power_1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μπορω να κανω αιτηση φορητοτητας στην wind σταθερη κι να ζητησω η φορητοτητα να γινει μετα απο τις 28/6 που τελειωνει το συμβολαιο με την αλλη εταιρια (για να μην εχουμε τελη προωρης διακοπης )? Μπορουν να δεσμευτουν γραπτα οτι σε περιπτωση που γινει νωριτερα η ενεργοποιηση θα πληρωσουν τα τελη προωρης διακοπης αυτοι? Η να κανω την αιτηση μια μερα πριν ληξη το συμβολαιο ωστε να ειμαι συγουρος οτι θα γινει μετα τη ληξη ? Μηνιμουν χρονος φορητητας στην wind σε vdsl απο adsl ,ξερη κανεις ?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στην voda που το εχω κανει ναι γίνεται, την wind δεν την εμπιστεύομαι καθολου
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 hours ago, power_1 said: Μπορω να κανω αιτηση φορητοτητας στην wind σταθερη κι να ζητησω η φορητοτητα να γινει μετα απο τις 28/6 που τελειωνει το συμβολαιο με την αλλη εταιρια (για να μην εχουμε τελη προωρης διακοπης )? Μπορουν να δεσμευτουν γραπτα οτι σε περιπτωση που γινει νωριτερα η ενεργοποιηση θα πληρωσουν τα τελη προωρης διακοπης αυτοι? Η να κανω την αιτηση μια μερα πριν ληξη το συμβολαιο ωστε να ειμαι συγουρος οτι θα γινει μετα τη ληξη ? Μηνιμουν χρονος φορητητας στην wind σε vdsl απο adsl ,ξερη κανεις ? δεν θα παιρνα το ρισκο να δωσω ημερομηνια.πολλοι πηγαν να το κανουν και εγινε διακοπη πιο πριν.οποτε last day. και μια βδομαδα μετα να σε γυρισουν στον παλιο παροχο θα δωσεις λεφτα για one week 1
power_1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, poulinos είπε δεν θα παιρνα το ρισκο να δωσω ημερομηνια.πολλοι πηγαν να το κανουν και εγινε διακοπη πιο πριν.οποτε last day. και μια βδομαδα μετα να σε γυρισουν στον παλιο παροχο θα δωσεις λεφτα για one week Θα κανω αιτηση για φορητοτητα και μεταβιβαση γραμμης στο νεο παροχο ταυτοχρονα αλλα την ....1η μερα που θα γινει αοριστου το συμβολαιο στο παλαιο παροχο . Μπορω να ζητησω αμεση (χωρις την δυνατοτητα υπαναχωρησης) φορητοτητα .κι ετσι να εχω πιο γρηγορα την φορητοτητα στο νεο παροχο ?
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 On 15/06/2022 at 07:54, power_1 said: Θα κανω αιτηση για φορητοτητα και μεταβιβαση γραμμης στο νεο παροχο ταυτοχρονα αλλα την ....1η μερα που θα γινει αοριστου το συμβολαιο στο παλαιο παροχο . Μπορω να ζητησω αμεση (χωρις την δυνατοτητα υπαναχωρησης) φορητοτητα .κι ετσι να εχω πιο γρηγορα την φορητοτητα στο νεο παροχο ? σε καποιες περιπτωσεις εχει να κανει με το πως εγινε η αιτηση νομιζω δεν υπαρχει δυνατοτητα υπαναχωρησης .σε καθε περιπτωση εφοσον γινεις αοριστου λιγο σε νοιαζει ποτε θα ενεργοποιηθεις.αλλωστε ο παροχος θα σε χρεωσει για τις ημερες που επαιξεις και οχι το συνολικο τιμημα για ολο το μηνα ή το διμηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα