Προς το περιεχόμενο

[FREE] Street Fighter II @ PS Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Xbox One ετσι εγινε οπως γραφεις παραπανω στο ps store βλεπω δεν εχει μεμονωμενα παιχνιδια αλλα συλλογες και δεν βρηκα το SFII .

Αυτα αφου κατεβηκε βεβαια το capcom arcade και επισης ειδα εχει δωρεαν το 1943 με το κατεβασμα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nikx είπε

Στο Xbox One ετσι εγινε οπως γραφεις παραπανω στο ps store βλεπω δεν εχει μεμονωμενα παιχνιδια αλλα συλλογες και δεν βρηκα το SFII .

Αυτα αφου κατεβηκε βεβαια το capcom arcade και επισης ειδα εχει δωρεαν το 1943 με το κατεβασμα του.

Εγώ μόλις έβαλα (μέσω PC) στο λογ/σμό μου το capcom arcade stadium, μου εμφάνισε πρώτο πρώτο το SFII δωρεάν:

sf2xb.jpg

Το link είναι αυτό:

https://www.xbox.com/el-GR/games/store/capcom-arcade-stadiumstreet-fighter-ii-the-world-warrior/9MXGL51PNM2Q/0010

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι στο ΧΒΟΧ δεν υπαρχει θεμα κατεβηκε κανονικα στο ps store playstation συναντησα τα παραπανω που εγραψα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, PGP737ng είπε

Δεν μου το δίνει για ps5… 

Μια χαρά το δίνει για ps5.απο το λινκ που έβαλες κάνει log in στείλε το library και πήγαινε κατέβασε το arcade stadium που είναι κάτι σαν το παλιό mame32.ανοιξε το arcade stadium και μέσα εκεί θα βρεις το sfii δωρεαν

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...