Προς το περιεχόμενο

Spotify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μπορώ να στείλω τις λίστες μου από τον λογαριασμό μου σε άλλο λογαριασμό;

Τις κάνω κοινοποίηση μέσω viber, μετά πως τις εισαγω στον άλλο λογαριασμό;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχουμε βρει κάποια στάνταρ λύση για αυτό; Ζητάει όντως vpn (δλδ σύνδεση από την εκάστοτε χώρα λογαριασμού) ανά δεκαπενθήμερο; 

Δημοσ.
Στις 27/11/2023 στις 9:53 ΜΜ, JDimi είπε

Καλησπέρα,

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μπορώ να στείλω τις λίστες μου από τον λογαριασμό μου σε άλλο λογαριασμό;

Τις κάνω κοινοποίηση μέσω viber, μετά πως τις εισαγω στον άλλο λογαριασμό;

Άπλα άνοιξε εναν 2 παράθυρα(chrome,firefox κλπ) στο pc, πας στην playlist που θες να κάνεις copy και ctrl + a, ctrl + c η αλλιώς δεξί κλικ αντιγραφή, και με paste στην ολοκαίνουρια λίστα στον αλλο λογαριασμό. Ολο αυτό αφού έχεις φτιάξει καινούρια άδεια λίστα!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! εχω προσπαθησει να κανω λογαργιασμο αλλα δεν τα καταφερα, υπαρχει καποιος που να μπορει να μοιραστει παραπανω πληροφοριες σχετικα;;

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/3/2024 στις 9:27 ΠΜ, pektis7 είπε

Υπάρχει μια κενή θέση για spotify family, για όποιον ενδιαφέρεται.

Είναι διαθέσιμη ακόμη η θέση;;

Δημοσ.
Στις 26/8/2023 στις 10:09 ΜΜ, panosno1com είπε

@GeorgM2003 μπορείς να μου πεις σε pm την διαδικασία που γράφτηκες σε παρακαλώ? Για εκπαιδευτικούς σκοπούς :P 😜  Ευχαριστώ...

μηπω μάθαμε ποιο vpn χρησιμοποιεί κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω κάνει με redeem ετησιο Spotify preimum , πόσες κάρτες ακόμα χρειάζονται  για να γίνει duo η family ? Ξέρει κανείς? 

Επεξ/σία από magic_
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημέρα. ειχα σποτιφαι premium ειχα πληρώσει με δωροκαρτες απο αμαζον ινδικές και είχα γυρίσει κ το region σε Ινδία Τώρα που έληξαν το γύρισα σε Ελλάδα εχω κατεβάσει ενα apk premium αλλά δεν μ εμφανίζει τα τραγούδια κλπ τπτ. Αν γυρίσω το region απο το pc με vpn Αμερική πχ μετά μπω και στο κινητό με vpn απο Αμερική ολα καλά μόλις κλείσω το vpn παλι τα ίδια, έχω κάνει κ καθαρισμό cache να μην κρατήσει στοιχεία κλπ έκανα κ το apk απεγκατάσταση κ εγκατάσταση με ενεργοποιημένο vpn μόλις το κλείσω πάλι το ίδιο γίνεται δεν με αφήνει να ακούσω τραγούδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...