Προς το περιεχόμενο

Η σειρά «Squid Game» επιστρέφει με 2η σεζόν στο Netflix

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, bazzil είπε

το πρώτο επεισόδιο άντε και το δεύτερο είχε ενδιαφέρον κάπως. Βιοπαλεστής, αγώνας επιβίωσης, απ τα ψηλά στα χαμηλά κτλ. Όταν άρχισαν να τους καθαρίζουν λες και ήταν πρόβατα στη στάνη - που ήταν δηλαδή - έχασε το ενδιαφέρον. Ειδικά αυτοί οι και καλά πλούσιοι που πλήρωναν για να παρακολουθήσουν και εμφανίστηκαν στα μισά της σειράς ήταν όλα τα λεφτά. Πιο κομπάρσος κι απ τον κομπάρσο. 

Το όλο κομμάτι με τους φραγκάτους που έσκασαν να δουν τους τελικούς ήταν όντως τραγικό, απαράδεκτοι διάλογοι, τραγικές ερμηνείες, εντελώς νηπιακό. Όμως παρ' όλ' αυτά η σειρά μου άρεσε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, culnar είπε

Το όλο κομμάτι με τους φραγκάτους που έσκασαν να δουν τους τελικούς ήταν όντως τραγικό, απαράδεκτοι διάλογοι, τραγικές ερμηνείες, εντελώς νηπιακό. Όμως παρ' όλ' αυτά η σειρά μου άρεσε.

Δεν θα διαφωνήσω. Σε γενικές γραμμές είχε μια πλοκή και ιδίως προς το τέλος είχες και κάποια αγωνία. Νομίζω είναι απ τις σειρές που δεν ξαναβλέπεις αλλά ούτε και περιμένεις να δεις και επόμενη σεζόν.

On 15/06/2022 at 10:42, bazzil said:

Δεν θα διαφωνήσω. Σε γενικές γραμμές είχε μια πλοκή και ιδίως προς το τέλος είχες και κάποια αγωνία. Νομίζω είναι απ τις σειρές που δεν ξαναβλέπεις αλλά ούτε και περιμένεις να δεις και επόμενη σεζόν.

Έχω την εντύπωση πως απλά η σειρά δεν μπορούσε να αφιερώσει χρόνο στο development των πλουσίων. Αναφέρονται αργότερα περισσότερα πράγματα γι΄αυτούς, αλλά νιώθω πως ο περισσότερος κόσμος έκραξε τις σκηνές εκείνες επειδή κυρίως οι ηθοποιοί μιλούσαν βλαχο-Αγγλικά όπως θα τα μιλούσε ένας Έλληνας. Αν οι διάλογοι ήταν στα Κορεάτικα, τότε τα μισά αρνητικά σχόλια θα εξαφανίζονταν δια μαγείας.

• Like 1

Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα αυτό που θα πω αλλά αυτός που είχε γράψει το squid game μία season ήθελε να βγάλει αλλά το συμβόλαιο με την netflix τον ανάγκασε να γυρίσει και δεύτερη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...