Elenisa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Γνωριζει καποιος αν μπορω να συνδυασω αναρρωτικη αδεια και κανονικη αδεια που διακαιουμαι μαζι?
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 12 minutes ago, Elenisa said: Γνωριζει καποιος αν μπορω να συνδυασω αναρρωτικη αδεια και κανονικη αδεια που διακαιουμαι μαζι? την μια μετα την αλλη ναι.αρκει να μην φρικαρει ο εργοδοτης. 1
mrDogMon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Όχι δυστυχώς , ένα παράδειγμα πρόσφατο, ήταν να πάρω 10 ημέρες άδεια αρχές Αυγούστου αλλά επειδή τον Ιούλιο είχα πάρει αναρρωτική άδεια 4 ημέρες μου έκοψαν ημέρες από την κανονική άδεια , έτσι λοιπόν αντί να κάτσω 10 ημέρες έκατσα 6 ... Με εξαίρεση όμως αν είχες πάρει αναρρωτική άδεια έως και πριν 3 μήνες , τότε ίσως κάτι θα μπορούσε να γίνει ( με χαρτί επιβεβαίωσης νόσησης εννοείτε ).
dionisis1925 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Όχι δυστυχώς , ένα παράδειγμα πρόσφατο, ήταν να πάρω 10 ημέρες άδεια αρχές Αυγούστου αλλά επειδή τον Ιούλιο είχα πάρει αναρρωτική άδεια 4 ημέρες μου έκοψαν ημέρες από την κανονική άδεια , έτσι λοιπόν αντί να κάτσω 10 ημέρες έκατσα 6 ... Με εξαίρεση όμως αν είχες πάρει αναρρωτική άδεια έως και πριν 3 μήνες , τότε ίσως κάτι θα μπορούσε να γίνει ( με χαρτί επιβεβαίωσης νόσησης εννοείτε ). Που το γράφει αυτό ? Δεν έχει καμία σχέση η αναρρωτική άδεια με την κανονική.
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Θα έπρεπε στα πανεπιστήμια να έρχεται κάποιος να εξηγεί κάποια βασικά δικαιώματα στην εργασία. 4 2
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Όχι δυστυχώς , ένα παράδειγμα πρόσφατο, ήταν να πάρω 10 ημέρες άδεια αρχές Αυγούστου αλλά επειδή τον Ιούλιο είχα πάρει αναρρωτική άδεια 4 ημέρες μου έκοψαν ημέρες από την κανονική άδεια , έτσι λοιπόν αντί να κάτσω 10 ημέρες έκατσα 6 ... Με εξαίρεση όμως αν είχες πάρει αναρρωτική άδεια έως και πριν 3 μήνες , τότε ίσως κάτι θα μπορούσε να γίνει ( με χαρτί επιβεβαίωσης νόσησης εννοείτε ). Αυτό είναι δημιουργική λογιστική του εργοδότη σου. Μπορείς να τις πάρεις την μια μετά την άλλη, δεν απαγορεύεται κάπου.
mrDogMon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Σε δύο δουλειές που δούλευα έτσι ήταν , και καλά λόγο covid περιορίστηκε το προσωπικό με αποτέλεσμα σε όλα τα μαγαζιά / καταστήματα να υπάρχει μειώσει αδειών και κάτι τέτοια , τώρα αν αυτό ισχύει ή είναι " πατέντες " δεν το ξέρω , πάντως έγραψα αυτό ακριβώς που και οι 2 δουλειές μου είχαν αναφέρει
vorlon68 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Όχι δυστυχώς , ένα παράδειγμα πρόσφατο, ήταν να πάρω 10 ημέρες άδεια αρχές Αυγούστου αλλά επειδή τον Ιούλιο είχα πάρει αναρρωτική άδεια 4 ημέρες μου έκοψαν ημέρες από την κανονική άδεια , έτσι λοιπόν αντί να κάτσω 10 ημέρες έκατσα 6 ... Με εξαίρεση όμως αν είχες πάρει αναρρωτική άδεια έως και πριν 3 μήνες , τότε ίσως κάτι θα μπορούσε να γίνει ( με χαρτί επιβεβαίωσης νόσησης εννοείτε ). Σε επιασε κωτσο ο εργοδότης. Καμια σχέση οι 2 άδειες.
dionisis1925 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Σε δύο δουλειές που δούλευα έτσι ήταν , και καλά λόγο covid περιορίστηκε το προσωπικό με αποτέλεσμα σε όλα τα μαγαζιά / καταστήματα να υπάρχει μειώσει αδειών και κάτι τέτοια , τώρα αν αυτό ισχύει ή είναι " πατέντες " δεν το ξέρω , πάντως έγραψα αυτό ακριβώς που και οι 2 δουλειές μου είχαν αναφέρει Δεν ισχύουν αυτά που λες σε καμία περίπτωση, υπάρχουν νομοθεσίες που ορίζουν τις άδειες , εσύ δεν το έψαξες το θέμα όσο θα έπρεπε και την πάτησες.
panosno1com Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Σε δύο δουλειές που δούλευα έτσι ήταν , και καλά λόγο covid περιορίστηκε το προσωπικό με αποτέλεσμα σε όλα τα μαγαζιά / καταστήματα να υπάρχει μειώσει αδειών και κάτι τέτοια , τώρα αν αυτό ισχύει ή είναι " πατέντες " δεν το ξέρω , πάντως έγραψα αυτό ακριβώς που και οι 2 δουλειές μου είχαν αναφέρει Πατέντες. Μπορείς να παρεις 10 κανονικη πχ και μετα να -χτυπαξυλο- παρεις 3 αναρρωτικες. Συνολο 13. Αν μεσα στο 10ημερο της κανονικης αρρωστησεις ή για οποιοδηποτε λογο παρεις αναρρωτικη τοτε η κανονικη σταματαει και μετραει η αναρρωτικη. Αυτο που νομιζω οτι αλλαξαν ειναι οτι το 5μερο καραντινας -ειδικα για τον κοβιντ δλρ- δεν σου σταματαει πλεον την κανονικη σου, δλδ αμα βγεις θετικος εν μεσω αδειας ε την πατησες...
mrDogMon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ για τις ενημερώσεις , όχι πράγματι δεν το ήξερα , επειδή και στις 2 δουλειές μου είχαν πει το ίδιο πίστευα πως ίσχυε κάτι τέτοιο πράγμα που με επιβεβαιώσατε πως δεν ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα