq74AhUKNOwKHayvAiEQ4dUDCA0&uact=5&oq=event+id+131+device+setup+manager+reddit&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAM6BwgAEEcQsAM6BggAEB4QFjoFCCEQoAE6BwghEAoQoAFKBAhBGABKBAhGGABQswdYsg5gow9oAXABeACAAZEBiAGEBpIBAzAuN5gBAKABAcgBCMABAQ&sclient=gws-wiz https://www.wilderssecurity.com/threads/metadata-staging-failed.421055/ Αν ανοιξεις τα devices, σου εμφανιζει τπτ με θαυμαστικο κτλ? Τωρα ειδα οτι εχεις και εικονα απο το device manager. Αυτο που ειπε ο Theo ισως εχει λογικη. Τρεξε ξανα timespy, fs ultra και κανα heaven και συγκρινε τα watt που τραβαει το καθενα (gpu z δειχνει). Αν στο κανει σε αυτο που τραβαει τα πιο πολλα, ισως οντως psu. Ή δοκιμασε και μεσα απο το adrenaline uv για να ριξεις τα watt Παντως αν εχεις 2ο σκληρο, θα δοκιμαζα να βαλω τα windows εκει και αντιγραφη τα Bf1/5 να δεις αν στο κανει (για να μην πειραξεις την main εγκατασταση) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από SabotazNic
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εψαξες για το event id 131 που εχεις ανεβασει στο windows 10 thread? https://www.google.com/search?q=event+id+131+device+setup+manager+reddit&client=opera&hs=oYy&sxsrf=ALiCzsZIIFT9zhWliFgyx5s8VoICqik5IQ%3A1655246685296&ei=XQ-pYqvjEYrosAes34qIAg&ved=0ahUKEwjrhcW1gq74AhUKNOwKHayvAiEQ4dUDCA0&uact=5&oq=event+id+131+device+setup+manager+reddit&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAM6BwgAEEcQsAM6BggAEB4QFjoFCCEQoAE6BwghEAoQoAFKBAhBGABKBAhGGABQswdYsg5gow9oAXABeACAAZEBiAGEBpIBAzAuN5gBAKABAcgBCMABAQ&sclient=gws-wiz https://www.wilderssecurity.com/threads/metadata-staging-failed.421055/ Αν ανοιξεις τα devices, σου εμφανιζει τπτ με θαυμαστικο κτλ? Τωρα ειδα οτι εχεις και εικονα απο το device manager. Αυτο που ειπε ο Theo ισως εχει λογικη. Τρεξε ξανα timespy, fs ultra και κανα heaven και συγκρινε τα watt που τραβαει το καθενα (gpu z δειχνει). Αν στο κανει σε αυτο που τραβαει τα πιο πολλα, ισως οντως psu. Ή δοκιμασε και μεσα απο το adrenaline uv για να ριξεις τα watt Παντως αν εχεις 2ο σκληρο, θα δοκιμαζα να βαλω τα windows εκει και αντιγραφη τα Bf1/5 να δεις αν στο κανει (για να μην πειραξεις την main εγκατασταση) Για το 131 μάλλον βρήκα λύση, απλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα για να έχω μια "σταθερά" σε σχέση με τα υπόλοιπα. Θαυμαστικά κλπ, δεν υπάρχουν πουθενά/τίποτα. Επανέφερα και το ΗΡΕΤ, για κάθε κάθε κάθε ακραίο ενδεχόμενο (προφανώς δεν άλλαξε κάτι). Έτρεξα κάποιες δοκιμές τώρα με τον καφέ (οδηγός+ρυθμίσεις Φλεβάρη), και μάλλον πάμε από το κακό στο χειρότερο. Σκάει γενικά, σε >260w (κατά καιρούς έπιασα 280-290 τόσα χρόνια σε benchoδοκιμές), αλλά τουλάχιστον πλέον καταρρέει ο οδηγός, όχι όλο το σύστημα. Έβγαλε TS extreme: Έβγαλε FS Ultra (bench, όχι stress): Αλλά έσκασε σε Superposition 4K (το οποίο ήταν μια χαρά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα), με αυτά (ρυθμίσεις 24/7): Έσκασε με τις ίδιες ρυθμίσεις, αλλά με power +10% (από +20% κανονικά): Το έβγαλε πια με 0%: Έριξα και ρολόγια πλέον, έβγαλε πάλι Super4K: Αλλά και FS Ultra Stress: Με αυτό το "χαμηλό" προφίλ, είμαι κάπου 10% σε επιδόσεις. Το ζήτημα είναι...κάρτα γραφικών ή τροφοδοτικό? Το hotspot της κάρτας έχει περιθώριο ακόμα...πέρσι ήταν καρφωμένο στους 108 μέχρι και τέλη Σεπτέμβρη, μετά τη μπούρδα που έκανα με άνοιγμα, πάστα, αλλαγή pads (έριξα πυρήνα/μνήμη, αλλά κάτι-κάπου δεν πατάει). Τρόπος ελέγχου του τροφοδοτικού? Κάρτα αντίστοιχων απαιτήσεων δεν βρίσκεται στο περιβάλλον, και δεν θα ήθελα κιόλας να τη βάλω πάνω σε ένα δυνητικά έτοιμο να σκάσει. Αντίστοιχα, να πάω την κάρτα αλλού? Το φοβάμαι κι αυτό. Απόγευμα έχει ξήλωμα και τα δύο, φύσημα/καθάρισμα για κάθε ενδεχόμενο.
vagelis2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Συγγνώμη που γράφω εδώ αλλά θα ανοίξω κάποια στιγμή νέο θέμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το σύστημα... Στο occt υπάρχει τρόπος να έχω γραφήματα από τα τεστ με temp, volt, mhz κλπ.. Παλιότερα είχε αυτή την δυνατότητα, μηπως το βάλανε στην πληρωμένη έκδοση? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Το hotspot της κάρτας έχει περιθώριο ακόμα...πέρσι ήταν καρφωμένο στους 108 μέχρι και τέλη Σεπτέμβρη, μετά τη μπούρδα που έκανα με άνοιγμα, πάστα, αλλαγή pads (έριξα πυρήνα/μνήμη, αλλά κάτι-κάπου δεν πατάει). Τρόπος ελέγχου του τροφοδοτικού? Κάρτα αντίστοιχων απαιτήσεων δεν βρίσκεται στο περιβάλλον, και δεν θα ήθελα κιόλας να τη βάλω πάνω σε ένα δυνητικά έτοιμο να σκάσει. Αντίστοιχα, να πάω την κάρτα αλλού? Το φοβάμαι κι αυτό. Απόγευμα έχει ξήλωμα και τα δύο, φύσημα/καθάρισμα για κάθε ενδεχόμενο. Τι να πω. Ιδανικά θα έπρεπε να δεις και το θέμα με τις θερμοκρασίες και τα pads. Σίγουρα κάνας gamers nexus θα έχει κανει tear down με τα μεγέθη των pads. Που βρίσκεσαι? Μήπως βρεθεί κάποιος με καμία κάρτα κοντά σου
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Τι να πω. Ιδανικά θα έπρεπε να δεις και το θέμα με τις θερμοκρασίες και τα pads. Σίγουρα κάνας gamers nexus θα έχει κανει tear down με τα μεγέθη των pads. Που βρίσκεσαι? Μήπως βρεθεί κάποιος με καμία κάρτα κοντά σου Παλαιό Φάληρο είμαι, ανοιχτός σε προτάσεις. Σκέφτομαι να τη βάλω πάνω στο παλιό σύστημα που το έχει ο αδερφός μου, fx8320-520w corsair rmx...αλλά είναι τροφοδοτικό 13 χρόνων πια...ίσα να τρέξω 2 προφίλ στο superposition, να δω. Όσο για λύσιμο, πέρσι που είχα κοιτάξει, για το συγκεκριμένο μοντέλο (Pulse), δεν είχα βρει κάτι συγκεκριμένο. Δεν ξέρω αν αξίζει να στείλω στη Σαπφώ, μήπως φιλοτιμηθεί κανείς και απαντήσει. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από Πέτρος
ultraex2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Παλαιό Φάληρο είμαι, ανοιχτός σε προτάσεις. Σκέφτομαι να τη βάλω πάνω στο παλιό σύστημα που το έχει ο αδερφός μου, fx8320-520w corsair rmx...αλλά είναι τροφοδοτικό 13 χρόνων πια...ίσα να τρέξω 2 προφίλ στο superposition, να δω. Όσο για λύσιμο, πέρσι που είχα κοιτάξει, για το συγκεκριμένο μοντέλο (Pulse), δεν είχα βρει κάτι συγκεκριμένο. Δεν ξέρω αν αξίζει να στείλω στη Σαπφώ, μήπως φιλοτιμηθεί κανείς και απαντήσει. Δες τη βρήκα bro Sapphire Vega 56 Pulse repaste After still no luck getting a new GPU, I took the plunge and repasted/paded my vega 56. Was my 1st time doing a GPU, and finding the right thickness of pad was a pain, as Sapphire state you need a 1.25mm thickness but all I could find was either 1 or 1.5 I went with the Thermal Grizzley minus 8 1.5mm pad which i tested, and it compresses down to 1mm with no issue. I've ran the card for about 6 weeks now, with 5-6 hour gaming sessions in division 2 and horizon zero dawn, and i'm hitting max temps of 73c which is an 8c improvement. over the old and as i found out, crumbly pads. 1
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε Δες τη βρήκα bro Sapphire Vega 56 Pulse repaste After still no luck getting a new GPU, I took the plunge and repasted/paded my vega 56. Was my 1st time doing a GPU, and finding the right thickness of pad was a pain, as Sapphire state you need a 1.25mm thickness but all I could find was either 1 or 1.5 I went with the Thermal Grizzley minus 8 1.5mm pad which i tested, and it compresses down to 1mm with no issue. I've ran the card for about 6 weeks now, with 5-6 hour gaming sessions in division 2 and horizon zero dawn, and i'm hitting max temps of 73c which is an 8c improvement. over the old and as i found out, crumbly pads. Τα - 8 είχα χρησιμοποιήσει κι εγώ αρχικά, όσο θυμάμαι και η 1η απόπειρα ήταν καταστροφική...δεν ξεκινούσε καν η κάρτα από υπερθέρμανση. Έστειλα στο γερμανικό support, μήπως και μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν, 220w, - 10% επιδόσεις, αρκετά πιο ήσυχη κάρτα (έχω επιθετικό προφίλ), και βλέπουμε. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 9:51 ΜΜ, Πέτρος είπε Τα - 8 είχα χρησιμοποιήσει κι εγώ αρχικά, όσο θυμάμαι και η 1η απόπειρα ήταν καταστροφική...δεν ξεκινούσε καν η κάρτα από υπερθέρμανση. έβαλες μάλλον μια τελίτσα στο κέντρο; αυτά τα 2 παραθυράκια που έχει η κάρτα κάτω απο την GPU δεν ειναι κομμάτι της πλάκας του IHS (δεν έχει βασικά IHS) αλλά οι HBM2 μνήμες πρέπει να αλείψεις σε όλη την επιφάνεια (και στα κενά αν έχει η δική σου) για βέλτιστα αποτελέσματα.
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε έβαλες μάλλον μια τελίτσα στο κέντρο; αυτά τα 2 παραθυράκια που έχει η κάρτα κάτω απο την GPU δεν ειναι κομμάτι της πλάκας του IHS (δεν έχει βασικά IHS) αλλά οι HBM2 μνήμες πρέπει να αλείψεις σε όλη την επιφάνεια (και στα κενά αν έχει η δική σου) για βέλτιστα αποτελέσματα. Όχι όχι, τίποτα τέτοιο. Παστωμένη όλη η επιφάνεια πυρήνα+μνημών, κανονικά. Κάπου αλλού είναι το θέμα μου, κάπου αλλού την έκανα τη χαζομάρα.
Πέτρος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Nα πω ότι με τα 220w βγάζει ώρες απροβλημάτιστα η κάρτα, σε οποιοδήποτε σενάριο. Πρακτική διαφορά στα παιγνίδια δεν καταλαβαίνω σε επιδόσεις, αλλά είναι σίγουρα πιο ήσυχα τα αυτιά μου. Το ξήλωμα του συστήματος, με φύσημα-καθάρισμα, δεν άλλαξε κάτι. Τόσο καιρό, δεν βρήκα ευκαιρία να δοκιμάσω την κάρτα αλλού, σε άλλο τροφοδοτικό, οπότε έχω μείνει με την απορία. Η Σαπφώ μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει...ούτε αρνητικά, ούτε θετικά.
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1)Τροφοδοτικο? 2) θερμοκρασίες motherboard κοντά στην περιοχή της GPU? 3) θα εξαρτηθεί από το 1+2
Πέτρος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, atheatos είπε 1)Τροφοδοτικο? 2) θερμοκρασίες motherboard κοντά στην περιοχή της GPU? 3) θα εξαρτηθεί από το 1+2 1) Seasonic x-series, gold, 850w, με δύο διαφορετικές γραμμές στη gpu. Τουλάχιστον από πέρσι που ξεπάτωσα τη gpu, δεν είχε πειραχτεί/αλλάξει κάτι (πέρα από φύσημα/ρούφηγμα, αλλά χωρίς να τα ξηλώσω). Το τροφοδοτικό, πλέον, είναι 8+ χρόνων βέβαια. 2) Τί να σου πω? Δεν βλέπω κάτι περίεργο στο hwinfo πάντως.
greekfragma Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 3 minutes ago, Πέτρος said: 1) Seasonic x-series, gold, 850w, με δύο διαφορετικές γραμμές στη gpu. Τουλάχιστον από πέρσι που ξεπάτωσα τη gpu, δεν είχε πειραχτεί/αλλάξει κάτι (πέρα από φύσημα/ρούφηγμα, αλλά χωρίς να τα ξηλώσω). Το τροφοδοτικό, πλέον, είναι 8+ χρόνων βέβαια. 2) Τί να σου πω? Δεν βλέπω κάτι περίεργο στο hwinfo πάντως. μάλλον άρχισε να δείχνει τα χρόνια του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα